Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Kolding

Besøk Kolding

Byen er kjent som et «shoppingmekka», men også som en rik kulturby, med fokus på kunst og design. Trekkplasteret er den majestetiske festningen Koldinghus.

+2
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Bestill nå

Båtreise og hotell i Kolding

Kolding

Opplev Kolding

Besøk middelalderborgen Koldinghus, opplev flott natur fra sykkelsetet, eller gjør et kupp i en av byens koselige butikker. Koldings gågater byr på vakre, gamle bygninger med små spesialforretninger. I tillegg har byen et Storcenter med mer enn 120 butikker, så her er det med andre ord mye å glede seg over for shoppingglade.

Koldinghus og slottsøen

Middelalderborgen Koldinghus, Jyllands siste kongborg, er nå et senter for kunst og spennende aktiviteter for barn og voksne. Storbrannen i 1808 la borgen i ruiner, men mange års restaurering har gjort stedet til et virkelig trekkplaster.

Trapholt

Dette er Danmarks eneste museum, hvor det er samlet både billedkunst, kunsthåndverk, designprodukter og møbeldesign, med utstillinger av både internasjonale og danske kunstnere.

Lekepark

Like ved Koldinghus ligger et stort parkområde hvor barna virkelig kan utfolde seg.  Her er det både sklier, husker, klatremuligheter, minigolf, sykkelbåter og mooncars.

Strandliv

Kolding er også kjent for sine flotte og barnevennlige strender, så her er det bare å ta med seg badetøy og hive seg uti. Strendene ligger i Danmarks største naturpark – Naturpark Lillebælt.

Avstand fra Hirtshals

Kolding ligger ca. 2 timer og 45 minutter unna Hirtshals med bil (275 km).

Turistinformasjon

Ligger sentralt plasser i havnen på Sdr Havnegade 7. Du finner også et informasjonspunkt på Kolding storcenter.

Transport

Bybusser og regionale busser. Det finnes også flere steder hvor man kan leie sykkel.