Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Båt til Danmark – start bilferien om bord

Reis hurtig og komfortabelt med båt til Danmark. Ta SuperSpeed fra Kristiansand eller Larvik til Hirtshals. Parker bilen på båten og kom uthvilt frem, klar for bilferie i Danmark.

Fleksibel reise

Bilpakke til Danmark

Våre bilpakker til Danmark er fleksible, du kan kombinere rutene. Velg avreise fra Kristiansand eller Larvik til Hirtshals, og retur til valgfri by. Det lønner seg å være medlem av Color Club. Akkurat nå får du gratis retur ved bestilling av bilpakke fra Norge til Danmark tur/retur.

Bilpakke til Danmark

Priseksempelet gjelder per person ved 4 i bilen (personbil maks. 5 m lang, 2 m høy).

Ekstra person 180,-. Maks 5 personer per bilpakke.

Color Club-medlemmer får GRATIS retur!
Som medlem får du gratis retur på utvalgte avganger fra Danmark ved bestilling av bilpakke, du betaler kun for utreisen. På enkelte avganger får du 50% rabatt på returen. Tilbudet gjelder nye tur/retur bestillinger som foretas i perioden 22.03.–11.04. Reiseperioden gjelder til og med 15.06. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Meld deg inn i Color Club

Ordinær pris

Fra 365,-

per person

Bestill

Color Club

Fra 340,-

per person

Bestill

Har du spørsmål til oss?

Takk for at du sjekker svar på ofte stilte spørsmål får du kontakter oss.

SuperSpeed 1 & 2

Båt til Danmark – en opplevelse i seg selv

SuperSpeed 1 og 2 er spesialbygget for Skagerrak. Overfarten med ferge til Danmark er en opplevelse i seg selv. Nyt god mat og drikke i en av våre restauranter og gjør kupp i taxfree-butikkene om bord. Reserver gjerne bord i buffetrestauranten, du beholder plassen under hele reisen. Alternativt anbefaler vi å reservere sitteplass i Voyager Class eller Business Class, hvor du kan slappe av i komfortable flyseter.

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Ikke medlem av Color Club?

Meld deg inn i dag og få spesialtilbud og bonuspoeng på reiser, 10 % på de fleste produktene i våre Taxfree- og Trend-magasin og en rekke fordeler i Danmark.

Forhåndsbestill plass om bord

Velg mellom komfortable flystoler i Business/Voyager-Class eller sitteplass i buffetrestauranten. Plassen beholdes under hele overfarten.

Kjøretid i Danmark

Det tar kun ca. 40 minutter å kjøre fra Hirtshals til Skagen eller Aalborg. Fra båten kjører du rett ut på motorveien.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.