Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Gruppe og konferanse Oslo - Kiel

Alt og alle samlet på ett sted! Color Magic og Color Fantasy er et populært valg for din neste gruppereise, konferanse eller kurs. Se tilbud på reise fra Oslo til Kiel, konferansefasiliteter, oversikt over lokaler og møterom her.

Se pris og bestill reise

«Bertel O. Steen har ved flere anledninger benyttet Color Line som konferansearena, både til små og større arrangement. Oppfølgning av kundekontakt er i særklasse, og tilrettelegging og gjennomføring blir gjort med godt øye for detaljer og med et topp servicenivå. »

Marit Schiefloe, Travel and Event Manager i Bertel O. Steen
 • Opplev Color Fantasy og Color Magic

  Nyt et herlig måltid fra en av våre 12 barer og restauranter, besøk vårt Spa & Fitness Center med panoramautsikt, opplev spektakulære show helt gratis og gjør et kupp i våre taxfree-butikker. Her er alt og alle samlet på ett sted.

 • Hvorfor velge oss?

  • 97% av kundene våre ønsker å reise med oss igjen!*
  • Perfekt kombinasjon av faglig og sosialt påfyll, med alt samlet på ett sted.
  • Kåret til Tysklands beste konferansehotell (Business Diamond Award)
 • 360° visning av lokaler og møterom

  Naviger deg rundt i den 360° visningen og få en opplevelse av skipet før du reiser.

 • Bli med på visningstur til Kiel

  Som beslutningstaker for bedriftens kurs og konferanser, er du kanskje usikker på hva slags tilbud Color Line har til sine konferansegjester? Ønsker du å oppleve hvordan et 2-døgns KonferanseCruise kan gjennomføres? På en visningstur blir du kjent med skipet, konferansesenteret og de andre fasilitetene.

  Send inn din søknad til konferanse@colorline.no merket med «visningstur» og ønsket avreisedato. Ved innvilget søknad betaler Color Line et 2-døgns cruise i 3-stjerners utvendig lugar.

  Visningstur gjelder nye kunder, utenom skoleferiene og inkluderer ikke mat og drikke.  

 • Kom på omvisning

  Våre cruiseskip Color Magic og Color Fantasy ligger ved kai i Oslo hver dag mellom kl. 1000 og 1400. Kom om bord og se konferanseavdelingen, promenaden og restaurantene. Det er også muligheter for å spise en god lunsj.

 • Havutsikt på lugaren?

  Det er en 3-stjerners innvendig dobbeltlugar som er inkludert i prisen. Ønsker du havutsikt og bedre plass er det flere muligheter for å oppgradere lugaren.

  Oppgrader til en 5-stjerners Color Suite og få havutsikt, frokost i Observation Lounge, minibar, fri inngang til Spa og fitness centre, tøfler og utlån av badekåpe fra kun 2 500,- i tillegg per person.

  Oppgrader til en Color Class lugar med havutsikt, fri minibar, frokost, tøfler, samt utlån av badekåpe fra kr 1 200,- i  tillegg per person.

  Det koster kr 400,- i tillegg per person for å oppgradere til en 3-stjerners utvendig lugar med havutsikt.

 • Cruisecard - Et enklere betalingsmiddel for grupper om bord!

  Cruisecard er et tilbud til kurs- og konferansegjester og gruppeledere som skal gjøre opp for flere personer.

  I resepsjonen om bord kan du få lagt inn en sum på gjestenes boardingkort slik at de kan betale med sitt eget boardingkort i våre barer, restauranter og butikker. Ønsker du å øke verdien i løpet turen tar du kontakt med resepsjonen som hjelper de deg å legge til mer.

  Du bestemmer selv om det skal være for én enkelt gjest, eller for alle i gruppen. Dersom noen ikke bruker hele verdien, betaler du bare for det som er forbrukt. På din cruisecardregning blir det spesifisert hva dine gjester har kjøpt.

  Cruisecard må bestilles senest 7 dager før avreise og blir utlevert i innsjekking før ombordstigning.

Konferanse om bord