Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Aktiviteter og shopping i Gøteborg

Designbutikker, sjarmerende smug og passasjer med fortauskaféer og gourmetrestauranter. Her kan du også besøke nordens beste fornøyelsespark, Liseberg.

Tips til hva du kan se og gjøre i Gøteborg

 • Liseberg

  Fart og spenning for hele familien! Liseberg er Nordens største fornøyelsespark med opplevelser for barn i alle aldre. Her finner du hele 41 forskjellige attraksjoner, spill og show.

 • Mat og drikke

  Gøteborg er byen for matelskere. Byen har hele fem restauranter med én stjerne i Michelinguiden. Gøteborg er mest kjent for sine fantastiske lokale fisk- og skalldyrrestauranter, men her finner du også restauranter med menyer fra alle verdenshjørner. Er det varmt i været ligger uteserveringene tett i tett langs Avenyen.
 • Shopping i Gøteborg

  Gøteborg er svært oversiktlig og de fleste butikkene ligger i gangavstand fra våre hoteller. I området innenfor "vallgraven" ligger gågatene med spesialbutikker tett i tett. Ønsker du en liten pause, finner du også mange koselige cafeer her. Ved jernbanestasjonen ligger kjøpesenteret Nordstan med alle de største kjedene representert.
 • Botanisk Hage

  Opplev en av Europas største botaniske hager. Her finner du fler enn 16 000 plantearter. Göteborg Botaniska Trädgård tilbyr guidede turer og arrangementer hele året. Den enkleste måten å komme seg hit på er å ta trikken som stopper rett utenfor hovedinngangen (linje 1,2,7,8 og 13).

 • Slottskogen

  Besøk idylliske Slottskogen med bl.a. en av Sveriges eldste dyreparker og barnas zoo hvor du kan oppleve svenske gårdsdyr på nært hold. Parken ligger like ved Naturhistorisk museum som også er verdt et besøk. Her finner du også en stor lekepark for barn i alle aldre.
   

 • Universeum

  Besøk Universeum i Gøteborg. Universeum er et spennende vitenskapssenter hvor lek og læring står i fokus gjennom spennende utstillinger, både interaktive og levende. Her kan du blant annet lære mer om menneskekroppen, utforske regnskogen og dens firbente beboere, se giftige slanger og reptiler på nært hold, samt se ulike fiskearter og andre havdyr i akvariet. Senteret ligger i nærheten av Liseberg.

 • Paddan

  Opplev vakre Gøteborg fra vannet. Paddan tilbyr guidet båttur på kanalene som slynger seg i og rundt Gøteborg, samt elven Göta älv. Paddan er en av de mest populære måtene så se byen på, og med på turen følger en guide som tar deg gjennom byens historie og severdigheter. Turen tar ca. 50 minutter og båtene er i drift vår og sommer.

Hotell i Gøteborg