Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bilferie til Danmark

Reis hurtig og komfortabelt med ferge til Danmark. Ta SuperSpeed fra Kristiansand eller Larvik til Hirtshals. Parker bilen på båten og kom uthvilt frem, klare for bilferie i Danmark.

Sikre deg plass nå!

Bilpakke til Danmark

Det lønner seg å bestille tidlig, da sikrer du deg en god pris og plass på ønsket avgang. Velg mellom Kristiansand-Hirtshals eller Larvik-Hirtshals. Medlemmer av Color Club får de beste prisene på bilpakke til Danmark.

 • Bilpakke til Danmark

  Priseksempelet gjelder per person én vei når 4 personer reiser sammen i 1 personbil (maks. 5 meter lang og 2 meter høy).

  Ekstra person 180,-. Maks 5 personer per bilpakke.

  Meld deg inn i Color Club

  Ordinær pris Fra 322,- per person Bestill
  Color Club Fra 297,- per person Bestill

Trygg reise

Din trygghet er viktig for oss! Vi gjør en rekke smittevernstiltak om bord og på våre terminaler. Skipene og tilbudene vil derfor oppleves litt annerledes enn du er vant til når du kommer om bord.

Det som ikke har endret seg er at vi vil gjøre vårt aller beste for at du kan nyte en avslappende, god og trygg ferieopplevelse hos oss.

Ikke medlem av Color Club?

Meld deg inn i dag og få spesialtilbud og bonuspoeng på reiser, 10 % på de fleste produktene i våre Taxfree- og Trend-magasin og en rekke fordeler i Danmark.

Forhåndsbestill plass om bord

Velg mellom komfortable flystoler i Business/Voyager-Class eller sitteplass i buffetrestauranten. Plassen beholdes under hele overfarten.

Kjøretid i Danmark

Det tar kun ca. 40 minutter å kjøre fra Hirtshals til Skagen eller Aalborg. Fra båten kjører du rett ut på motorveien.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.