Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Gøteborg

Underholdning og restauranter i verdensklasse! I Gøteborg får du en storbyferie med shopping, underholdning og mat fra alle verdenshjørner

Tilbud på båtreise og hotell i Gøteborg

Om Gøteborg

Gøteborg er en oversiktlig storby med et stort underholdningstilbud, gode shoppingmuligheter, kafeer og restauranter med mat fra alle verdenshjørner. Og selvfølgelig Liseberg. Alt i gangavstand fra nesten alle våre hoteller.

+4
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Du kommer deg til Gøteborg raskt og enkelt med båt fra Sandefjord til Strømstad. Båtreisen tur/retur Sandefjord er inkludert i alle våre hotellpriser. På fredager setter vi også opp en direktebuss fra terminalen i Strømstad.

  • Buss til Gøteborg

    Direktebuss til Gøteborg fra terminalen i Strømstad. Bussen korresponderer med båten.

  • Opplev byen med Gøteborg City Card

    Få fri entré til mange attraksjoner, museer og andre utfluktsmål samt fri kollektivtrafikk. Kortet gir også rabatter i en rekke butikker og restauranter.

    Kjøp kortet samtidig som du bestiller reisen. Du kan også legge til kortet i etterkant, enten via Min Side eller på telefon 810 00 811.

Visste du at...

...byen har hele fem restauranter med én stjerne i Michelinguiden.

...Gøteborgs kallenavn er Lille London

...Hver fredag arrangeres det after work på flere av byen restauranter og barer. Her kan du få mat og drikke til en svært billig penge.