NB -

Ut og reise i sommer? Husk gyldig legitimasjon. Les mer

Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Shopping i Aarhus – perfekt for shoppinglade

Med beskrivelser som Nordens beste shoppingby, shopping i verdensklasse og Danmarks største City-center, er Aarhus så avgjort et eldorado for shoppingglade!

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

 • Latinerkvarteret

  I de mange, trange brosteingatene ligger en herlig blanding butikker – med alt fra eksklusive merkevarer og spennende vintageklær til brukskunst, interiør og gallerier. Og midt oppi det hele – en rekke fristende restauranter. Det er vanskelig å plukke ut et knippe, men vi garanter at du finner noe som fanger din interesse.

 • Stormagasinet Salling

  Det store varehuset ligger i byens største gågate, også kalt Strøget, og har et fantastisk vareutvalg. I underetasjen finner du mat og delikatesser av ypperste klasse. Dette er virkelig noe for den kresne gane! Videre oppover i etasjene er det avdelinger med parfyme og makeup, merkeklær til dame og herre, barneklær, vesker, sko, sportsutstyr, interiør og designprodukter. Det du ikke finner her trenger du sannsynligvis ikke!

  Color Club-medlemmer får 10 % på ordinære, ikke rabatterte varer. Husk medlemskortet.

 • Magasin

  Har du vært i København har du sannsynligvis også besøkt Magasin. Det populære stormagasinet finner du også i Aarhus, like ved kanalen og Latinerkvarteret. Her får du eksklusive merkeklær og sko fra flere kjente motehus, vesker, sportsutstyr, interiør- og gaveartikler, undertøy, parfyme, makeup etc. Magasin har også en egen avdeling med mat og vin.

 • Bruuns Galleri

  I hjertet av Aarhus, ved Jernbanestasjonen, ligger dette store senteret, som også er Danmarks største City-Center. Et vell av butikker, kafeer og restauranter gjør sitt til at timene flyr av sted. Utvalget er ganske enkelt enormt, med alt fra kjente kjedebutikker til nisje-og spesialbutikker.

 • Georg Jensen

  Den danske designfirmaet er viden kjent for lekre produkter i stål og edelt metall. Her får du flotte vaser, lysestaker og andre produkter til hjemmet, utført av kjente designere som Arne Jacobsen og Sigvard Bernadotte. Spennende og vakre smykker er også en del av sortimentet.  Butikken ligger i Strøget, ikke langt fra kanalen.

 • Georg Jensen Damask

  Butikken ligger vegg i vegg med Georg Jensen i Strøget. Her får du nydelige håndklær til kjøkken og bad, flotte duker og sengetøy. Fargene er lekre og designet spennende.

  For Color Club-medlemmer gis det 10 % på ordinære varer. Husk medlemskort.

 • Royal Copenhagen

  For alle som har lagt sin elsk på det berømte serviset med det kjente blå mønsteret, er denne butikken et must. Her har de et bredt utvalg av Royal Copenhagens nydelige, håndmalte porselen.

  For spesielt interesserte: Her får du også Flora Danica serviset, hvor minsteprisen på tallerkener ligger på flere tusen! PS! Det er lov å titte.

 • Mulberry

  For merkebevisste er eksklusive Mulberry er kjent navn. Lekre vesker, sko, skjerf og sjal er blant de populære produktene. Butikken ligger like ved Magasin og har et godt utvalg.

 • Hørlyck Sko

  Butikken er av mange kalt Aarhus` beste skobutikk og har et spennende utvalg sko, støvletter og sandaler, samt et lite utvalg vesker og klær. Butikken ligger bare hundre meter fra Magasin.

 • Harder

  Dette er sannsynligvis Aarhus` flotteste herrebutikk. Et fantastisk sortiment med virkelig lekre klær. Her får du alt fra eksklusive dresser, slips og skjorter til kjente merkenavn på t-skjorter, jeans og yttertøy.  Butikken ligger på Strøget, like ved kanalen.

Tilbud på båtreise og hotell i Aarhus: