Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

LEGOLAND® Billund Resort Ett reisemål – 5 attraksjoner

LEGOLAND

Opplev fantastiske LEGOLAND® Billund Resort!

LEGOLAND® Billund Resort i Danmark er et utrolig morsomt reisemål. Her er en mengde opplevelsestilbud, aktiviteter og attraksjoner samlet på ett sted. Du velger om du vil bo på hotell, i feriehus eller hytte. Det lønner seg å kjøpe Color Lines pakketilbud som inkluderer båtreisen tur/retur med SuperSpeed, overnatting i resortet og 2 dagers inngang til fornøyelsesparken LEGOLAND®. 

Ett reisemål – 5 attraksjoner

Oppholdet i LEGOLAND® Billund Resort har en mengde opplevelser og attraksjoner å friste med, i tillegg til fornøyelsesparken LEGOLAND®. Dra på villdyrsafari i Givskud Zoo. Test vannskliene og bassengene i Aquadome, som ligger i det innholdsrike opplevelsessenteret Lalandia®.  Opplev WOW PARK, en flott skogspark med mange aktivitetstilbud. I unike LEGO® House venter helt spesielle interaktive opplevelser. I tillegg byr området på flotte strender, koselig byliv, gode shoppingmuligheter og interessant kulturhistorie. Det er bare å glede seg!

LEGOLAND® – opplev Danmarks mest populære feriemål!

Parken har mer enn 55 attraksjoner og er en av Europas mest besøkte opplevelsesparker gjennom årtier. Attraksjonene ligger på rekke og rad, og spisestedene er mange.

Her er det hygge, fart og moro for hele familien, enten favoritten er pirater, ville vesten eller berg-og-dal-baner.

ÅRETS NYHET! Danske Peppa Gris flytter inn i Legoland
Det 1500 kvadratmeter nye området er dedikert til Peppa Gris, eller Gurli Gris som hun heter på dansk. Det er i Duplo-form at Peppa, Georg, Pappa Gris og alle de andre figurene flytter inn til et flunkende nytt område i parken.

 

Opplevelsessenteret Lalandia

Her kan du oppleve Skandinavias største vannland, Aquadome, elleville rutsjebaner og bølgebasseng. Test ut Padlebanen og ta turen innom kreativt verksted og Monky Tonky Land. Med badeland og opplevelsestilbud for enhver smak finner dere uten tvil ingrediensene til drømmeferien her. Ikke gå glipp av Turbo Racer – en lynrask vannsklie som virkelig får det til å kile i magen!

Givskud Zoo

I Givskud Zoo, av mange kjent som løveparken, kan dere beskue all verdens eksotiske dyr trygt fra egen bil. Opplev noen av verdens mest spennende dyrearter. Den populære parken ligger en kort kjøretur unna Billund.

LEGO® House

LEGO® House er Billunds populære, store innendørs attraksjon. Her møter du millioner av LEGO klosser og massevis av lekemuligheter. Programmér roboter i Robo Lab. Lag din egen film i Story Lab. Bygg fantasifulle fisker og se dem komme til live i det digitale akvariet.

Dette og mye mer møter deg i det fantastiske, 12 000 kvadratmeter store opplevelsessenteret.

WOW PARK Billund

WOW PARK er en unik skogspark med leke- og aktivitetstilbud som garantert vil vekke minner hos voksne, og skape mye glede hos familiens yngste.

Her er det hytter i tretoppene, rutsjebaner fra toppen av trærne, enorme nett som er spent mellom trestammene og som utfordrer klatreferdighetene. WOW parken gir friluftslivet en ekstra dimensjon.

Prøv GIGANTEN, Skandinavias høyeste frittfalls-rutsjetårn med tre elleville rutsjebaner.

Reisetips

Storfamilien stortrivdes i Lalandia! Les om deres opplevelser og se flere reisetips til LEGOLAND® Billund Resort.

Åpningstider i LEGOLAND

Sjekk parkens åpningstider før du bestiller drømmeferien til LEGOLAND!

Be Happy Pass

Be Happy Pass er gratis og gir deg og din familie tilgang til gode tilbud og rabatter på en lang rekke spennende opplevelser samt mat og drikke.

LEGOLAND og badeferie

Når du først er i LEGOLAND er det ypperlig å kombinere reisen med en badeferie.