Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Kolding Hotel Apartments

Våre samarbeidspartnere har innført retningslinjer og tiltak i forbindelse med COVID-19. Vi gjør oppmerksom på at overnattingsstedet derfor kan oppleves litt annerledes enn hva som er beskrevet på nettsiden, i brosjyrer m.m. Dette gjelder også attraksjoner og fornøyelsesparker. For mer informasjon se hotellets/feriesenterets/parkens egne nettsider.

Båtreise + overnatting

Kolding Hotel Apartments

Kolding Hotel Apartments ligger i sentrum av byen Kolding, i Sydjylland. Her kan du nyte feriesenterets fasiliteter og naturskjønne områder, og samtidig være i gangavstand fra yrende byliv.

 • 2 netter i 4-personers leilighet

  Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur for personer og personbil samt 2 netter i 4-personers leilighet.

  Ekstra natt fra 350,- per person.

  Ordinær pris Fra 1 340,- per person Bestill
  Color Club Fra 1 290,- per person Bestill

 • Tillegg

  På feriesenter i Danmark betaler du tillegg for sengetøy, strøm med mer. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise. Se hvilke tillegg som gjelder for Kolding Hotel Apartments.

Overnatting og opplevelser

Om Kolding Hotel Apartments

+2
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Fra Hirtshals til Kolding

Kolding ligger ca. 2 timer og 40 min med bil fra terminalen.

Kort vei til LEGOLAND®

LEGOLAND® ligger kun 40 minutter unna med bil fra Kolding Hotel Apartments.

Natur og kultur

På Kolding Hotel Apartments har du flott natur med slottsøen rett utenfor døren og det er gangavstand til alle byens restauranter, butikker, museer m.m. 

Opplevelser

Idyllisk turområde rett utenfor døren og store grønne plener som innbyr til lek. Rett i nærheten ligger det et badeland med syv ulike basseng, og et treningssenter med spa og wellness. Det er kort vei til LEGOLAND® og Givskud Zoo.

Leiligheter

Bo i moderne og komfortable leiligheter innredet med stilige designmøbler. På Kolding Hotel Apartments kan du bestille leilighet for 2, 4 eller 6 personer. Velg mellom sjø- eller gårdsutsikt. Alle leilighetene har eget kjøkken, oppholdsrom, bad og soverom.