NB -

Ut og reise i sommer? Husk gyldig legitimasjon. Les mer

Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Restauranter i Aarhus

For alle matglade er Aarhus verdt opptil flere besøk. Byen har et fantastisk utvalg restauranter med menyer fra alle verdenshjørner.

Aarhus kan skilte med hele 4 restauranter med hver sin Michelinstjerne. Her er det duket for gourmetopplevelser i absolutt toppklasse.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Anbefalte restauranter i Aarhus:

 • Restaurant Substans

  Restaurantens kreative nydanske/franske kjøkken innbyr til fantastiske opplevelser. Som de selv sier: «Vi har fokus på smak, solid håndverk og økologiske råvarer fra lokale produsenter. Vi elsker naturen og alle de råvarer den gir oss. Dypest sett vil vi bare gjerne dele av vår matglede».

 • Frederikshøj

  Restauranten hører til den absolutte elite i dansk gastronomi, ikke minst takket være den prisbelønnede kokken Wassim Hallal. Kjøkkenets  kokekunst er på aller høyeste nivå, med årstidens beste og mest velsmakende råvarer. Her er det kort vei fra jord til bord.

 • Gastromé

  Len deg tilbake og nyt gourmetopplevelser av ypperste klasse. De to kokkene følger sin filosofi om å eksperimentere i et klassisk, innovativt kjøkken – helt uten begrensinger. Her brukes økologiske, kortreiste urter og råvarer. Nyt det!

 • Teater Bodega

  Ønsker du et tradisjonelt, dansk herremåltid er dette restauranten du bør besøke. Her serveres deilige klassiskere; sildefat, rødspettefilet, reker, laks og ost på stettfat i en hyggelige, dansk atmosfære.

 • Raadhuus Kafeen

  Elsker du smørbrød – vil du elske denne restauranten. Utvalget av høye, lekre «smørrebrød» er enomt, det er rett og slett vanskelig å velge. Middagsmenyen består av kjente, danske klassikere.

 • Nordisk Spisehus

  Dette er en av byens mest populære restauranter, faktisk blant de 5 mest populære, og anmeldere mener at de hadde fortjent en Michelinstjerne. Lekker gourmetmat i en kombinasjon av nordiske retter, inspirert av spanske stjernerestauranter.

 • Mefisto Restaurant & Vinstue

  En populær restaurant i Latinerkvarteret, med fisk og skalldyr som spesialitet. Mefisto ble kåret til Aarhus beste lunsjrestaurant av den danske Spiseguide i 2014. Her får du en smak av det beste fra havet.

 • Domestic

  Gourmetrestauranten Restaurant Domestic ligger i hjertet av Aarhus og ble tildelt en Michelin-stjerne i 2017. Menyen skiftes ofte, avhengig av når lokale bønder kan levere de lekreste råvarene.

Matmarkeder

 • Aarhus Street Food

  Aarhus Street Food er sentralt plassert – kun noen få minutters gange fra sentralbanestasjonen. Her kan du smake og oppleve autentisk gatemat med inspirasjon fra hele verden. Med over 30 gatekjøkken og barer å velge mellom, er det her fristelser for enhver smak.

 • Aarhus Central Food Market

  På Skt. Knus Torv midt i Aarhus kan du nyte mat på høyt nivå fra et stort utvalg av matboder. Gå på en kulinarisk reise og smak fantastiske retter laget av ferske råvarer. Aarhus Central Food Market er stedet å besøke hvis du ønsker å utforske dagens gastronomiske trender.

Tilbud på båtreise og hotell i Aarhus: