Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bilferie til Danmark

Reis hurtig og komfortabelt med ferge til Danmark. Ta SuperSpeed fra Kristiansand eller Larvik til Hirtshals. Parker bilen på båten og kom uthvilt frem, klare for bilferie i Danmark.

50% rabatt for medlemmer av Color Club

Bilpakke til Danmark

Det lønner seg å være medlem av Color Club. Medlemmer får nå 50% på bilpakker tur/retur Norge-Danmark. Tilbudet gjelder en rekke avganger. Våre bilpakker til Danmark er fleksible, du kan kombinere rutene. Velg avreise fra Kristiansand eller Larvik til Hirtshals, og retur til valgfri by.

Bilpakke til Danmark

Priseksempelet gjelder per person ved 4 i bilen (personbil maks. 5 m lang, 2 m høy).

Ekstra person 180,-. Maks 5 personer per bilpakke.

Color Club-medlemmer får 50% rabatt
Medlemmer får halv pris på bilpakke ved bestilling av reise tur/retur Norge-Danmark. Tilbudet gjelder kun på nye bestillinger i perioden 19.05.-31.05. Reiseperioden gjelder på utvalgte avganger fra 19.05. til 07.07.og kan ikke kombineres med andre tilbud.


Meld deg inn i Color Club

Ordinær pris

Fra 334,-

per person

Bestill

Color Club

Fra 155,-

per person

Bestill

Gebyrfri endring av reisen

Bestiller du cruise, bilpakke eller dagstur (Økonomi-billett) med avreise i 2022 kan du endre gebyrfritt frem til 24 timer før avreise. Ønsker du enda mer fleksibilitet anbefaler vi å kjøpe en Flex-billett. 

Har du spørsmål til oss?

Vi har stor pågang på telefonen på grunn av spørsmål om reiseregler. Takk for at du sjekker svar på ofte stilte spørsmål får du kontakter oss.

Båtreisen til Danmark – en opplevelse i seg selv

SuperSpeed 1 & 2

Nyt god mat og drikke i en av våre restauranter og gjør kupp i taxfree-butikkene om bord. Reserver gjerne bord i buffetrestauranten, du beholder plassen under hele reisen. Alternativt anbefaler vi å reservere sitteplass i Voyager Class eller Business Class, hvor du kan slappe av i komfortable flyseter.

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Ikke medlem av Color Club?

Meld deg inn i dag og få spesialtilbud og bonuspoeng på reiser, 10 % på de fleste produktene i våre Taxfree- og Trend-magasin og en rekke fordeler i Danmark.

Forhåndsbestill plass om bord

Velg mellom komfortable flystoler i Business/Voyager-Class eller sitteplass i buffetrestauranten. Plassen beholdes under hele overfarten.

Kjøretid i Danmark

Det tar kun ca. 40 minutter å kjøre fra Hirtshals til Skagen eller Aalborg. Fra båten kjører du rett ut på motorveien.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.