Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Laster video…

Givskud Zoo – tre unike parkopplevelser

3 for 1

Zoo, safaripark og dinosaurpark

En kort kjøretur fra Billund ligger Givskud Zoo. Opplev villdyrsafari fra din egen bil eller hopp på safaribussen for å beskue eksotiske dyr fra fire kontinenter. Gå på oppdagelsesferd i selskap med morsomme lemurer og aper. Reis millioner av år tilbake i tid og møt gigantiske dinosaurer.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Åpningstider Givskud Zoo

Se åpningstider på parkens hjemmesider.

Spesialpris på inngangsbilletter!

Spesialpris på inngangsbilletter for Color Line-kunder! Kjøp billetter samtidig som du bestiller reisen.

Mat og drikke

Underveis finner du mange steder å nyte din egen grillmat eller piknikkurv. Alternativt kan det anbefales å prøve spisemulighetene i parken.

Opplevelser i Givskud Zoo

Safari med bil

Ta en tur over savannen og se giraffer, sebraer og antiloper. I Sør- og Nord-Amerika kan du hilse på strutser, bison og ulv. I det asiatiske området møter du elefanter, kameler og vannbøfler

Safari til fots

Utforsk gorilla-området, og se store flokker av berberaper og ringhalelemurer hoppe fra trærne. Nyt utsikten over savannen med de gigantiske neshornene og deres venner fra det afrikanske kontinentet.

Dinosaurparken

Danmarks største dinosaurutstilling består av ca. 50 forskjellige dinosaurarter i 1:1 størrelse – fra de største planteeterne, som måler rundt 40 meter, til en av de mest dødelige kjøtteterne – Tyrannosaurus rex.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.