Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Aarhus

Aarhus, av mange kalt Nordens beste shoppingby, er utnevnt til europeisk kulturhovedstad i 2017, og har hele fire restauranter med hver sin Michelin-stjerne. Et opphold her byr garantert på uforglemmelige opplevelser!

Tilbud på båtreise og hotell i Aarhus:

Aarhus - en pulserende og sjarmerende storby

Aarhus er spennende by, full av fascinerende kontraster. Det er kort avstand mellom historiske strøk som Latinerkvarteret, gågaten og det livlige restaurantstrøket rundt kanalen.

Fra det hypermoderne kunstmuseet ARoS er det panoramautsikt over byen – vil du heller ta et blikk tilbake i tid, så gå for museet Den Gamle By eller Moesgaard Museum. Reiser du med barn er Tivoli Friheden verdt et besøk. Vi anbefaler også et besøk i Djurs sommerland, som flere år på rad er kåret til nordens beste sommerland.

+8
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

 • Dette skjer i Aarhus i 2017

  Her finner du oversikten over de store begivenhetene som skjer i Aarhus i 2017.

 • Anbefalte restauranter i Aarhus

  For alle matglade er Aarhus verdt opptil flere besøk. Byen har et fantastisk utvalg restauranter med menyer fra alle verdenshjørner.

  Aarhus kan skilte med hele 3 restauranter med hver sin Michelinstjerne. Her er det duket for gourmetopplevelser i absolutt toppklasse

 • Shopping i Aarhus

  Med beskrivelser som Nordens beste shoppingby, shopping i verdensklasse og Danmarks største City-center, er Aarhus så avgjort et eldorado for shoppingglade! Sjekk våre shoppingtips.

Visste du at...

...i følge Lonely Planet ligger Aarhus på andreplass av listen over de ti mest opplevelsesverdige destinasjonene i Europa.

I Aarhus er det hele tre restauranter med hver sin Michelin-stjerne.

...på toppen af ARoS kunstmuseum kan du stå i rainbow panorama og kikke ut over byen gjennom regnbuens farger.

Flere anbefalte hoteller i Aarhus: