Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dagstur til Danmark med SuperSpeed

Du rekker mye på en dag i Danmark. Ta en dag til shopping og opplevelser hos våre naboer i sør. Om bord kan du nyte deilig mat og handle til taxfreepriser.

Ønsker du noen timer i Danmark, velger du morgenavgangen fra Kristiansand og kveldsbåten hjem. Da får du flere timer til lønnsom shopping i Skagen og Aalborgs mange butikker. På hjemveien kan du nyte skipets lekre buffet.

Finn pris og bestill

 • Dagstur

  Tur/retur-reise samme dag, bestilles tidligst 14 dager før avreise. Personpris fra 149,- Personbil fra 150,-.

  Barn reiser gratis på dagstur i romjulen 25.12.-30.12.

  Dagstur fra 149,- per person Bestill
  Med bil fra 299,- én person + bil Bestill

 • Medlemstilbud!

  Color Club - Dagstur

  Tur/retur-reise samme dag, bestilles tidligst 14 dager før avreise. Personpris fra 129,- Personbil fra 150,-.

  Barn reiser gratis på dagstur i romjulen 27.12.-30.12.

  Dagstur fra 129,- per person Bestill
  Med bil fra 279,- én person + bil Bestill

Ikke medlem av Color Club?

Meld deg inn i dag og benytt deg av disse tilbudene du også. Medlemskapet koster kun kr 160,- pr. år fra innmeldingsdato.

Meld deg inn her

Aktuelle tilbud:

 • Barn reiser gratis i romjulen

  Barn reiser gratis på dagstur i romjulen 27.12.-30.12. Om bord venter Captain Kid med spennende skattejakt og lek og moro for de minste.

 • SuperOnsdag - dagstur fra 50,- per person

  Reiser du onsdager fra Kristiansand får du en ekstra hyggelig pris på buffet når du forhåndsreserverer plass. I tillegg kan du gjøre gode taxfree-kupp om bord.

 • Julebord på SuperSpeed

  Ta en førjulstur med SuperSpeed til Danmark og få julebord og julehandel i ett. Julebordet står dekket fra 3. november til og med 23. desember.

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Nyttig informasjon

Kjøretid i Danmark:
Der er kun ca 40 minutter å kjøre fra Hirtshals til Skagen eller Aalborg. Fra båten kjører du rett ut på motorveien.
Bestill sitteplass:
Ønsker du fast sitteplass om bord anbefaler vi å bestille det på forhånd. Sitteplassen legger du til undeveis i bestillingen.
Internett om bord:
Det er trådløst nettverk over hele skipet, unntatt i buffetrestauranten Catch Me If You Can. Ønsker du tilgang må du kjøpe kort i resepsjonen. Reiser du på Business Class er tilgang til trådløst nettverk inkludert
Oppmøtetid:
Senest 1 time før avgang
Aldersgrenser:

Aldersgrensene gjelder for reisende uten følge av foreldre/foresatte.
Dagstur - utreise før kl 1600:   18 år
Dagstur – utreise fra kl 1630:  20 år

Fullt på bildekk?
I skolens ferier er det mange som reiser med oss og det kan være vanskelig å få med seg bilen på dagstur. Men du kan stort sett alltid reise på dagstur uten bil.
Prisinformasjon:

Våre priser er dynamiske og styres av etterspørsel og kapasitet. Billettprisen vil derfor variere, og noen seilinger har få eller ingen billetter til annonsert pris

Reisebetingelser

Dagstur med og uten bil gjelder utreise fra Kristiansand med retur samme dag. Hvis utreise ikke benyttes blir returreisen automatisk slettet.

Reisetips i Skagen og Aalborg

Nyt en deilig lunsj på Brøndums Hotel i Skagen, sjekk Skagens berømte Slagter Munchs delikatesser og opplev havnens restauranter og butikker.

Besøk Aalborgs spennende interiør- og nisjebutikker, opplev Pingvin Tapas og Vincafé i Aalborg og ta storhandel på Aalborg Storcenter i City Syd.