Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Fårup Sommerland

Båtreise og inngang

Bestill reise til Fårup Sommerland

Fårup er en av Danmarks mest besøkte fornøyelsesparker, og er to år på rad kåret til Nordens beste sommerland!

Viktig informasjon

Danske fornøyelsesparker og attraksjoner har innført retningslinjer og tiltak i forbindelse med COVID-19. Vi gjør oppmerksom på at stedet derfor kan oppleves litt annerledes enn hva som er beskrevet på nettsiden, i brosjyrer m.m. De fleste har også innført krav om gjennomført vaksine ev. negativ COVID-19 test. For mer informasjon se fornøyelsesparken/attraksjonens egne nettsider.

Om Fårup Sommerland

Her flyr timene av sted, og opplevelsene står i kø. Både små og store har noe å glede seg til i Fårup! PS. Alle attraksjoner er inkludert i inngangsbilletten din.

I 2020 kom Fårups heftigste nyhet hittil! Saven, en helt ny berg-og-dalbane. Banen er hele 24 meter høy og kan kjøre både forlengs og baklengs.

Les mer om Fårup Sommerland her

+6
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Nordens beste sommerland

Fårup ble kåret til Nordens beste sommerland i 2018, og er tidligere kåret til Europas nest beste fornøyelsespark i 2015, 2016 og 2017? (Kåret av det internasjonale magasinet The Kirmes & Park Revue).

 

Kjøp kun inngangsbillett til Fårup

Kjøp billetter til Fårup når du bestiller båtreise med bil til Danmark. Du finner de under "Tilleggsprodukter".

Nyttig informasjon

Nyttig informasjon om åpningstider, parken, parkering ved Fårup m.m.