Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ferie i Tyskland

Nå kan du endelig reise med oss

Bilferie til Tyskland

Nå kan du endelig dra på bilferie til Tyskland, landet som har noe for enhver smak. Uansett hvor lysten tar deg og ditt reisefølge, med utgangspunkt i Kiel, ligger Tyskland for dine føtter. ​Color Line har verdens største cruiseskip med bildekk, og det er ingen tvil om at vi tilbyr den behageligste starten – og avslutningen – på bilferien.

Fullvaksinert?

- Alle over 16 år må fylle ut innreiseregistreringsskjema
- Alle må teste seg senest 24 timer etter ankomst Norge
- Du må ikke i karantene

Gratis endring og avbestilling

Få gratis oppgradering til FLEX-billett. Bestiller du en ny båtreise (cruise, bilpakke eller dagstur) før 31. januar, med avreise i 2022, får du full refusjon ved avbestilling og kan endre gebyrfritt frem til avreise.

Her tilbyr vi hotellpakker

Våre reisemål i Tyskland

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Badestrender

Tyskland har mange flotte strender langs østersjøkysten. Flere strender i umiddelbar nærhet til Kiel.

Transport

De tyske veiene er blant de beste i Europa og veinettverket er stort. Du kommer deg raskt fra et sted til et annet. Det er kun 10 minutter å gå fra havnen i Kiel til jernbanestasjonen hvor det går tog til bl.a. Hamburg flere ganger i døgnet.

Ofte stilte spørsmål

Her finner du blant annet svar på hvilke smitteverntiltak vi gjør om bord og på våre terminaler, passregler og smittevernregler i Tyskland.

Tyskland

Landet som har noe for enhver

En smak av den store verden på storbyferie i Berlin. Eller hva med å oppdage “din egen” lille hansaby, som for eksempel nydelige Lüneburg. Eller historiske Lübeck, som ligger kun en halvtimes kjøretur fra havnen i Kiel. Er du glad i vin, frister kanskje vakre Moseldalen eller Rhindalen.

 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Voksenferie i Tyskland

Tyskland er så uendelig mye mer enn Autobahn, Hamburg og Berlin. Byfester, øl- og vinfestivaler, spennende kulinariske reiser eller slottsferie. Vinturer i Moseldalen eller Rhindalen. Eller hva med en kurbadby i kombinasjon med aktive fjelldager i de bayerske alpene?

Opplev barnas Tyskland med bil

Er barna med, kan den tyske riviera fort bli en favoritt. Østersjøens hemmelige perler ligger i kort avstand fra Kiel. Badebyene ligger på rekke og rad og frister med sine lange og deilige sandstrender.

2-døgns Cruise Oslo–Kiel

Finn feriefølelsen, nyt herlige opplevelser til havs!