Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Restauranter og barer Sandefjord - Strømstad

Matopplevelser med havutsikt

Spisesteder om bord

Velg mellom fristende og bugnende buffet, snacks og småretter i baren eller et raskt måltid i caféen. Du finner garantert noe du liker! Se priser, åpningstider og oversikt over spisesteder her. Husk at det lønner seg alltid å forhåndsbestille plass i buffetrestauranten. Vi har tilpassede rutiner for smittevern, så du skal få en trygg matopplevelse i alle våre restauranter og barer.

Husk å forhåndsreservere plass

På populære seilinger kan det fort bli fullt i buffeten, vi anbefaler deg å forhåndsreservere plass når du bestiller reisen på nett eller på telefon 22944200.

Allergi

Alle retter er godt merket med allergener. Begge skip tilbyr både glutenfrie og laktosefrie retter. Ta kontakt med en av våre servitører for mer informasjon.

Vegetarmat

Om bord finner du et smakfullt utvalg av retter/tilbehør tilpasset vegetarianere og veganere. Velg mellom diverse salater, vegetarlasagne, grønnsaksgryter med mer. Vegetar- og veganrettene varierer noe etter sesong, og utvalget varierer fra skip til skip

Chambre Separée

Skal du feire noe, holde en presentasjon eller arrangere et kick off? Buffet-restauranten på Color Hybrid har 3 separate rom, Chambre Separées med fullt konferanseutstyr.

Velkommen om bord

«Jeg liker satsningen på kortreiste råvarer og at mye kommer rett fra bonden»

Ole Johnny Andersson, 1. kokk på Color Hybrid