Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Aarhus

Kampanje

Spesialpris til Aarhus

Aarhus, av mange kalt Nordens beste shoppingby, ble utnevnt til europeisk kulturhovedstad i 2017, og har hele tre restauranter med Michelin-stjerne. Den sjarmerende byen er Danmarks nest største og har virkelig mye å by på. Hyggelige gågater, idylliske smågater, det historiske Latinerkvarteret og ikke minst - en flott havnefront med arkitektoniske perler, samt et vell av spennende kulturtilbud er noe av det du kan glede deg til.

Opplevelser

Aarhus – kontrastenes by

Aarhus er en utrolig spennende by, full av fascinerende kontraster. Det er kort avstand mellom historiske strøk som Latinerkvarteret, gågaten og det livlige restaurantstrøket rundt kanalen.

Fra det hypermoderne kunstmuseet ARoS er det panoramautsikt over byen. Vil du heller ta et blikk tilbake i tid, så gå for museet Den Gamle By eller Moesgaard Museum. Reiser du med barn er Tivoli Friheden verdt et besøk.

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Matopplevelser i Aarhus

Aarhus har et fantastisk utvalg restauranter med menyer fra alle verdenshjørner, og kan skilte med hele tre Michelin-restauranter. Her er det duket for gourmetopplevelser i toppklasse.

Shopping i Aarhus

Med beskrivelser som Nordens beste shoppingby, shopping i verdensklasse og Danmarks største City-center, er Aarhus så avgjort et eldorado for shoppingglade! Sjekk våre shoppingtips.

Midt i Danmark

Aarhusregionen – mer enn en storby

I tillegg til pulserende storbyliv med et vell av shoppingmuligheter og idylliske småbyer finner du flotte, langstrakte strender, populære temaparker for hele familien og kulturopplevelser i verdensklasse.  Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men i Aarhusregionen finner du virkelig opplevelser for alle – alt innenfor en times kjøretur. Det er lite som slår denne regionen.

+4
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Medlemsfordeler i Danmark

Som Color Club-medlem får du medlemsfordeler i blant annet Danmark. Melder du deg inn nå, kan du få mange gode rabatter og fordeler på et utvalg restauranter, butikker og aktiviteter.

Hva skjer i Aarhus?

Her finner du oversikt over årets største begivenheter i Aarhus.

Derfor bør du besøke Aarhus

I følge Lonely Planet ligger Aarhus på andreplass av listen over de ti mest opplevelsesverdige destinasjonene i Europa.