NB! -

Vi har hatt henvendelser fra kunder som har mottatt e-post fra en avsender som utgir seg for å være Color Line, men ikke er det. Vi anbefaler alle å følge god praksis for håndtering av e-post dersom du er usikker på avsender.

Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

LEGOLAND® Billund Resort

Det lønner seg å kjøpe pakketuren til LEGOLAND Billund Resort hos oss. Da er inngangsbilletter inkludert og du slipper unna køen når du skal inn i parken.

Årets nyhet er en spektakulær innendørs rutsjebane i Lalandia Aquadome, som åpnet våren 2017. Du starter høyt oppe i Aquadomen, og etter å ha sust gjennom trakten i 102 meter, ender du trygt og sikkert i bunnen.

Tilbud på båtreise, overnatting og 2 dagers entré til LEGOLAND

Mer enn bare LEGOLAND®

Den populære fornøyelsesparken LEGOLAND må selvsagt oppleves med sine 55 attraksjoner, men det er ikke alt. LEGOLAND® Billund Resort har mye mer å by på, som det utrolige opplevelsessenteret Lalandia, GIVSKUD ZOO, spennende kulturhistorie, strender, byliv og shopping.

Se alle opplevelsene i LEGOLAND® Billund Resort

+3
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

 • Resort Pass

  Color Lines pakketurer til LEGOLAND® Billund Resort inkluderer 2-dagers inngang til LEGOLAND® for hele familien. Bor dere i feriehusene er også inngang til Lalandia Aquadome TM og Monky Tonky Land inkludert.

  Ønsker du ubegrenset tilgang til alle opplevelsene, kan du kjøpe RESORT PASS som gir fri adgang til LEGOLAND®, Lalandia AquadomeTM, Monky Tonky Land og GIVSKUD ZOO under hele oppholdet ditt.

  Passet kjøpes i resortet  til  DKK 599,- pr. person.

 • Be Happy Pass - ett kort, mange fordeler

  Be Happy Pass er gratis og gir deg og din familie tilgang til gode tilbud og rabatter på en lang rekke spennende opplevelser samt mat og drikke.

  Du får det når du bestiller opphold i LEGOLAND® Billund Resort gjennom Color Line.