Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Laster video…

LEGOLAND® Billund Resort Mye mer enn LEGOLAND!

Det lønner seg

Bestill ferien til LEGOLAND® nå!

LEGOLAND® Billund Resort er et av verdens morsomste reisemål, med aktiviteter og attraksjoner samlet på ett sted. Det lønner seg å kjøpe Color Lines pakker til LEGOLAND® som inkluderer båtreise, overnatting og 2 dager i LEGOLAND®, og du slipper unna køen til parken. Parken er åpen fra 27. mars til 31. oktober 2021.

Velkommen til en fantastisk familieferie

Oppholdet i LEGOLAND Billund Resort har en mengde andre opplevelser å friste med enn selve LEGOLAND. Her er flotte strender, koselig byliv, shopping og spennende kulturhistorie – i tillegg til fantastiske Givskud Zoo og det utrolige badelandet og opplevelsessenteret Lalandia®. Våren 2020 åpnet WOW PARK – en helt unik park med aktivitetstilbud, det er bare å glede seg!

LEGOLAND® – opplev Danmarks mest populære feriemål!

Parken har mer enn 55 attraksjoner og er en av Europas mest besøkte opplevelsesparker gjennom årtier. Attraksjonene ligger på rekke og rad, og spisestedene er mange.

Her er det hygge, fart og moro for hele familien, enten favoritten er pirater, ville vesten eller berg-og-dal-baner.

Årets nyhet i 2021 er THE LEGO® MOVIE™ World. Det er en unik verden på hele 5 000 m2, bestående av tre ulike fornøyelser, tilpasset forskjellige aldersgrupper.

Lalandia Billund Resort

Lalandia® Feriehus er blant Danmarks aller mest populære ferieboliger. Med badeland og opplevelsestilbud for enhver smak finner dere uten tvil ingrediensene til drømmeferien her. Ikke gå glipp av nyheten Turbo Racer – en lynrask vannsklie som virkelig får det til å kile i magen!

Givskud Zoo

I Givskud Zoo kan dere beskue all verdens eksotiske dyr trygt fra egen bil. I fjor fylte dyreparken 50 år og feiret jubileet med Europas største anlegg til brillebjørner.

Til og med uke 42 kan dere også få med dere utstillingen "Tilbake til istiden", 12 000 m2 med spennende opplevelser for hele familien. Her kan dere kan lære hvordan perioden formet det danske landskapet og ikke minst se modeller av mammuter og andre kjemper fra denne perioden.

WOW PARK Billund

Våren 2020 åpnet WOW PARK – en unik skogspark med leke- og aktivitetstilbud som garantert vil vekke minner hos voksne og skape mye glede hos familiens yngste.

Her er det hytter i tretoppene, rutsjebaner fra toppen av trærne, enorme nett som er spent mellom trestammene og som utfordrer klatreferdighetene. Wow parken gir friluftslivet en ekstra dimensjon.

LEGO House

Den ultimate LEGO-opplevelsen hele året!

Be Happy Pass

Be Happy Pass er gratis og gir deg og din familie tilgang til gode tilbud og rabatter på en lang rekke spennende opplevelser samt mat og drikke.

Åpningstider i LEGOLAND

Sjekk parkens åpningstider før du bestiller drømmeferien til LEGOLAND!

LEGOLAND og badeferie

Når du først er i LEGOLAND er det ypperlig å kombinere reisen med en badeferie.