Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Gøteborg

Underholdning og restauranter i verdensklasse! I Gøteborg får du en storbyferie med shopping, underholdning og mat fra alle verdenshjørner.

Hotell i Gøteborg

Om Gøteborg

Gøteborg er en oversiktlig storby med et stort underholdningstilbud, gode shoppingmuligheter, kafeer og restauranter med mat fra alle verdenshjørner. Og selvfølgelig Liseberg. Alt i gangavstand fra nesten alle våre hoteller.

+4
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Du kommer deg til Gøteborg raskt og enkelt med båt fra Sandefjord til Strømstad. Båtreisen tur/retur Sandefjord er inkludert i alle våre hotellpriser. På fredager setter vi også opp en direktebuss fra terminalen i Strømstad.

  • Liseberg

    Fart og spenning for hele familien! Liseberg er Nordens største fornøyelsespark med opplevelser for barn i alle aldre. Her finner du hele 41 forskjellige attraksjoner, spill og show.

  • Direktebuss til Gøteborg

    Kommer du med båt fra Sandefjord til Strømstad og skal videre til Gøteborg er vår direktebuss et rimelig og raskt alternativ. Bussen korresponderer med avgangene til og fra Strømstad.

Det lønner seg å bli medlem av Color Club! Som Color Club-medlem får du båtreisen (tur/retur Sandefjord-Strømstad med bil) inkludert i prisen. Du betaler kun for hotellovernattingen! Bli medlem i dag, spar penger og tjen bonuspoeng på din neste reise

Visste du at...

...byen har hele fem restauranter med én stjerne i Michelinguiden?

...Gøteborgs kallenavn er Lille London?

...hver fredag arrangeres det after work på flere av byen restauranter og barer? Her kan du få mat og drikke til en svært billig penge.