Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplevelser i Lübeck

Få tips til severdigheter, shopping og arrangementer i Lübeck. Opplev byen på egen hånd eller bli med på en guidet tur med det lokale turistkontoret.

Julemarked i Lübeck

Har du en ekstra dag til disposisjon, ligger historiske Lübeck under en times kjøretur fra Kiel. På plassen foran St. Mary-kirken finner du et av Europas
mest kjente og tradisjonsrike julemarkeder. Markedet byr på skinnprodukter, sølvsmykker og trekunst solgt av handelsmenn i tidsriktige kostymer. Gjøglere og gatemusikanter sørger for den rette julestemningen.

Holstentor

Holstentor er porten til gamlebyen og en av de mest berømte bygningene i Lübeck. Stans opp et øyeblikk og beundre denne flotte inngangen til gamlebyen.

Travemünde Strand

Dersom stranden lokker er det kort avstand til den koselige havnebyen Travemünde og den langstrakte, vakre Travemünde strand, som byr på ekte sydenstemning.

Hansa-Park

For barnefamiliene anbefaler vi en tur til den enorme fornøyelsesparken Hansa-park, kun en halvtimes kjøretur fra Lübeck. Her kan store og små nyte over 125 karuseller og mange morsomme attraksjoner.

Lei en sykkel

Det herlige landskapet er perfekt for korte eller litt lengre sykkelturer. Ta for eksempel turen langs den idylliske og romantiske elven Wakenitz, og ta en pause på en av de sjarmerende biergartens langs elven