Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplev Sverige

Aktiviteter og severdigheter i Sverige

Sverige

Opplevelser for store og små

Fart og spenning på Liseberg og Skara sommarland, shopping i Strømstad eller sol og bad langs den svenske vestkysten. Her har vi samlet noen av våre svenske favoritter.

+3
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

En kort fergetur fra Sandefjord finner du den svenske vestkysten med idyllisk skjærgård og sjarmerende kystbyer. Her ligger de små fiskelandsbyene med røde sjøboder og svaberg tett i tett. Beregn gjerne litt god tid, og velg en annen kjørerute enn E6 for å oppleve ekte svensk kystkultur.

Litt lenger sør finner du storbyen Gøteborg med populære restauranter og shopping. For de lekne anbefaler vi et besøk i Skara Sommerland eller i Nordens største fornøyelsespark Liseberg.

Liseberg

Fart og spenning for hele familien! Liseberg er Nordens største fornøyelsespark med opplevelser for barn i alle aldre. Her finner du hele 41 forskjellige attraksjoner, spill og show.

Spa-hotell

På flere av våre reisemål i Sverige kan du booke deg inn på et deilig spa-hotell. I vintermørket er det ekstra godt å skjemme seg bort med litt spa-luksus og få et lite avbrekk fra hverdagens travle dager.

 

Skara Sommarland

Skandinavias største badeland med vannsklier, oppvarmede basseng og karuseller for store og små!