Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Restauranter og barer på SuperSpeed 2

Mat og drikke

Spisesteder om bord

Nyt et deilig måltid om bord. Her finner du en rikholdig buffet med varme og kalde retter, fristende småretter og lekre desserter. I tillegg byr vår café på ferske bakevarer, salater og flere varmretter.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Catch Me If You Can

Buffetrestaurant

La deg friste av vår rikholdige buffetrestaurant med varme og kalde retter, en mengde desserter og egen barnebuffet. Drikke er inkludert i prisen, og sitteplassen beholder du under hele overfarten.

Frokost

Reiser du ut på morgen anbefaler vi deg å starte dagen med en god frokostbuffet. Her er egg i alle varianter, bacon og pølser, mange slags pålegg, ferske rundstykker og frokostblandinger. Inkludert i prisen er både kaffe, te, melk og juice.

Pris fra 169,-
Barn halv pris

Lunsj

På formiddagen serveres lunsj med både varme og kalde retter. Mineralvann, kaffe, te, øl og vin er inkludert i prisen. Kanskje får du plass til en is eller en hjemmelaget kake?

Pris fra 269,-
Barn halv pris

Middag

Reiser du på ettermiddagen anbefaler vi deg å nyte en deilig middagsbuffet. Her finner du det beste av det meste!

Fersk sjømat, saftige kjøtt- og fiskeretter, salater og ikke minst – et fantastisk dessertutvalg med is, fromasjer, karamell- og sjokoladepudding, lekre kaker, oster og mye mer. For veganere tilbyr vi vegetarlasagne og grønnsaksretter, samt et utvalg av salat. Mineralvann, kaffe, te, øl og vin er inkludert i prisen.

Pris fra 299,-
Barn halv pris

Åpningstider

Åpner ved skipets avgang. Bordet står dekket inntil en time før ankomst.

Allergi

Vi tilbyr både glutenfrie og laktosefrie retter. Ta kontakt med en av våre servitører for mer informasjon.

Bordbestilling

Reserver bord når du bestiller reisen, eller på telefon 229 44 200. Restauranten ligger på dekk 8.

Fly Me To The Moon

Café med et stort utvalg

Kafé med et godt og variert tilbud av ferske bakervarer, lekre salater og grønnsaksretter, spennende varmretter, wok, pasta og pizzavarianter samt et bredt utvalg av kaker og desserter.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Det er også et variert tilbud av kaffedrikker, mineralvann, juice, øl og vin. Du forsyner deg enkelt selv og betaler når du kommer til kassen ved utgangen.

Dette er også stedet for deg som har lyst på et raskt og uformelt måltid. All maten serveres rykende fersk og varm fra disken, slik at du slipper å vente!

Kaféen ligger sentralt plassert i skipet slik at det er kort vei til shopping og flysetene. Velg mellom små og koselige intime bord eller langbord for hele familien.

Åpningstider

Åpner ved skipets avgang og stenger ved ankomst.

Allergi

Vi tilbyr både glutenfrie og laktosefrie retter. Ta kontakt med en av våre servitører for mer informasjon.

Bordbestilling

Det er ikke mulig å forhåndsreservere bord. Du finner restauranten på dekk 8.

The Bluefins' Lounges & Bars

Lounge og Bar

Bluefins bar er stedet for deg som vil nyte utsikten og samtidig slappe av på overfarten til og fra Danmark. Len deg tilbake i komfortable sofaer eller slå av en prat i baren.

Baren er lys, romslig og moderne. Det er store vinduer langs hele lokalet – og uansett hvor du sitter – nesten – er du garantert å se havet! Med store panoramavinduer er dette det perfekte stedet å nyte solnedgangen på ettermiddagsseilingen.

På menyen finner du et bredt utvalg av drinker, både kjente og kjære Color Line-drinker, men også tidløse klassikere. Her kan du også bestille et glass vin eller øl fra både flaske og fat.

Baren er helt røykfri.

Åpningstider

Åpner ved skipets avgang og stenger ved ankomst. Du finner restauranten på dekk 7 og 8.

Aldersgrenser

20 år på fredager og lørdager fra kl 1630.

Bordbestilling

Det er ikke mulig å forhåndsreservere bord.