Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Laster video…

Djurs Sommerland

Nordens største sommerland

Moro for hele familien

Djurs Sommerland

Opplev Nordens største sommerland! Djurs Sommerland ble kåret til "Europas beste familiepark" i 2019 og "Årets opplevelsespark i Danmark" både i 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023. Djurs Sommerland byr på spenning og moro for hele familien! Kort vei fra Aarhus, Ebeltoft og Randers.

I Djurs Sommerland er det morsomt for alle. Gled dere til 9 eventyrlige temaland, Danmarks beste berg-og-dalbaner, det kjempestore Vannland og over 60 attraksjoner for hele familien. Gå på oppdagelse i det ville Dinosaurland og opplev den 60 meter høye nyheten, El Grio Drop Tower! Etter et besøk hit forstår man hvorfor parken er så populær!

Kjøp 1-dags- eller 2-dags-billett til Djurs Sommerland når du booker selve reisen og få fri adgang til alle parkens attraksjoner. 2-dagers billetten kan brukes senest 6 dager etter første besøk.

Forhåndsbestill inngangsbillett

Kjøp inngangsbilletten samtidig som du bestiller reisen. Da sparer du 10% på både 1-dags-billetter og 2-dags-billetter. Du kan også legge til billetten via Min Side.

Avstand fra Hirtshals

Med bil tar det ca. 2 timer å kjøre til Djurs Sommerland (ca. 185 km) via E39 og E45.

Mat og drikke

Parken har flere spisesteder. Du kan også nyte medbrakt mat og drikke i parkens mange grønne oaser.

Opplev Djurs Sommerland

I Djurs Sommerland har hele familien det gøy! Opplev blant annet Bondegårdsland med spennende attraksjoner, selv for de aller minste. Er du ute etter fart og spenning, kan du prøve deg på Piraten med sitt fall på hele 32 meter eller Juvelen som virkelig får det til å kile i magen. I vannlandet venter enda flere berg- og dalbaner og her er det virkelig fint å boltre seg på en varm sommerdag.

Dinosaurland nå enda større

Dinosaurland er et fantastisk nytt temaland med hele 25 dinosaurer i full størrelse, og 6 fantastiske fornøyelser for hele familien.

Opplev SpinOsaurus, Danmarks eneste Disk'o Coaster. Eller hopp på de kuleste motorsyklene med sidevogner og fly gjennom hårnålssvinger i Motorbike Derby. Hvis beinene trenger en sprø shake, hopp inn i Fossil Washer og få en god spinn.

Og hvis du vil komme tett på de 25 ville dinosaurene, ta en tur på familieberg- og dalbanen, T-Rex Family Coaster, eller på en jeepsafari i Dino Xpedition. Du kan også glede deg til Dinosaur Playground, hvor eldgamle dinosaurbein er gjemt rett under overflaten.

Opplev den villeste utsikten mens du stiger 60 meter opp i luften, og nyt et øyeblikk med nervepirrende stillhet før du suser mot bakken i 100 km/t. Årets enorme nyhet, El Grito Drop Tower, er Djurs Sommerlands høyeste til dags dato og ikke for sarte sjeler.

Les mer på djurssommerland.dk

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Djurs Sommerland

Nyttig informasjon

Parkering

Gratis parkeringsplasser ved inngangen til parken. Det er 36 ladestasjoner fra Clever. Betaling for lading er via Clevers app.

Hvor lang tid bør jeg beregne i parken?

Det er mange opplevelser og mye og se underveis, beregn gjerne en hel dag eller et 2-dagers besøk.

Røyk

Kun tillatt på angitte områder.

Hunder

Du kan gjerne ta med hunden inn i parken (hunder er ikke tillatt i vannlandet). Alle hunder må holdes i bånd. Hunder kan ikke etterlates i bilen.

+2
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Tilbud på båtreise og overnatting i Randers