Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ferie i Sverige

Sverige er et perfekt ferieland for både små og store og en av nordmenns absolutte feriefavoritter.

Våre reisemål i Sverige

Spa-hotell

På flere av våre reisemål i Sverige kan du booke deg inn på et deilig spa-hotell. I vintermørket er det ekstra godt å skjemme seg bort med litt spa-luksus og få et lite avbrekk fra hverdagens travle dager.

 

Om Sverige

En kort fergetur fra Sandefjord finner du den svenske vestkysten med idyllisk skjærgård og sjarmerende kystbyer. Her ligger de små fiskelandsbyene med røde sjøboder og svaberg tett i tett. Beregn gjerne litt god tid, og velg en annen kjørerute enn E6 for å oppleve ekte svensk kystkultur.

Litt lenger sør finner du storbyen Gøteborg med populære restauranter og shopping. For de lekne anbefaler vi et besøk i Skara Sommerland eller i Nordens største fornøyelsespark Liseberg.

Les mer om opplevelser i Sverige her

+5
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Color Viking og Color Hybrid

Overfarten med Color Viking eller Color Hybrid fra Sandefjord tar kun to og en halv time. På overfarten får du taxfree-shopping, hygge, underholdning og god mat.

 

Det lønner seg å bli medlem av Color Club!

Som Color Club-medlem får du båtreisen (tur/retur Sandefjord-Strømstad med bil) inkludert i prisen. Du betaler kun for hotellovernattingen! Bli medlem i dag, spar penger og tjen bonuspoeng på din neste reise.