Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Skip og havner Oslo - Kiel

Her finner du informasjon om skipet, rutetider, taxfree-kvoter, havnen i Oslo og Kiel, oppmøtetid, pass, aldersgrenser m.m.

Om bord

Fakta om reisen

Internett om bord

På Color Fantasy og Color Magic kan trådløst nettverk benyttes på hele skipet. Du kan kjøpe tilgang via en sikker betalingsside på nettverket «ColorGuest». 

Priser:

3 timer   = kr 70,-
12 timer = kr 120,-
24 timer = kr 150,-
42 timer = kr 250,-

 

Bor du i en Color Class eller Color Suite lugar er tilgang til trådløst internett inkludert i prisen.

Forhåndsbestill tilgang til trådløst nett, få 10% rabatt
Forhåndsbestiller du tilgang til trådløst nett om bord får du 10% rabatt. Klikk her og fyll ut reiserute, bookingnummer og navn på reisende. Telenor Maritime AS er ansvarlig for tjenesten, som reguleres av deres vilkår og personvernerklæring.

Det trådløse nettet for konferansegjester «ColorConference» er tilgjengelig på hele skipet og er inkludert i prisen for konferansegjester. Kode utstedes i konferanseavdelingen.

Hastigheten på nettverket vil variere avhengig av bl.a. skipets posisjon. Priser på trådløs internettilgang kan variere eller endres på kort varsel. For oppdatert informasjon henvises til prisene som vises i betalingsportalen om bord.

Minibank om bord

Det er minibank til venstre ved inngangen til Casino på dekk 6. Det er mulig å ta ut NOK og EUR.

Valuta om bord

Følgende valuta aksepteres ved betaling/varekjøp om bord: NOK og EUR. Det er ikke mulig å veksle valuta om bord.

Mobildekning om bord

Tjenesten leveres av Telenor Maritime (TM). Telenor Maritime-nettverket betjener deg ved å overføre din samtale og datatrafikk via skipets satellittforbindelse. Nettverket åpnes når skipet er til sjøs. Hvis skipet seiler tett på kysten, kan du bli koblet til en landbasert operatør.
 

Når du ringer må du huske å taste ’+’ eller ’00’ i tillegg til landskoden for det telefonnummeret du skal ringe til. For eksempel + 47 12345678 for samtale til Norge.
 

NB! Telekommunikasjon via Telenor Maritime foregår via satellitt og har egne priser. Kontakt din mobiloperatør for priser på samtaler og datatrafikk på denne tjenesten.
 

Dersom du skal laste mye data, anbefaler vi å slå av roaming-funksjonen og kjøpe en av våre wi-fi-pakker.

Fasiliteter for funksjonshemmede

Color Magic og Color Fantasy er lett fremkommelige og du kommer deg enkelt fra dekk til dekk med heis. Alle fellesarealer er lett tilgjengelig med rullestol.
 

NB! Husk å gi oss beskjed, slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte. Se mer informasjon her.

Oppmøtetid

Gjester uten bil: senest 1 time før avgang.
Gjester med bil: 2 timer før avgang.

Innsjekk stenger 13.30.

Aldersgrense

Transport: 16 år
2-døgns cruise: 20 år
Hotellpakker: 18 år

Pass og legitimasjon

Alle gjester må medbringe gyldig legitimasjon.

Havneinfo

Havnen og terminalen i Oslo og Kiel

Rutetider

Når går skipene?

Tekniske fakta