Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

SuperOnsdag

Reiser du ONSDAGER får du en ekstra hyggelig pris på både dagstur og buffet. I tillegg kan du gjøre gode taxfree-kupp om bord. Første SuperOnsdag etter sommmeren blir 21. august.

DeliShop lokker med supre tilbud, og i FashionShop og Taxfreemarket får du klær og accessories til priser som ligger fra 30-50% under landprisen i Norge!

Finn pris og bestill

 • Spesialtilbud!

  SuperOnsdag

  Tilbudet gjelder onsdager på avgangene kl. 0800 eller 1630 fra Kristiansand, med retur samme dag.

  Spesialprisen på buffet gjelder kun ved forhåndsbestilling. Husk å velge sitteplass i buffetrestauranten når du bestiller.

  Reisen kan tidligst bestilles 14 dager før avreise.

  Dagstur Fra 50,- per person t/r. Bestill
  Med bil fra 240,- for 1 person + bil Bestill

Tilbud i Deli Shop:

 • Tilbud på buffet i buffetrestauranten:

  Spis så mye du vil for kun 199,- per person (normalpris fra 249,-/279,-). 

  Vår fristende lunsj står dekket ved avgang fra Hirtshals kl 1215, mens middagen kan nytes på følgende avganger: kl 1630 fra Kristiansand og kl. 2045 fra Hirtshals. NB! Må forhåndsreserveres.

 • Tilbud i Fashion Shop og Color Shop

  Klær og accessories på SuperOnsdag 30-50% rabatt. Prislappen viser veiledende pris i Norge, rabatten trekkes fra i kassen. Normalpris øvrige dager er ca 30% av veiledende pris i Norge.

 • Bli Color Club medlem og få poeng fra og med første reise

  Medlemsskapet koster kun kr 160,- per år fra innmeldingsdato. Som Color Club medlem får du gode reisetilbud, rabatter på en mengde varer om bord, opptjening av bonuspoeng og en rekke fordeler på våre destinasjoner i Danmark, Tyskland og Sverige!

Tilbud på Aalborg Storsenter og Bilka

Det er også supre tilbud i Aalborg StorCenter og Bilka. De danske prisene ligger i utgangspunktet godt under norske og mange tar derfor turen til hit for å gjøre storhandel. Her finner du alltid gode tilbud.

Nyttig informasjon

Kjøretid i Danmark:
Der er kun ca 40 minutter å kjøre fra Hirtshals til Skagen eller Aalborg. Fra båten kjører du rett ut på motorveien.
Bestill sitteplass:
Ønsker du fast sitteplass om bord anbefaler vi å bestille det på forhånd. Sitteplassen legger du til undeveis i bestillingen.
Internett om bord:

Det er trådløst nettverk over hele skipet.  Ønsker du tilgang må du kjøpe kort i resepsjonen. Reiser du på Business Class er tilgang til trådløst nettverk inkludert.

Oppmøtetid:

Senest 1 time før avgang.

Aldersgrenser:

Aldersgrensene gjelder for reisende uten følge av foreldre/foresatte.
Dagstur - utreise før kl 1600: 18 år
Dagstur – utreise fra kl 1630: 20 år

Fullt på bildekk?
I skolens ferier er det mange som reiser med oss og det kan være vanskelig å få med seg bilen på dagstur. Men du kan stort sett alltid reise på dagstur uten bil.
Prisinformasjon:

Våre priser er dynamiske og styres av etterspørsel og kapasitet. Billettprisen vil derfor variere, og noen seilinger har få eller ingen billetter til annonsert pris.