Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Fårup Sommerland

Fårup er en av Danmarks mest besøkte fornøyelsesparker, og er flere ganger kåret til Nordens beste sommerland!

Tilbud på reiser til Fårup Sommerland

Våre samarbeidspartnere har innført retningslinjer og tiltak i forbindelse med COVID-19. Vi gjør oppmerksom på at overnattingsstedet derfor kan oppleves litt annerledes enn hva som er beskrevet på nettsiden, i brosjyrer m.m. Dette gjelder også attraksjoner og fornøyelsesparker. For mer informasjon se hotellets/feriesenterets/parkens egne nettsider.

Om Fårup Sommerland

Her flyr timene av sted, og opplevelsene står i kø. Både små og store har noe å glede seg til i Fårup! PS. Alle attraksjoner er inkludert i inngangsbilletten din.

I 2019 står Motorbøllen og Nøttesvingen klare til å ta i mot besøkende. To helt nye opplevelser for de minste i familien. 

Se nyhetene i 2019 og les mer om Fårup Sommerland her

+6
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

  • Opplevelser

    Liker du fart og moro, berg-og-dal-baner, vannsklier i alle størrelser og flotte klatremuligheter, finner du det her. Parken inneholder også aktiviteter for dem som foretrekker rolige og avslappende opplevelser. 

  • Nyttig informasjon

    Nyttig informasjon om åpningstider, parken, parkering ved Fårup m.m.

Bilpakker til Danmark

Kjøp billetter til Fårup når du bestiller båtreise med bil til Danmark. Du finner de under "Tilleggsprodukter".

Se video fra Fårup Sommerland

Visste du at..

...Fårup ble kåret til Nordens beste sommerland i 2018, og er tidligere kåret til Europas nest beste fornøyelsespark i 2015, 2016 og 2017? (Kåret av det internasjonale magasinet The Kirmes & Park Revue).