Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Landal Fyrklit

Båtreise + overnatting

Overnatting på Landal Fyrklit

Hyggelig og familievennlig feriesenter, kun 2 kilometer fra terminalen i Hirtshals og rett ved stranden. Bo i leiligheter for inntil 6 personer.

Overnatting i ferieleilighet

Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur for 4 personer og bil samt 2 netter i 4-personers leilighet. Feriesenteret har også leiligheter for 6 personer.

Minimum opphold 2 netter. Prisen forutsetter 4 personer i leiligheten. 

Sengetøy per person er inkludert i prisen.

På feriesenter i Danmark betaler du tillegg for strøm med mer. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise. Se hvilke tillegg som gjelder for Landal Fyrklit.

Meld deg inn i Color Club

Ikke-medlem

Fra 1 300,-

per person

Bestill

Color Club

Fra 1 250,-

per person

Bestill

Bestille flere feriehus?

Det er mulig å bestille hus som ligger nære hverandre, eller har en spesifikk plassering, mot et tillegg på DKK 298,-. Dette må spesifiseres via booking senest 28 dager før innsjekk. Vennligst kontakt oss på telefon 22 94 42 00.

Opplevelser og overnatting

Om Landal Fyrklit

Landal Fyrklit har et vel av innendørs- og utendørsaktiviteter, for hele familien. I tillegg finner du spennende attraksjoner som Fårup Sommerland og Ørnereservatet i nærheten.

+7
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Fra Hirtshals

Det tar kun 5 minutter å kjøre til Landal Fyrklit fra Hirtshals.

Turopplevelser

Flotte turstier i klitlandskapet, rett utenfor døren

Opplevelser

Flotte naturopplevelser rett utenfor døren. Inne på selve feriesenteret finner du også mange spennende aktiviteter for både store og små. 

Leiligheter

Bo i leiligheter for 4 eller 6 personer. Alle med egen terrasse eller balkong, og de fleste med utsikt til det vakre Vesterhavet.

Her finner du en beskrivelse av de ulike leilighetstypene.