Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ferie i Tyskland

Opplev Tyskland, landet som har noe for enhver smak. Uansett hvor lysten tar deg og ditt reisefølge, med utgangspunkt i Kiel, ligger Tyskland for dine føtter.

Her tilbyr vi hotellpakker

Våre reisemål i Tyskland

Kjøpe ny billett

Få gratis oppgradering til FLEX. Alle som innen 1. juli bestiller en ny båtreise (bilpakke på alle ruter eller 2 døgns reise til Kiel) med avreise i 2021 får full refusjon ved avbestilling og kan endre gebyrfritt frem til avreise. Husk å oppgradere til FLEX-billett når du bestiller. Bestiller du båtreise inkludert overnatting i land har du også stor fleksibilitet. 

Kun utreise fra Norge

Til og med 15. april seiler vi kun med gjester som går om bord i Oslo, og det er ikke mulig å gå i land i Kiel. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Badestrender

Tyskland har mange flotte strender langs østersjøkysten. Flere strender i umiddelbar nærhet til Kiel.

Transport

De tyske veiene er blant de beste i Europa og veinettverket er stort. Du kommer deg raskt fra et sted til et annet. Det er kun 10 minutter å gå fra havnen i Kiel til jernbanestasjonen hvor det går tog til bl.a. Hamburg flere ganger i døgnet.

Ofte stilte spørsmål

Her finner du blant annet svar på hvilke smitteverntiltak vi gjør om bord og på våre terminaler, passregler og smittevernregler i Tyskland.

Tyskland

Landet som har noe for enhver

En smak av den store verden på storbyferie i Berlin. Eller hva med å oppdage “din egen” lille hansaby, som for eksempel nydelige Lüneburg. Eller historiske Lübeck, som ligger kun en halvtimes kjøretur fra havnen i Kiel. Er du glad i vin, frister kanskje vakre Moseldalen eller Rhindalen.

 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Voksenferie i Tyskland

Tyskland er så uendelig mye mer enn Autobahn, Hamburg og Berlin. Byfester, øl- og vinfestivaler, spennende kulinariske reiser eller slottsferie. Vinturer i Moseldalen eller Rhindalen. Eller hva med en kurbadby i kombinasjon med aktive fjelldager i de bayerske alpene?

Opplev barnas Tyskland med bil

Er barna med, kan den tyske riviera fort bli en favoritt. Østersjøens hemmelige perler ligger i kort avstand fra Kiel. Badebyene ligger på rekke og rad og frister med sine lange og deilige sandstrender.

2 døgns reise Oslo–Kiel

Finn feriefølelsen, nyt herlige opplevelser til havs!