Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bilferie til Danmark

Reis hurtig og komfortabelt med ferge til Danmark. Ta SuperSpeed fra Kristiansand eller Larvik til Hirtshals. Parker bilen på båten og kom uthvilt frem, klare for bilferie i Danmark eller lenger ned i Europa.

Båtreisen til Danmark – en opplevelse i seg selv

Nyt god mat og drikke i en av våre restauranter og gjør kupp i taxfree-butikkene om bord. Reserver gjerne bord i buffetrestauranten, du beholder plassen under hele reisen. Alternativt anbefaler vi å reservere sitteplass i Voyager Class eller Business Class, hvor du kan slappe av i komfortable flyseter.

Reiser du med barn er det skreddersydde aktiviteter for dem i skolens ferier. Det er også egne lekeområder på begge skip.

Taxfree-brosjyrer og aktuelle tilbud om bord:

  • Aktuelle tilbud

    Her ser du hvilke tilbud som gjelder for perioden 2. september til 17. oktober. Color Club-medlemmer får 10% rabatt på kampanjer i TAXFREE-brosjyren.
  • Trend magasin

    I magasinet Trend finner du artikler og tips om aktuelle trender. Tilbudene i magasinet gjelder for perioden 2. september til 17. oktober. Color Club-medlemmer får 10% rabatt på de fleste produktene i TREND-magasinet.
  • Hele taxfreekatalogen 2018/2019

    Se hele utvalget av taxfree-varer om bord. Gyldig 2. mai–17. oktober.
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.