Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Aktiviteter og shopping i Gøteborg

Designbutikker, sjarmerende smug og passasjer med fortauscaféer og gourmetrestauranter. Her kan du også besøke nordens beste fornøyelsespark, Liseberg.

Tips til hva du kan se og gjøre i Gøteborg

 • Jul i Liseberg

  Gøteborg byr på deilig julestemning med millioner av lys og julepyntede gater og butikker. Jul på Liseberg lyses alene opp av over 5 millioner lys, og er kjent for sitt store og sjarmerende julemarked. Flere av karusellene er åpne og du kan møte selveste julenissen og hilse på ekte reinsdyr i Tomtarnas värld.
 • Barnas Gøteborg

  Gøteborg er byen med det store hjertet, her er det masse å finne på for hele familien. Liseberg med karuseller og spill, Universum med spennende utstillinger eller hva med tur i elvebåten Paddan.
 • Mat og drikke

  Gøteborg er byen for matelskere. Byen har hele fem restauranter med én stjerne i Michelinguiden. Gøteborg er mest kjent for sine fantastiske lokale fisk- og skalldyrrestauranter, men her finner du også restauranter med menyer fra alle verdenshjørner. Er det varmt i været ligger uteserveringene tett i tett langs Avenyen.
 • Shopping i Gøteborg

  Gøteborg er svært oversiktlig og de fleste butikkene ligger i gangavstand fra våre hoteller. I området innenfor "vallgraven" ligger gågatene med spesialbutikker tett i tett. Ønsker du en liten pause, finner du også mange koselige cafeer her. Ved jernbanestasjonen ligger kjøpesenteret Nordstan med alle de største kjedene representert.
 • Botanisk Hage

  Opplev en av Europas største botaniske hager. Her finner du fler enn 16 000 plantearter. Göteborg Botaniska Trädgård tilbyr guidede turer og arrangementer hele året. Den enkleste måten å komme seg hit på er å ta trikken som stopper rett utenfor hovedinngangen (linje 1,2,7,8 og 13).

 • Slottskogen

  Besøk idylliske Slottskogen med bl.a. en av Sveriges eldste dyreparker og barnas zoo hvor du kan oppleve svenske gårdsdyr på nært hold. Parken ligger like ved naturshistorisk museum som også er verdt et besøk. Her finner du også en stor lekepark for barn i alle aldre.
   

 • Opplev byen med Gøteborg City Card

  Få fri entré til mange attraksjoner, museer og andre utfluktsmål samt fri kollektivtrafikk. Kortet gir også rabatter i en rekke butikker og restauranter.

  Kjøp kortet samtidig som du bestiller reisen. Du kan også legge til kortet i etterkant, enten via Min Side eller på telefon 810 00 811.