Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Golf i Danmark

Golf i Danmark

Sesongen varer lenger

Gresset er grønnere, banene er større, våren starter tidligere og høsten varer lenger. Danmark byr på nesten 200 golfbaner spredt rundt omkring i landet. Golfbanene er svært varierte, og dermed noe for enhver smak. Spill ved havet, i skogen eller på fantastiske parkbaner. I tillegg er greenfee avgiftene i Danmark noen av de laveste i Europa.

Få 20% rabatt på Greenfee

Vi har inngått Greenfee avtaler med en rekke golfbaner i Nordjylland. Color Club-medlemmer får 20% rabatt på Greenfee.

Golfklubber i Nordjylland

Nordjylland byr på mange flotte golfbaner, og her har du et utvalg av hva du har å velge i.

Sæby Golf Klub
Sæby Golfbane er en avvekslende og utfordrende bane i flott kupert og naturskjønt terreng beliggende ved Sæbygaard Slott. Elven ved Sæby samt flere innsjøer går igjennom banen og er med i spillet på flere av hullene. Banen er velpleid, av høy standard og er absolutt verd et besøk.

Les mer om Sæby Golfklub

Sindal Golf Klub
Sindal Golf Klub ligger i Nordjyllands flotteste natur. Banen er laget slik at den følger landskapets linjer med bakker, daler, innsjøer og skrånende fairways. Alle 18 hull har hvert sitt særpreg med utfordringer uansett handicap.

Bestill overnatting i nærheten av Sindal
Les mer om Sindal Golf Klub

Løkken Golfklub
Løkken Golfklub 18-hulsbane ligger i et i flatt naturskjønt område med vann, beplantninger og skog, som gir utfordringer til golfspillere på alle nivåer.

Bestill overnatting i nærheten av Løkken
Les mer om Løkken Golfklub

Hjørring Golfklub
Ligger i et nydelig og kupert terreng med vekslende natur. 27 spennende og utfordrende golfhull, fordelt på 3 sløyfer, gir gode muligheter for golfspillere på alle nivåer. Sløyfene kan kombineres etter eget valg, og det er alltid plass til gjestespillere. Det er også en spennende korthullsbane med fem par 3 huller og fire par 4 huller med perfekte greens. Banen kan spilles av nye golfspillere og uten DGU-kort. Utstyr kan leies i ProShoppen. Hjørring Golfklub ligger nord i Hjørring, cirka 2 kilometer fra motorveien. ProShop med nyheter, eget klubbhus med bad og garderobe, samt golfkafé med mat og forfriskninger.

Bestill overnatting i nærheten av Hjørring
Les mer om Hjørring Golfklub

Blokhus Golfcenter
Blokhus Golfcenter ligger i et av Danmarks flotteste naturområder, med kort avstand til Vesterhavet og de fantastiske klitområdene. En 18 hulls golfbane byr på stor variasjon med plantasje, klitt og åpent landskap. Golfsenteret er kjent for flotte og veltrimmede fairways og greens, med gode treningsfasiliteter, overdekket drivingrange og flere puttinggreens. Egen 9 hulls Pay and Playbane. 10 ferieleiligheter ligger like ved klubbhuset.

Les mer om Blokhus Golfcenter

Kalø Golf Club
Kalø Golf Club er anlagt i et kupert terreng med flott utsikt over Aarhus bukt. Her er en spennende og utfordrende 18 hulls bane. I forbindelse med klubbhuset er det adgang til golfkafé og restaurant Møllerens Hus. Dessuten tilbys en af Danmarks beste Pay and Play baner, beliggende i en gammel fruktplantasje, som er vel verdt en runde!

Bestill overnatting i nærheten av Kalø
Les mer om Kalø Golf Club

Hjarbæk Fjord Golfcenter
Hjarbæk Fjord Golfcenter ligger i naturskjønne omgivelser ved Limfjorden i det øvre Jylland. Flere av de 27 hullene har utsikt over vannet. Det åpne landskapet bidrar med ekstra og spennende utfordring, vinden, som gir selv den mest drevne spiller en sportslig utfordring. I klubbhuset finner du en god restaurant samt en garderobe med sauna.

Bestill overnatting i nærheten av Hjarbæk
Les mer om Hjarbæk Fjord Golfcenter


Golfklubber ved Aalborg
I Aalborg kan du notere deg Ørnehøj Golfklub og Aalborg Golf Klub først som sist. Trivelige Ørnehøj Golfklub tilbyr 27 hull og ligger 15 minutter unna sentrum. 18-hullssløyfen endres ukentlig. Aalborg Golf Klub er en lett kupert mesterskapsbane. Stikkord for designet er velpleide greener og brede fairways. Banen ligger knappe 1 mil fra sentrum og byr gjestene på et flott klubbhus, restaurant og en velassortert proshop.

Bestill overnatting i Aalborg
Les mer om Aalborg Golfklub
Les mer om Ørnehøj Golfklub

Aarhus Golf Club
Aarhus Golf Club ligger i et naturskjønt område rett ved Moesgård Museum. Klubben ble grunnlagt allerede i 1931. Fra flere punkt er det flott utsikt til Aarhus bukt, Samsø og Tunø, og klubben tilbyr både treningsområder, et fint klubbhus, restaurant og proshop.

Bestill overnatting i Aarhus
Les mer om Aarhus Golf Klub

Tilbud på båtreise og overnatting i Danmark