Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Reise til Gøteborg

Underholdning og restauranter i verdensklasse

Storbyferie i Gøteborg

Vi har gunstige hotelltilbud i Gøteborg, og de fleste ligger i gangavstand til populære shoppingstrøk, restauranter og uteliv og til fornøyelsesparken Liseberg.  Båtreisen tur/retur Sandefjord - Strømstad er inkludert i prisen.

Opplevelser

Opplev Göteborg

Gøteborg er en oversiktlig storby med et stort underholdningstilbud, gode shoppingmuligheter, kafeer og restauranter med mat fra alle verdenshjørner. Og selvfølgelig Liseberg. Alt i gangavstand fra nesten alle våre hoteller.

+2
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Liseberg

Fart og spenning for hele familien! Liseberg er Nordens største fornøyelsespark med opplevelser for barn i alle aldre. Her finner du over 40 forskjellige attraksjoner, spill og show.

Bli medlem av Color Club

Som medlem av Color Club får du båtreisen (tur/retur Sandefjord-Strømstad med bil) inkludert i prisen. Du betaler kun for hotellovernattingen! Bli medlem i dag, spar penger og tjen bonuspoeng på din neste reise.

Matopplevelser

Gøteborg har flere restauranter med én stjerne i Michelinguiden. Hver fredag arrangeres det after work på flere av byen restauranter og barer. Her kan du få mat og drikke til en svært billig penge.

Hva skjer i Gøteborg?

Her finner du oversikt over årets største begivenheter i Gøteborg.