Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

LEGOLAND® Billund Resort 5 attraksjoner – 1 destinasjon!

Det lønner seg

Bestill ferien til LEGOLAND® Billund Resort nå!

LEGOLAND® Billund Resort i Danmark er et av verdens morsomste reisemål, med aktiviteter og attraksjoner samlet på ett sted. Det lønner seg å kjøpe Color Lines pakker til LEGOLAND® som inkluderer båtreise, overnatting i resortet og inngang til LEGOLAND®. NB! Sjekk åpningstidene før du bestiller reisen.

Reisetips

Storfamilien stortrivdes i Lalandia! Les om deres opplevelser og se flere reisetips til LEGOLAND® Billund Resort.

Åpningstider i LEGOLAND

Sjekk parkens åpningstider før du bestiller drømmeferien til LEGOLAND!

Be Happy Pass

Be Happy Pass er gratis og gir deg og din familie tilgang til gode tilbud og rabatter på en lang rekke spennende opplevelser samt mat og drikke.

LEGOLAND og badeferie

Når du først er i LEGOLAND er det ypperlig å kombinere reisen med en badeferie.

5 attraksjoner – 1 destinasjon

Oppholdet i LEGOLAND Billund Resort har en mengde opplevelser og attraksjoner å friste med, i tillegg til fornøyelsesparken LEGOLAND. Få også med deg Givskud Zoo og det innholdsrike badelandet og opplevelsessenteret Lalandia®. WOW PARK er en helt unik park med spennende aktivitetstilbud, og i LEGO® House venter helt spesielle opplevelser. I tillegg byr området på flotte strender, koselig byliv, gode shoppingmuligheter og spennende kulturhistorie. Det er bare å glede seg!

LEGOLAND® – opplev Danmarks mest populære feriemål!

Parken har mer enn 55 attraksjoner og er en av Europas mest besøkte opplevelsesparker gjennom årtier. Attraksjonene ligger på rekke og rad, og spisestedene er mange.

Her er det hygge, fart og moro for hele familien, enten favoritten er pirater, ville vesten eller berg-og-dal-baner.

Årets nyhet i 2023: Ferrari Build & Race
Den 18. mai åpner LEGOLAND® årets nyhet, som byr på en helt ny interaktiv og digital Ferrari attraksjon. Her kan du blant annet bygge din egen LEGO® Ferrari, teste og kjøre den på den digitale racerbanen, og ikke minst – oppleve den legendariske 1:1 LEGO bygde Ferrari Monza SP1.

Lalandia Billund Resort

Lalandia Feriehus er blant Danmarks aller mest populære ferieboliger. Med badeland og opplevelsestilbud for enhver smak finner dere uten tvil ingrediensene til drømmeferien her. Ikke gå glipp av Turbo Racer – en lynrask vannsklie som virkelig får det til å kile i magen!

Givskud Zoo

I Givskud Zoo, av mange kjent som løveparken, kan dere beskue all verdens eksotiske dyr trygt fra egen bil. Opplev noen av verdens mest spennende dyrearter. Den populære parken ligger en kort kjøretur unna Billund.

LEGO® House

LEGO® House er Billunds populære, store innendørs attraksjon. Her møter du millioner av LEGO klosser og massevis av lekemuligheter. Programmér roboter i Robo Lab. Lag din egen film i Story Lab. Bygg fantasifulle fisker og se dem komme til live i det digitale akvariet.

Dette og mye mer møter deg i det fantastiske, 12 000 kvadratmeter store opplevelsessenteret.

WOW PARK Billund

WOW PARK er en unik skogspark med leke- og aktivitetstilbud som garantert vil vekke minner hos voksne, og skape mye glede hos familiens yngste.

Her er det hytter i tretoppene, rutsjebaner fra toppen av trærne, enorme nett som er spent mellom trestammene og som utfordrer klatreferdighetene. WOW parken gir friluftslivet en ekstra dimensjon.

Årets nyhet!
GIGANTEN- årets villeste nyhet åpnet i WOW PARK Billund i mai 2023, med Skandinavias høyeste frittfalls-rutsjetårn med tre elleville rutsjebaner.