Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Restauranter og barer Sandefjord - Strømstad

På våre skip

Matopplevelser med havutsikt

Velg mellom fristende og bugnende buffet, snacks og småretter i baren eller et raskt måltid i caféen. Du finner garantert noe du liker! Se priser, åpningstider og oversikt over spisesteder her. Husk at det lønner seg alltid å forhåndsbestille plass i buffetrestauranten.

Helaften med buffet

Bestill dagstur med buffet, det lønner seg! Du beholder bordet under hele overfarten. Flere dager i uken er det underholdning i Utsikten Bar & Lounge på returen.

Husk å forhåndsreservere plass

På populære seilinger kan det fort bli fullt i buffeten, vi anbefaler deg å forhåndsreservere plass når du bestiller reisen på nett eller på telefon 22944200.

Allergi

Alle retter er godt merket med allergener. Begge skip tilbyr både glutenfrie og laktosefrie retter. Ta kontakt med en av våre servitører for mer informasjon.

Vegetarmat

Om bord finner du et smakfullt utvalg av retter/tilbehør tilpasset vegeterianere og veganere. Velg mellom diverse salater, vegetarlasagne, grønnsaksgryter med mer. Vegetar- og veganrettene varierer noe etter sesong, og utvalget varierer fra skip til skip

Chambre Separée

Skal du feire noe, holde en presentasjon eller arrangere et kick off? Buffet-restauranten på Color Hybrid har 3 separate rom, Chambre Separées med fullt konferanseutstyr.

Matopplevleser

Velkommen om bord

«Jeg liker satsningen på kortreiste råvarer og at mye kommer rett fra bonden»

Ole Johnny Andersson, 1. kokk på Color Hybrid