Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Aarhus

Aarhus, av mange kalt Nordens beste shoppingby, ble utnevnt til europeisk kulturhovedstad i 2017, og har hele fire restauranter med hver sin Michelin-stjerne. Et opphold her byr garantert på uforglemmelige opplevelser!

Tilbud på båtreise og hotell i Aarhus

Om Aarhus

Reiser du med Color Line SuperSpeed tar det under fire timer fra Kristiansand eller Larvik til ankomsthavnen Hirtshals. Derfra er det ca to timer på en 4-felts motorvei til en glimrende storbyferie i Aarhus.

Aarhus er en utrolig spennende by, full av fascinerende kontraster. Det er kort avstand mellom historiske strøk som Latinerkvarteret, gågaten og det livlige restaurantstrøket rundt kanalen.

Fra det hypermoderne kunstmuseet ARoS er det panoramautsikt over byen. Vil du heller ta et blikk tilbake i tid, så gå for museet Den Gamle By eller Moesgaard Museum. Reiser du med barn er Tivoli Friheden verdt et besøk.

Vi anbefaler også et besøk til naturskjønne Djursland, kun 40 minutter med bil fra Aarhus. Her finner du den idylliske byen Ebeltoft og attraksjoner som Ree Safari Park, nasjonalparken Mols Bjerge og Nordens største sommerland – Djurs Sommerland!

+9
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

  • Matopplevelser i Aarhus

    Aarhus har et fantastisk utvalg restauranter med menyer fra alle verdenshjørner, og kan skilte med hele fire Michelin-restauranter. Her er det duket for gourmetopplevelser i toppklasse.

  • Shopping i Aarhus

    Med beskrivelser som Nordens beste shoppingby, shopping i verdensklasse og Danmarks største City-center, er Aarhus så avgjort et eldorado for shoppingglade! Sjekk våre shoppingtips.

  • Kunst og kultur i Aarhus

    Aarhus er Jyllands kulturelle hjerte, og er derfor for kunst og kulturinteresserte virkelig en by verdt å besøke. Her er det et mangfold av kulturelle opplevelser i verdensklasse.

Medlemsfordeler Color Club

Som Color Club-medlem får du medlemsfordeler blant annet Danmark. Melder du deg inn nå, kan du få mange gode rabatter og fordeler på et utvalg restauranter, butikker og aktiviteter.

Les mer om fordelene i land her.

Visste du at...

...i følge Lonely Planet ligger Aarhus på andreplass av listen over de ti mest opplevelsesverdige destinasjonene i Europa.

I Aarhus er det hele fire restauranter med hver sin Michelin-stjerne.

...på toppen av ARoS kunstmuseum kan du stå i rainbow panorama og kikke ut over byen gjennom regnbuens farger.