Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplevelser i Gøteborg

Reisetips

Dette kan du oppleve i Gøteborg

Byen er kjent for en mengde shoppingtilbud, spennende designbutikker, gourmetrestauranter, fortauskafeer, bydelen Haga og kanalbåtene Paddan. med sjarmerende nisjebutikker og småkafeer hvor man kan «fika», altså nyte en kaffe og en lekker kanelbolle eller noe annet godt. Gøteborg er også kjent for Nordens største fornøyelsespark, Liseberg. 

Barnas Gøteborg

Gøteborg er storbyen som også barn kan glede seg til å besøke. Den populære fornøyelsesparken, Liseberg, er trekkplasteret for familiens yngste. Her er det virkelig verdt å sette av noen timer til fartsfylte og spennende opplevelser. En kanaltur med elvebåten Paddan bør også inngå under besøket i Sveriges nest største by.

Mat og drikke

Gøteborg er absolutt en by for matelskere, og hele 6 restauranter kan skilte med en Michelin-stjerne. Byen er også kjent for sine fantastiske fisk- og skalldyrrestauranter, og i tillegg finner du restauranter med menyer fra alle verdenshjørner. Når temperaturen tillater det er restaurantenes uteservering i gang, og disse ligger tett i tett langs Avenyen. 

Shopping i Gøteborg

Gøteborg er en svært oversiktlig by og de fleste butikkene ligger i gangavstand fra hotellene våre. I området innenfor "vallgraven" ligger gågatene med spesialbutikker tett i tett. Har du behov for en liten pause og en matbit er det en mengde koselige kafeer å velge mellom. Ved jernbanestasjonen ligger kjøpesenteret Nordstan hvor mange av de store kjedene er representert. 

Botanisk Hage

Opplev en av Europas største botaniske hager. Her finner du fler enn 16 000 plantearter. Göteborg Botaniska Trädgård tilbyr guidede turer og arrangementer hele året. Den enkleste måten å komme seg hit på er å ta trikken som stopper rett utenfor hovedinngangen (linje 1,2,7,8 og 13).

Slottskogen

Besøk idylliske Slottskogen med bl.a. en av Sveriges eldste dyreparker og barnas zoo hvor du kan oppleve svenske gårdsdyr på nært hold. Parken ligger like ved Naturhistorisk museum som også er verdt et besøk. Her finner du også en stor lekepark for barn i alle aldre.
 

Mamma Mia! The Party på Rondo

Bli med til "Hellas" i høst når det spektakulære ABBA-showet "Mamma Mia! The party" har sin siste sesong på Rondo. Fantastisk stemning med kjente og kjære Abba hits, 3-retters middelhavsmeny, dansende servitører, fri garderobe og etterfest med flere av ABBA sine låter.

Når: 22.09 - 16.12. 2023
Hvor: Showet spilles på Rondo Showkrog i Liseberg. 

Medlemsfordel Color Club:
Ønsker du å kjøpe morsomme souvenirer fra showet? Vis medlemskortet ditt så får du 10 % rabatt.