Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

LEGOLAND® Billund Resort, mye mer enn LEGOLAND

LEGOLAND® Billund Resort er et av verdens morsomste reisemål, med alt dere trenger samlet på ett sted. Bestiller du et opphold  innen 14. januar får du en LEGO-eske på kjøpet ved ankomst.

Det lønner seg å kjøpe LEGOLAND pakke hos Color Line. Da er båtreise, overnatting og 2-dagersbilletter til LEGOLAND inkludert, og du slipper unna køen når du skal inn i parken.

LEGOLAND åpner 30. mars 2019. Sjekk parkens åpningstider før du bestiller.

Velkommen til en fantastisk familieferie

Det er lett å glemme at en familieferie til LEGOLAND Billund Resort faktisk har andre opplevelser å friste med enn selve LEGOLAND. Her har du også nydelige strender, koselig byliv, shopping og spennende kulturhistorie – i tillegg til fantastiske Givskud Zoo og det utrolige badelandet og opplevelsessenteret Lalandia®.

I Givskud Zoo  kan dere se all verdens eksotiske dyr trygt fra egen bil. Få også med dere utstillingen "Tilbake til istiden", 12 000 m2 med spennende opplevelser for hele familien. Her kan dere kan lære hvordan perioden formet det danske landskapet og ikke minst se modeller av mammutter og andre kjemper fra denne perioden.

Lalandia® Feriehus er blant Danmarks aller mest populære ferieboliger. Med badeland og opplevelsestilbud for enhver smak finner dere uten tvil ingrediensene til drømmeferien her. Og husk – bestiller dere reise og opphold med Color Line får dere mer inkludert i prisen. En enklere, mer bekymringsløs ferie for hele familien skal du lete lenge etter. 

Med så mange aktiviteter å velge mellom er det duket for den beste ferien noensinne. God tur og god fornøyelse!

Se alle opplevelsene i LEGOLAND® Billund Resort.

Nyhet 2019: LEGOLAND® Castle Hotel

I slutten av mars i 2019 åpner LEGOLAND® Castle Hotel. Et hotell utelukkende for barnefamilier – fylt med magi og fengslende eventyr. Her er bare til å glede seg til familieeventyr med uforglemmelige opplevelser.

Flyvende Ørn i LEGOREDO® Town

Nå kan dere fly som en ørn! Årets nyhet er berg-og-dalbanen, Flyvende Ørn. Kjenn suset i magen når berg-og-dalbanen kaster seg ut fra Ørneklippen, 11 meter over jorden, og suser i full fart forbi præriens flotte LEGO® dyr før turen slutter trygt ved perrongen.

Gode tips til ferien

 • Slik sparer du penger på ferien til LEGOLAND®

  Er du redd årets familieferie til LEGOLAND kan gå hardt utover lommeboka? Utgiftene til en hel familie kan vokse raskt og voldsomt. Heldigvis finnes noen knep det er lurt å huske på for å holde kostnadene nede.

 • Kombiner en tur til LEGOLAND med badeferie

  Når du først er i LEGOLAND er det ypperlig å kombinere reisen med en badeferie. Gå på shopping og nyt late dager på stranden med attraksjoner og opplevelser i en fornøyelsespark.

+5
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

 • Be Happy Pass - ett kort, mange fordeler

  Be Happy Pass er gratis og gir deg og din familie tilgang til gode tilbud og rabatter på en lang rekke spennende opplevelser samt mat og drikke.

  Du får Be Happy Passet når du bestiller opphold i LEGOLAND® Billund Resort gjennom Color Line. Passet mottar du på overnattingsstedet. 

 • Resort Pass

  Color Lines pakketurer til LEGOLAND® Billund Resort inkluderer 2-dagers inngang til LEGOLAND® for hele familien. Bor dere i feriehusene er også inngang til Lalandia Aquadome™ og Monky Tonky Land inkludert.

  Ønsker du ubegrenset tilgang til alle opplevelsene, kan du kjøpe RESORT PASS som gir fri adgang til LEGOLAND®, Lalandia Aquadome™, Monky Tonky Land og Givskud Zoo under hele oppholdet ditt.

  Passet kjøpes i resortet.