Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Reise til Hamburg

Båtreise + overnatting

Bestill reise til Hamburg

Hamburg er kjent for sin havn, et rikt kulturtilbud og et vilt natteliv. Her finner du det meste innen kulturliv med musikaler, teater, konserter, museer, små kunstscener, sportevents og folkefester. Byen er den nest største i Tyskland nærmere 2 millioner innbyggere.

Hamburg – en av verdens grønneste byer

En tredjedel av byarealet i Hamburg er dekket av parker og grøntområder. Og nylig kom byen inn, med topp 10 plassering, på listen over verdens grønneste byer.

Kom deg rundt i Hamburg

Opplev Hamburg til fots eller fra sykkel

Opplev Hamburg på en miljøvennlig og aktiv måte – til fots eller med sykkel. 
Det er enkelt å leie sykkel i byen. StadtRAD, Hamburgs sykkelutleiesystem, har over 250 sykkelstasjoner som er tilgjengelige hele døgnet.

Les mer om sykkelutleie på hamburg-travel.com.

Reis kollektivt

Kollektivnettet i Hamburg gjør det raskt og enkelt å nå severdigheter i byen på en miljøvennlig måte. Kjøper du Hamburg CARD kan du reise rundt med både buss, bane og ferge. Velger du Hamburg CARD Green, støtter du samtidig opp om et økonomisk, økologisk og sosialt bærekraftige turisttilbud. Med Hamburg CARD Green Plus reiser du så mye du vil kollektivt. 

Få mer informasjon om Hamburg CARD og Hamburg CARD Green hos hamburg-travel.com.

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Reis fra Kiel til Hamburg

Det er enkelt å reise fra Kiel til Hamburg. Reiser du med bil tar det ca. 90 minutter å kjøre de knappe 100 kilometerne fra Kiel til Hamburg.

For deg som reiser uten bil er det gode togforbindelser mellom de to byene. Det tar rundt 5 minutter å gå fra terminalen til togstasjonen hvor det går tog til Hamburg. Togreisen tar ca. en time, litt avhengig av hvilken togavgang du tar.

Shopping i Hamburg

Hamburg er et shoppingparadis uansett om du er på jakt etter eksklusive designmerker, store kjøpesentre eller second hand butikker. 

Noen av de beste handlegatene i Hamburg er Marktstrasse og Mönckebergstrasse. Marktstrasse har mange kule og hippe butikker, mens Mönckebergstrasse er hovedshoppinggaten i byen. Her finner du alt fra store kjedebutikker, til mer eksklusive merkevarer og små nisjebutikker. 

Alsterarkaden er perfekt for en ettermiddagstur, vindusshopping eller kafébesøk. De fleste butikkene her ligger på en litt høyere prisnivå enn andre steder, men bare det å oppleve atmosfæren langs kanalen med små kafeer, gatemusikanter og en stemning som minner om Middelhavet gjør Alsterarkaden verdt et besøk. 

Kjøre fra Kiel

Det tar kun 90 minutter å kjøre fra Kiel til Hamburg.

Hamburg for barn

Hamburg har mange spennende opplevelser for barn. Bl.a. dyreparken Hagenbeck. 

Hva skjer?

Sjekk hamburg.com for oppdatert informasjon om kommende eventer og arrangementer.