Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dagstur til Danmark med SuperSpeed

Du rekker mye på en dag i Danmark. Ta en dag til shopping og opplevelser hos våre naboer i sør. Om bord kan du nyte deilig mat og handle til taxfree-priser.

Ønsker du noen timer i Danmark, velger du morgenavgangen fra Kristiansand og kveldsbåten hjem. Da får du flere timer til lønnsom shopping i Skagen og Aalborgs mange butikker. På hjemveien kan du nyte skipets lekre middagsbuffet.

Finn pris og bestill

 • Dagstur

  Tur/retur-reise samme dag, bestilles tidligst 14 dager før avreise.

  Dagstur Fra 159,- per person Bestill
  1 person + bil Fra 349,- (gjelder personbil) Bestill

 • Color Club-tilbud på dagstur

  Tur/retur samme dag, bestilles tidligst 14 dager før avreise.

  Dagstur fra 50,- per person Bestill
  1 person + bil fra 240,- (gjelder personbil) Bestill

Ikke medlem av Color Club?

Meld deg inn i dag og benytt deg av disse tilbudene du også. Medlemskapet koster kun kr 160,- per år fra innmeldingsdato.

Meld deg inn her

Salg på klær!

Salget er i gang! Nå sparer du 70% i forhold til veiledende priser i Norge på utvalgte merkevarer i Color Shop.

Aktuelle tilbud:

 • SuperOnsdag - dagstur fra 50,- per person

  På mange av onsdagsseilingene fra Kristiansand får du en ekstra hyggelig pris på buffet når du forhåndsreserverer plass. I tillegg kan du gjøre gode taxfree-kupp om bord.

+2
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Nyttig informasjon

Kjøretid i Danmark:
Der er kun ca 40 minutter å kjøre fra Hirtshals til Skagen eller Aalborg. Fra båten kjører du rett ut på motorveien.
Bestill sitteplass:
Ønsker du fast sitteplass om bord anbefaler vi å bestille det på forhånd. Sitteplassen legger du til undeveis i bestillingen.
Internett om bord:

Det er trådløst nettverk over hele skipet.  Ønsker du tilgang må du kjøpe kort i resepsjonen. Reiser du på Business Class er tilgang til trådløst nettverk inkludert.

Oppmøtetid:

Senest 1 time før avgang.

Aldersgrenser:

Aldersgrensene gjelder for reisende uten følge av foreldre/foresatte.
Dagstur - utreise før kl 1600: 18 år
Dagstur – utreise fra kl 1630: 20 år

Fullt på bildekk?
I skolens ferier er det mange som reiser med oss og det kan være vanskelig å få med seg bilen på dagstur. Men du kan stort sett alltid reise på dagstur uten bil.
Prisinformasjon:

Våre priser er dynamiske og styres av etterspørsel og kapasitet. Billettprisen vil derfor variere, og noen seilinger har få eller ingen billetter til annonsert pris.

Reisebetingelser

Dagstur med og uten bil gjelder utreise fra Kristiansand med retur samme dag. Hvis utreise ikke benyttes blir returreisen automatisk slettet.

Reisetips i Skagen og Aalborg

Nyt en deilig lunsj på Brøndums Hotel i Skagen, sjekk Skagens berømte Slagter Munchs delikatesser og opplev havnens restauranter og butikker.

Besøk Aalborgs spennende interiør- og nisjebutikker, opplev Pingvin Tapas og Vincafé i Aalborg og ta storhandel på Aalborg Storcenter i City Syd.