Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Gøteborg

Underholdning og restauranter i verdensklasse! I Gøteborg får du en storbyferie med shopping, underholdning og mat fra alle verdenshjørner.

Hotell i Gøteborg

Om Gøteborg

Gøteborg er en oversiktlig storby med et stort underholdningstilbud, gode shoppingmuligheter, kafeer og restauranter med mat fra alle verdenshjørner. Og selvfølgelig Liseberg. Alt i gangavstand fra nesten alle våre hoteller.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Du kommer deg til Gøteborg raskt og enkelt med båt fra Sandefjord til Strømstad. Båtreisen tur/retur Sandefjord er inkludert i alle våre hotellpriser. Buss til Gøteborg på fredager starter opp igjen i løpet av mars 2020.

  • Liseberg

    Fart og spenning for hele familien! Liseberg er Nordens største fornøyelsespark med opplevelser for barn i alle aldre. Her finner du hele 41 forskjellige attraksjoner, spill og show.

Det lønner seg å bli medlem av Color Club! Som Color Club-medlem får du båtreisen (tur/retur Sandefjord-Strømstad med bil) inkludert i prisen. Du betaler kun for hotellovernattingen! Bli medlem i dag, spar penger og tjen bonuspoeng på din neste reise

Visste du at...

...byen har hele fem restauranter med én stjerne i Michelinguiden?

...Gøteborgs kallenavn er Lille London?

...hver fredag arrangeres det after work på flere av byen restauranter og barer? Her kan du få mat og drikke til en svært billig penge.