Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Clarion Hotel Post

Bo på Gøteborgs mest sagnomsuste hotell.

Finn pris og bestill

 • Overnatting på Clarion Hotel Post

  Priseksempelet inkluderer båtreise tur/retur, én natt i dobbeltrom på Clarion Hotel Post og frokost på hotellet.

  NYHET! Pris for Color Club-medlemmer inkluderer bil t/r.

  Color Club Fra 672,- per person inkludert bil Bestill
  Ordinær pris Fra 732,- per person Bestill

+2
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Om hotellet

I den mektige og ærverdige bygningen som tidligere rommet byens postsentral, har Clarion Hotel Post etablert et stort, moderne og førsteklasses konferanse- og fritidshotell!

Arkitekturen er en spennende blanding av den originale, stilfulle bygningen og et hypermoderne tilbygg i 13 etasjer med utendørs svømmebasseng på taket! Interiøret gjenspeiler også denne kombinasjonen, en vellykket blanding av moderne, klassisk og lekent design. Rommene er ekstra romslige og delikat innredet.

 • Fasiliteter

  I tillegg til sentral beliggenhet, har hotellet også det meste av fasiliteter. Utendørs svømmebasseng på taket av hotellet, egen spa- og velværeavdeling, to restauranter og to barer.

 • Konferanse

  Konferansemulighetene er omtrent ubegrenset, med alt fra mindre møteplasser for et par personer til store saler med plass til 1 000 personer. Disse er selvsagt flott innredet og med det siste av teknisk utstyr.

Visste du at...

...hotellet ligger ved siden av jernbanestasjonen, kun 50 meter fra trikk/buss og tog.