Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Viborg

Historiske Viborg

Bestill opphold i Viborg

Viborg ligger midt på Jylland og er dermed et perfekt utgangspunkt for dagsutflukter. Byen er også en av Danmarks eldste og byr på mange historiske opplevelser.

Om Viborg

+3
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Viborg byr på opplevelser for både store og små. Visste du at mange av de historiske severdighetene i Viborg er gratis? Viborg ligger "midt på Jylland", men det er allikevel kort vei til sjøen og Limfjorden.

Er du glad i naturen, gjerne på steder med historisk sus, da bør du besøke Viborg. Ta på turskoene og gå Hærveien, som fører deg til eldgamle borg-ruiner, gravvoller og noen av Danmarks flotteste naturområder.

I Viborg kan du også nyte bylivet. Gå gjennom idylliske Sct.Mogens Gades godt bevarte bygninger fra 1600-1700 tallet. Ta turen videre forbi Hjultorv og Nytorv og unn deg noen av byens gode matopplevelser. Fortsetter du gjennom den stemningsfulle Latinerhaven, kommer du til Viborg Domkirke som speiler seg i de to innsjøene på motsatt side.

Medlemsfordeler i Danmark

Som Color Club-medlem får du medlemsfordeler i blant annet Danmark. Melder du deg inn nå, kan du få mange gode rabatter og fordeler på et utvalg restauranter, butikker og aktiviteter.