Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplevelser i Skagen

Her har vi samlet noen tips til hyggelige aktiviteter, spennende shopping, restauranter og severdigheter som er vel  verdt å ta med seg i Skagen.

 • Shopping i Skagen

  I Skagen er det kort vei til de fleste butikkene, og selv om byen er liten og oversiktlig, finner du det meste her. Her får du våre beste shoppingtips.

 • Bli kjent med Skagens kunstnersjel

  Skagens Museum gir en fantastisk innsikt i kunstnerkolonien som levde i Skagen på slutten av 1800 tallet. Realistiske skildringer av datidens liv preger maleriene av kjente kunstnere som P.S. Krøyer, Anna og Michael Ancher, samt Christian Krohg for å nevne noen.
 • Den Tilsandede Kirke – kritthvit attraksjon

  Den Tilsandede Kirke ligger 4 km sydvest for Skagen sentrum, og er en av byens mest populære attraksjoner. Da kirken ble oppført på slutten av 1300-tallet var den Vendsyssels største, men på grunn av sandflukten er det i dag faktisk kun tårnet som står igjen.
 • Grenen – der Kattegat og Skagerrak møtes

  Grenen ligger i et fredet klittlandskap ca 4 km fra Skagen sentrum og nås til fots eller på sykkel. Alternativt kan du ta «Sandormen» , en stor tilhenger som trekkes av traktor. Vel framme får du sjansen til å stå med en fot i Skagerrak og en i Kattegat – det er nemlig her de to hav møtes.
 • Holte Vinlager

  Opplev vinsmaking og andre fristelser på Holte Vinlager i Skagen. Vertskapet byr på smaksprøver og gir grundig innføring i vinens verden på en hyggelig og lettfattelig måte.

 • Edle dråper i Skagen Bryghus

  Skagen Bryghus ligger ved gågaten i en vakker mursteinsbygning fra 1918. Her dufter det av malt, humle og lokale kryddersorter, og det rustikke interiøret skaper en god atmosfære.

  De steller gjerne i stand til guidet rundtur for glade gruppereisende.

Tilbud på båtreise og hotell/feriesenter i Skagen