Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Landal Fyrklit

Båtreise + overnatting

Overnatting på Landal Fyrklit

Hyggelig og familievennlig feriesenter, kun 2 kilometer fra terminalen i Hirtshals og rett ved stranden. Bo i leiligheter for inntil 6 personer.

 • Overnatting i ferieleilighet

  Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur for 4 personer og bil samt 2 netter i 4-personers leilighet. Feriesenteret har også leiligheter for 6 personer.

  Minimum opphold 2 netter. Prisen forutsetter 4 personer i leiligheten. Ekstra natt fra 160,- per person.

  Sengetøy, laken og håndkle per person er inkludert i prisen.

  På feriesenter i Danmark betaler du tillegg for strøm med mer. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise. Se hvilke tillegg som gjelder for Landal Fyrklit.

  2 netter Fra 950,- per person Bestill
  Color Club Fra 900,- per person Bestill

Bestille flere feriehus?

Ved bestilling av flere feriehus er det mulig å bestille hus som ligger nære hverandre, eller har en spesifikk plassering. Prisen for dette er DKK 223,-. Vennligst kontakt oss på telefon 229 44 200.

Våre samarbeidspartnere har innført retningslinjer og tiltak i forbindelse med COVID-19. Vi gjør oppmerksom på at overnattingsstedet derfor kan oppleves litt annerledes enn hva som er beskrevet på nettsiden, i brosjyrer m.m. Dette gjelder også attraksjoner og fornøyelsesparker. For mer informasjon se hotellets/feriesenterets/parkens egne nettsider.

Opplevelser og overnatting

Om Landal Fyrklit

Landal Fyrklit har et vel av innendørs- og utendørsaktiviteter, for hele familien. I tillegg finner du spennende attraksjoner som Fårup Sommerland og Ørnereservatet i nærheten.

+2
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Opplevelser

Flotte naturopplevelser rett utenfor døren. Inne på selve feriesenteret finner du også mange spennende aktiviteter for både store og små. 

Leiligheter

Bo i leiligheter for 4 eller 6 personer. Alle med egen terrasse eller balkong, og de fleste med utsikt til det vakre Vesterhavet.

Her finner du en beskrivelse av de ulike leilighetstypene.

Fra Hirtshals

Det tar kun 5 minutter å kjøre til Landal Fyrklit fra Hirtshals.

Turopplevelser

Flotte turstier i klitlandskapet, rett utenfor døren