Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Laster video…

Djurs Sommerland

Fornøyelsespark for store og små.

Moro for hele familien

Djurs Sommerland

Opplev Nordens største sommerland! Djurs Sommerland ble kåret til "Europas beste familiepark" i 2019 og "Årets opplevelsespark i Danmark" både i 2019, 2020 og 2021. Djurs Sommerland byr på spenning og moro for hele familien! Kort vei fra Aarhus, Ebeltoft og Randers.

I Djurs Sommerland er det morsomt for alle. Gled dere til 10 eventyrlige temaland, Danmarks beste berg-og-dalbaner, det kjempestore Vannland og over 60 attraksjoner for hele familien. Gå på oppdagelse i årets villeste nyhet: Dinosaurland - et kjempestort temaland fylt med 25 ville dinosaurer og 3 nye, morsomme attraksjoner. Etter et besøk hit forstår man hvorfor parken er så populær!

Kjøp 1-dags- eller 2-dags-billett til Djurs Sommerland når du booker selve reisen og få fri adgang til alle parkens attraksjoner. 2-dagers billetten kan brukes senest 6 dager etter første besøk.

Forhåndsbestill inngangsbillett

Kjøp inngangsbilletten samtidig som du bestiller reisen. Da sparer du 10% på både 1-dags-billetter og 2-dags-billetter. Du kan også legge til billetten via Min Side.

Avstand fra Hirtshals

Med bil tar det ca. 2 timer å kjøre til Djurs Sommerland (ca. 185 km) via E39 og E45.

Mat og drikke

Parken har flere spisesteder. Du kan også nyte medbrakt mat og drikke i parkens friområder.

Opplev Djurs Sommerland

I Djurs Sommerland har hele familien det gøy! Opplev blant annet Bondegårdsland med spennende attraksjoner, selv for de aller minste. Er du ute etter fart og spenning, kan du prøve deg på Piraten med sitt fall på hele 32 meter eller Juvelen som virkelig får det til å kile i magen. I vannlandet venter enda flere berg- og dalbaner og her er det virkelig fint å boltre seg på en varm sommerdag.

Nyhet 2022! -Dinosaurland

Dinosaurland er et fantastisk, nytt temaland med hele 25 dinosaurer i full størrelse, 2 store og vilt morsomme attraksjoner og en fossilfylt lekeplass for små og store dinojegere.

Ta den 400 meter lange familie berg-og-dal-banen, T-Rex Family Coaster, og sus tett forbi kjempestore kjøttetere. Eller dra på jeep safari med Dino Xpedition gjennom dinosaurreservatet. Gled dere også til å utforske Dinosaurlekeplassen, hvor helt nye opplevelser alltid gjemmer seg rett under overflaten og rundt neste hjørne.

Les mer på djurssommerland.dk

Djurs Sommerland

Nyttig informasjon

Parkering

Gratis parkeringsplasser ved inngangen til parken.

Hvor lang tid bør jeg beregne i parken?

Det er mange opplevelser og mye og se underveis, beregn gjerne en hel dag eller et 2-dagers besøk.

Røyk

Kun tillatt på angitte områder.

Hunder

Du kan gjerne ta med hunden inn i parken (hunder er ikke tillatt i vannlandet). Alle hunder må holdes i bånd. Hunder kan ikke etterlates i bilen.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Tilbud på båtreise og overnatting i Randers