Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ferie i Sverige

Er du fullvaksinert?

Da kan du enkelt reise med oss – uten karantene og test. Du trenger kun å fremvise et gyldig EU/EØS-corona-sertifikat. Reiser du med bil via Sverige kan du benytte gamle Svinesundbro inn til Norge.

NB! Reise fra Strømstad til Sandefjord uten gyldig corona-sertifikat

Dersom du ikke har et gyldig corona-sertifikat, må du forhåndbestille en gratis corona-test i vårt bookingsystem samtidig som du bestiller reisen. Dersom dette produktet ikke vises ved bestilling, er det utsolgt og du kan ikke reise med oss fra Strømstad når du ikke er fullvaksinert.

Gratis endring og avbestilling

Få gratis oppgradering til FLEX-billett. Bestiller du en ny båtreise (cruise, bilpakke eller dagstur) før 1. november, med avreise i 2021, får du full refusjon ved avbestilling og kan endre gebyrfritt frem til avreise.

Feriefavoritter

Populære reisemål i Sverige

Sverige er et perfekt ferieland for både små og store og en av nordmenns absolutte feriefavoritter.

Ferge

Kun ferge til Sverige?

Med ferge fra Sandefjord til Strømstad kommer du deg raskt og enkelt til Sverige. Gjør et kupp i taxfree-butikkene om bord eller nyt et bedre måltid i en av skipets restauranter.

Det lønner seg å bli medlem av Color Club!

Som Color Club-medlem får du båtreisen (tur/retur Sandefjord-Strømstad med bil) inkludert i prisen. Du betaler kun for hotellovernattingen! Bli medlem i dag, spar penger og tjen bonuspoeng på din neste reise.