Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Restauranter og barer på SuperSpeed 2

Mat og drikke

Midlertidige endringer i serveringstilbudet

Fra og med 25. september er det midlertidige endringer i serveringstilbudet om bord. I kafeen serveres det deilige varmretter. Buffeten og The Bluefins Lounges & Bars er midlertidig stengt.
 

Fly Me To The Moon

Kafeen er åpen

Nyt deilige varmetter i kafeen om bord, sentralt plassert i skipet. Måltidskupong må kjøpes i resepsjonen dekk 7 og leveres i kaféen.
 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Åpningstider og priser

Kl 0800-0930: Frokostbuffet (169,-/85,-)
Kl 1245-1400: Mini-buffet med kalde/varme retter og dessert (269,-/135,-)
Kl 1730-1900: Mini-buffet med kalde/varme retter og dessert (299,-/150,-)
Kl 2215-2300: Mini-buffet med kalde/varme retter og dessert (199,-/100,-)

The Bluefins' Lounges & Bars

Lounge og Bar

Bluefins bar er stedet for deg som vil nyte utsikten og samtidig slappe av på overfarten til og fra Danmark. Len deg tilbake i komfortable sofaer eller slå av en prat i baren.

Baren er lys, romslig og moderne. Det er store vinduer langs hele lokalet – og uansett hvor du sitter – nesten – er du garantert å se havet! Med store panoramavinduer er dette det perfekte stedet å nyte solnedgangen på ettermiddagsseilingen.

På menyen finner du et bredt utvalg av drinker, både kjente og kjære Color Line-drinker, men også tidløse klassikere. Her kan du også bestille et glass vin eller øl fra både flaske og fat.

Baren er helt røykfri.

Åpningstider:

Midlertidig stengt

Aldersgrenser

20 år på fredager og lørdager fra kl 1630.

Bordbestilling

Det er ikke mulig å forhåndsreservere bord.