Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Reise til Gøteborg

Underholdning og restauranter i verdensklasse

Storbyferie i Gøteborg

I Gøteborg får du en storbyferie med shopping, underholdning og mat fra alle verdenshjørner. Du kommer deg til Gøteborg raskt og enkelt med båt fra Sandefjord til Strømstad. Båtreisen tur/retur Sandefjord er inkludert i alle våre hotellpriser. 

Opplevelser

Opplev Göteborg

Gøteborg er en oversiktlig storby med et stort underholdningstilbud, gode shoppingmuligheter, kafeer og restauranter med mat fra alle verdenshjørner. Og selvfølgelig Liseberg. Alt i gangavstand fra nesten alle våre hoteller.

+2
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Liseberg

Fart og spenning for hele familien! Liseberg er Nordens største fornøyelsespark med opplevelser for barn i alle aldre. Her finner du over 40 forskjellige attraksjoner, spill og show.

Reiser du med Color Line til Sverige, kan du bestille billetter til Liseberg via oss. Enkelt og greit!

Bli medlem av Color Club

Spar penger, som Color Club-medlem får du båtreisen (tur/retur Sandefjord-Strømstad med bil) inkludert i prisen. Du betaler kun for hotellovernattingen! Bli medlem i dag, spar penger og tjen bonuspoeng på din neste reise.

Matopplevelser

Gøteborg har flere restauranter med én stjerne i Michelinguiden. Hver fredag arrangeres det after work på flere av byen restauranter og barer. Her kan du få mat og drikke til en svært billig penge.

Hva skjer i Gøteborg?

Her finner du oversikt over årets største begivenheter i Gøteborg.