Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Reise med barn til Gøteborg

Gøteborg er byen med det store hjertet, her er det masse å finne på for hele familien. Liseberg med karuseller og spill, Universum med spennende utstillinger eller hva med tur i elvebåten Paddan.

Barnevennlig shopping

Gøteborg har flere gågater og områder med lite trafikk. Perfekt for barnefamilien på shoppingtur. Like ved jernbanestasjonen finner du også kjøpesenteret Nordstan.

Reise kollektivt

Du kommer deg enkelt til de fleste severdigheter med trikk eller buss. På de nyere trikkene er det enkelt å trille av og på med barnevogn.

Finn nærmeste lekeplass

Med appen "lekplatsen Göteborg" finner du enkelt frem til nærmeste lekeplass. Appen viser deg også nærmeste stoppested.

Liseberg

Fart og spenning for hele familien! Liseberg er Nordens største fornøyelsespark med opplevelser for barn i alle aldre. Her finner du hele 41 forskjellige attraksjoner, spill og show.

Paddan

Opplev vakre Gøteborg fra vannet. Paddan tilbyr guidet båttur på kanalene som slynger seg i og rundt Gøteborg, samt elven Göta älv. Paddan er en av de mest populære måtene så se byen på, og med på turen følger en guide som tar deg gjennom byens historie og severdigheter. Turen tar ca. 50 minutter og båtene er i drift vår og sommer.

Universeum

Besøk Universeum i Gøteborg. Universeum er et spennende vitenskapssenter hvor lek og læring står i fokus gjennom spennende utstillinger, både interaktive og levende. Her kan du blant annet lære mer om menneskekroppen, utforske regnskogen og dens firbente beboere, se giftige slanger og reptiler på nært hold, samt se ulike fiskearter og andre havdyr i akvariet. Senteret ligger i nærheten av Liseberg.