Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Grenaa

Opplev havnebyen Grenaa

Handels- og havnebyen Grenaa er områdets største og ligger på naturskjønne Djursland. Byens historie går helt tilbake til middelalderen, noe både Torvet, de vakre bindingsverkshusene og Sankt Gertruds Kirke vitner om. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Bestill nå

Båtreise til Danmark

Grenaa

Opplevelser

Kattegatcentret

Visste du at 70% av kloden vår er hav, og er du interessert i hva som skjuler seg i der? Da er Kattegatcentret stedet du bør besøke! Du kan utforske stedet på egen hånd, eller bestille en omvisning og få et innblikk i alt fra himmel til nettopp - hav!
Hva med å bli med dykkeren ned i dypet og se på haiene? Høres dette for vilt ut kan du være med når de søte selene fores. De har nemlig et eget anlegg hvor de virkelig kan boltre seg. Kattegatsentret har også masse morsomme aktiviteter for  familiens yngste. Egne hyggehjørner og små basseng hvor de kan utforske små sjødyr.

Kattegatcentret er virkelig verdt et besøk og aktivitetstilbudene er mangfoldige og spennende for alle aldersgrupper.

Les mer på kattegatcentret.dk

Sangstrup og Karlby klint

Like nord for Grenaa finner du disse vakre klippene. Kalk og forsteininger gjennom mer enn 65 millioner år har gjort området helt unikt. Her kan du gå på jakt etter forsteininger eller ta en dykker/snorkeltur i det klare vannet med den hvite kalkbunnen. 

Djurs Sommerland

Her bør du sette av mange timer, for Djurs er nemlig Nordens største sommerland og tilbyr mer enn 60 spennende, fartsfylte og morsomme fornøyelser. Høres det fristende ut å stige 30 meter til værs, for så å suse ned i 85 km i timen? Da er det bare å prøve DrageKongen, som er en av de mange berg- og dalbanene.

Det er nesten umulig å ramse opp alt Djurs Sommerland har å by på, men her er noen eksempler: Et enormt vannland, lekeland, et vell av temaland, vikingsti, kanotur, jungelrally, rafting, karuseller og mye, mye mer! Når sulten melder seg er det nok av spisesteder å velge i. Alternativt kan du nyte medbrakt mat på en av de mange benkene som er satt ut i parken.

Avstand fra Hirtshals

Grena ligger ca. 2 timer og 20 minutter unna Hirtshals med bil (208 km).

Turistinformasjon

Turistinformasjonen i Grenaa finner du på Torvet 1.

Transport

Her finner du informasjon om buss- og togtransport i Grenaa.