Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Båt til Danmark – start bilferien om bord

Reis hurtig og komfortabelt med båt til Danmark. Ta SuperSpeed fra Kristiansand eller Larvik til Hirtshals. Parker bilen på båten og kom uthvilt frem, klar for bilferie i Danmark.

Fleksibel reise

Bilpakke til Danmark

Våre bilpakker til Danmark er fleksible slik at du kan kombinere rutene. Velg avreise fra Kristiansand eller Larvik til Hirtshals, og retur til en av de to byene.  Medlemmer av Color Club får alltid de beste prisene på bilpakke til Danmark.

Bilpakke til Danmark

Priseksempelet gjelder per person én vei når 4 personer reiser sammen i 1 personbil (maks. 5 meter lang og 2 meter høy).

Ekstra person 180,-. Maks 5 personer per bilpakke.

Meld deg inn i Color Club

Ikke-medlem

Fra 365,-

per person én vei

Bestill

Color Club

Fra 340,-

per person én vei

Bestill

Har du spørsmål til oss?

Takk for at du sjekker svar på ofte stilte spørsmål før du kontakter oss.

SuperSpeed 1 & 2

Båt til Danmark – en opplevelse i seg selv

SuperSpeed 1 og 2 er spesialbygget for Skagerrak. Overfarten med ferge til Danmark er en opplevelse i seg selv. Nyt god mat og drikke i en av våre restauranter og gjør kupp i taxfree-butikkene om bord. Reserver gjerne bord i buffetrestauranten, du beholder plassen under hele reisen. Alternativt anbefaler vi å reservere sitteplass i Voyager Class eller Business Class, hvor du kan slappe av i komfortable flyseter.

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Ikke medlem av Color Club?

Meld deg inn i dag og få spesialtilbud og bonuspoeng på reiser, 10 % på de fleste produktene i våre Taxfree- og Trend-magasin og en rekke fordeler i Danmark.

Forhåndsbestill plass om bord

Velg mellom komfortable flystoler i Business/Voyager-Class eller sitteplass i buffetrestauranten. Plassen beholdes under hele overfarten.

Kjøretid i Danmark

Det tar kun ca. 40 minutter å kjøre fra Hirtshals til Skagen eller Aalborg. Fra båten kjører du rett ut på motorveien.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.