Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplevelser

Her har vi samlet noen tips til hyggelige aktiviteter, sightseeing, spennende shopping med mer til deg som besøker Kiel.

Tips til hva du kan se og gjøre i Kiel

 • Fire timer i Kiel!

  Like ved havnen ligger et av de største shoppingsentrene, Sophienhof. Fortsetter du litt videre er du snart i gågaten, med et yrende cafe- og restaurantliv og mange butikker.
 • City Sightseeing med buss

  Opplev Kiel fra en ny side! Med hop on – hop off – bussene kan du gå av på de stoppestedene du har lyst til å utforske. Turen varer i ca. 60 minutter. Norsk og engelsk audio guide er inkludert i prisen. Bussene er også tilrettelagt for rullestolbrukere (gjelder dessverre ikke elektrisk rullestol). Det er mulig å kjøpe snacks og drikke om bord på bussene.

  Turen går gjennom parker, langs havnen, rådhuset og slottet, samt et stopp ved Kielkanalen, som er verdens mest trafikkerte kunstige vannvei.

  Den første bussen går kl. 1030 fra Hauptbahnhof (sentralstasjonen), deretter hvert 75. minutt fram til kl. 1715. 

  NB! Dersom du reiser på et 2-døgns Cruise er det viktig at du er tilbake på kaia senest kl. 1330.

  Bussturen bestiller du samtidig som du bestiller reisen.

  Nyhet! Nå kan dere kjøpe familiebillett. Gjelder for inntil 2 voksne og 3 barn (4-16 år).

 • Shopping i Kiel

  Kiel er et eldorado for shopping, med alt fra små, sjarmerende butikker til store kjøpesentre.
 • Kieler Brauerei

  Øverst i gågaten ligger Kieler Brauerei, et lokalt ølbryggeri med servering.
 • Strandliv i Kiel

  Det er ikke uten grunn at Kielfjorden ofte refereres til som den tyske rivieraen. Ta f.eks. turen til stranden Falckenstein, en populær strand blant barnefamiliene. Vi kan også anbefale en dagstur til det tradisjonsrike sjøbadet Laboe med en sjarmerende havn og en flere kilometer lang strand. Her finner du også et ubåt museum. Til Laboe reiser du enkelt med buss eller båt fra Kiel sentrum.

Hotell i Kiel