Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Grand Buffet

Populær buffetrestaurant om bord på Color Fantasy og Color Magic. Her får du et godt utvalg av kjøtt, sjømat, salater og dessert, og egen Captain Kid-buffet for de minste.

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Kokkene byr på daglig transjering og dagens suppe, hjemmelagde retter som er gravet, røkt eller marinert, samt et stort utvalg av tilbehør. Dessertbordet er en drøm, og kaffe er inkludert. Vi har også glutenfritt alternativ.

Vår pianist sørger alltid for en hyggelig atmosfære i restauranten, og setter en fin ramme rundt måltidet.

  • Skandinavisk høstbuffet

    Når høsten er på vei inn, er det tid for mat som varmer når det er kaldt ute. I september og oktober serverer vi utvalgte høstspesialiteter, slik at du kan nyte denne spesielle årstiden om bord hos oss. Mange av rettene er hjemmelaget om bord av våre dedikerte kokker, og det er vi spesielt stolte over!

    Vi serverer bl.a. havets delikatesser som skalldyr, ombordrøkt og -gravet laks, hjemmelaget spekemat og sild i flere varianter, høstens lam og viltkjøtt og plommeterte til dessert.

  • 360° visning av Grand Buffet

    Naviger deg rundt i vår 360° visning og få en opplevelse av restauranten før du reiser.

Nyttig informasjon

Type mat

Et rikholdig skandinavisk buffetbord med alt fra kjente og kjære klassikere, til spennende nyheter du kanskje ikke har smakt tidligere. Vi serverer skalldyr og sild i mange varianter, samt hjemmegravet fisk og kjøtt. Spesialiteter fra skipets eget røkeri, deriblant tradisjonell norsk spekemat, anbefales på det varmeste. Egen barnebuffet.

Plassering

Forut, dekk 6.

Bordreservasjon

Bestill buffet på telefon 229 44 200 senest 48 timer før avreise, eller ved oppmøte direkte i restauranten fra kl. 1300. Om bord kan du også reservere bord via vår nye mobilapp.

Last ned appen før du reiser

Åpningstider

Frokost kl. 0700–0945, lunsj kl. 1330–1500 og middag kl. 1700–2200.

NB!

Ved valg av sitting kl.1800 har man 1,5 time spisetid i restauranten. Restauranten stenger kl.1930 for klargjøring til ny sitting.

Allergi

Vi tilbyr både glutenfrie og laktosefrie retter. Ta kontakt med en av våre servitører for mer informasjon.

Pris frokost

148,- (barn 74,-)

Pris lunsjbuffet

199,- (barn 100,-)

Pris kveldsbuffet

339,- (barn 170,-)

 

Betingelser

Prisene gjelder ved forhåndsbestilling på telefon eller internett.