NB -

Vi har for øyeblikket tekniske problemer vårt vanlige telefonnummer. Dere kan midlertidig nå oss på telefon 810 00811. Vi beklager ulempene dette medfører.

Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Laster video…

LEGOLAND® Billund Resort Mye mer enn LEGOLAND!

Bestill senest 7. februar - få en LEGO® eske på kjøpet

Sikre deg ferien til LEGOLAND® Billund Resort!

LEGOLAND® Billund Resort er et av verdens morsomste reisemål, med en mengde aktiviteter og attraksjoner samlet på ett sted. Det lønner seg å kjøpe Color Lines pakkereiser som inkluderer båtreise, overnattinger i resortet og inngang til LEGOLAND®. Bestiller du senest 7. februar får du LEGO® eske på kjøpet. Parken åpner til påske.
 

Bestill pakkereise til LEGOLAND Billund Resort - få LEGO® eske på kjøpet

Alle som bestiller overnatting på ett av disse stedene innen 7. februar får én LEGO eske til en verdi av ca. 600,– .

  • Lalandia Billund
  • Legoland® Holiday Village 
  • Hotel Legoland® 
  • Legoland® Castle Hotel ​

Alle får en LEGO® eske per hytte/rom/boenhet utlevert på overnattingsstedet.

Gjelder nye bestillinger i perioden 07.12.-07.02.23. Reiseperiode ut 2023. 

Bestill nå

Pakkereiser til LEGOLAND® Billund Resort

Reisetips

Storfamilien stortrivdes i Lalandia! Les om deres opplevelser og se flere reisetips til LEGOLAND® Billund Resort.

Åpningstider i LEGOLAND

Sjekk parkens åpningstider før du bestiller drømmeferien til LEGOLAND!

Be Happy Pass

Be Happy Pass er gratis og gir deg og din familie tilgang til gode tilbud og rabatter på en lang rekke spennende opplevelser samt mat og drikke.

LEGOLAND og badeferie

Når du først er i LEGOLAND er det ypperlig å kombinere reisen med en badeferie.

Velkommen til en fantastisk familieferie

Oppholdet i LEGOLAND Billund Resort har en mengde andre opplevelser å friste med enn selve LEGOLAND. Her er flotte strender, koselig byliv, shopping og spennende kulturhistorie – i tillegg til fantastiske Givskud Zoo og det utrolige badelandet og opplevelsessenteret Lalandia®. Våren 2020 åpnet WOW PARK – en helt unik park med aktivitetstilbud, det er bare å glede seg!

LEGOLAND® – opplev Danmarks mest populære feriemål!

Parken har mer enn 55 attraksjoner og er en av Europas mest besøkte opplevelsesparker gjennom årtier. Attraksjonene ligger på rekke og rad, og spisestedene er mange.

Her er det hygge, fart og moro for hele familien, enten favoritten er pirater, ville vesten eller berg-og-dal-baner.

Årets nyhet i 2022: Kom og bygg med oss
Opplev et byggeeventyr i LEGOLAND® med 8 helt nye LEGO® byggeattraksjoner, hvor du kan skape alt fra små oppfinnelser med DUPLO® klosser til fantasifulle LEGO kunstverk. 

Lalandia Billund Resort

Lalandia Feriehus er blant Danmarks aller mest populære ferieboliger. Med badeland og opplevelsestilbud for enhver smak finner dere uten tvil ingrediensene til drømmeferien her. Ikke gå glipp av nyheten Turbo Racer – en lynrask vannsklie som virkelig får det til å kile i magen!

Givskud Zoo

I Givskud Zoo, av mange kjent som løveparken, kan dere beskue all verdens eksotiske dyr trygt fra egen bil. Opplev noen av verdens mest spennende dyrearter. Den populære parken ligger en kort kjøretur unna Billund.

LEGO® House

LEGO® House er Billunds populære, store innendørs attraksjon. Her møter du millioner av LEGO klosser og massevis av lekemuligheter. Programmér roboter i Robo Lab. Lag din egen film i Story Lab. Bygg fantasifulle fisker og se dem komme til live i det digitale akvariet.

Dette og mye mer møter deg i det fantastiske, 12 000 kvadratmeter store opplevelsessenteret.

WOW PARK Billund

Våren 2020 åpnet WOW PARK – en unik skogspark med leke- og aktivitetstilbud som garantert vil vekke minner hos voksne og skape mye glede hos familiens yngste.

Her er det hytter i tretoppene, rutsjebaner fra toppen av trærne, enorme nett som er spent mellom trestammene og som utfordrer klatreferdighetene. Wow parken gir friluftslivet en ekstra dimensjon.