Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Restauranter og barer Sandefjord - Strømstad

Matopplevelser med havutsikt

Spisesteder om bord

Velg en fristende og bugnende buffet med lekre retter i buffetrestauranten, snacks og småretter i baren eller et raskt måltid i caféen. Du finner garantert noe du liker. Tips! Det lønner seg alltid å bestille plass i den populære buffetrestauranten. Se priser, åpningstider og få oversikt over spisesteder her. Vi  har tilpassede rutiner for smittevern i alle våre restauranter og barer slik du skal få en trygg matopplevelse om bord.

Husk å forhåndsreservere plass

På populære seilinger kan det fort bli fullt i buffeten, vi anbefaler deg å forhåndsreservere plass når du bestiller reisen på nett eller på telefon 22944200.

Allergi

Alle retter er godt merket med allergener. Begge skip tilbyr både glutenfrie og laktosefrie retter. Ta kontakt med en av våre servitører for mer informasjon.

Vegetarmat

Om bord finner du et smakfullt utvalg av retter/tilbehør tilpasset vegetarianere og veganere. Velg mellom diverse salater, vegetarlasagne, grønnsaksgryter med mer. Vegetar- og veganrettene varierer noe etter sesong, og utvalget varierer fra skip til skip.

Ønske om å sitte sammen

Dersom dere er flere som skal reise sammen på forskjellige bestillinger (ulike bookingnummer) og har bestilt måltider til samme tidspunkt kan dere sende inn et ønske om å få sitte samlet.

Chambre Separée

Skal du feire noe, holde en presentasjon eller arrangere et kick off? Buffet-restauranten på Color Hybrid har 3 separate rom, Chambre Separées med fullt konferanseutstyr.

Velkommen om bord

«Jeg liker satsningen på kortreiste råvarer og at mye kommer rett fra bonden»

Ole Johnny Andersson, 1. kokk på Color Hybrid