Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Hotel LEGOLAND®

Bo midt i LEGOLAND® parken! Hotel LEGOLAND® er et utrolig flott hotell som blant annet tilbyr flere værelser innredet som små eventyrland, med temaer som garantert vil glede de fleste barn.

Det lønner seg å kjøpe LEGOLAND®-pakke hos Color Line. Da er båtreise, overnatting og 2-dagersbilletter til LEGOLAND® inkludert, og du slipper unna køen når du skal inn i parken.

Årets store nyhet er LEGOLAND® Castle Hotel. 

Sjekk parkens åpningstider før du bestiller.

Finn pris og bestill

 • LEGOLAND-pakke

  Overnatting på Hotel LEGOLAND®

  Prisen inkluderer båtreise med bil tur/retur, én natt i familierom med frokost og 2 dagers entré til LEGOLAND®. Prisen forutsetter 2 voksne og 2 barn i rommet. Ekstra natt fra 700,- per person.

  Temarom Fra 1 470,- per person Bestill
  Color Club Fra 1 420,- per person Bestill

Tid for avslapning

Selv om LEGO er spennende selv for de voksne, har hotellet også sørget for at du vil finne gode muligheter for avslappende voksentid. Og etter en lang dag på oppdagelsesferd i LEGOLAND kan litt avslapning være akkurat det du trenger. I hotellets familierestaurant kan dere nyte et godt måltid fra Á la carte-menyen, Grill House, eller den bugnende Family Buffet. En egen, liten barnebuffet sørger også for at familiens minste vil storkose seg med middagen. 

Etter en god middag kan ungene kose seg i lekerommet, mens de voksne nyter en kopp kaffe i peisestuen. Når du bor på Hotel LEGOLAND får du også gratis inngang på Billund Svømmebad. Her kan du ta deg en deilig dukkert, eller tillate deg selv litt avslapning og pleie i deres velværeavdeling.

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Mange fordeler

Ettersom Hotel LEGOLAND er en del av LEGOLAND Billund Resort, vil du oppnå mange fordeler dersom du velger å bo her. Du kan for eksempel kjøpe et Resort Pass, som gir deg ubegrenset tilgang til både LEGOLAND, Lalandia Aquadome™, Monky Tonky Land og Givskud Zoo under hele oppholdet.

Med LEGOLAND som nærmeste nabo har dere et mangfold av attraksjoner og opplevelser innenfor rekkevidde, men det mangler heller ikke på lek og moro på hotellet. Bestiller du opphold i LEGOLAND Billund Resort gjennom Color Line får du også et Be Happy Pass som gir deg rabatter og spesialtilbud på alt fra mat og drikke til spennende opplevelser.

Kort vei til opplevelsene

Det er flere fordeler ved å bo midt i eventyret. Ikke bare er det kort vei til alle opplevelsene, men når du trenger en pause fra moroa er det også kort vei til hotellrommets deilige seng. Her er alt lagt til rette for at hele familien skal få en fantastisk miniferie, med opplevelser som barna aldri vil glemme. Best av alt er at turen hit heller ikke er så lang. Reiser du med Color Line SuperSpeed fra Kristiansand eller Larvik, er du fremme i Hirtshals etter tre til fire timer, og herfra finner du enkelt frem til LEGOLAND i Billund. Med både mat og drikke, shopping og lekerom om bord, er dette en ypperlig måte å reise på når man har barn med på turen.

 • Fasiliteter

  Det er lagt stor vekt på at barna skal trives på hotellet, og med lekerom og masse LEGO® klosser er det liten tid til å kjede seg. I restauranten er det lekker mat for alle, med en mangfoldig barnebuffet som trekkplaster for familiens yngste.

 • Romtyper

  Hotellet har mange morsomme romtyper som er spesiallaget for barn, men også vanlig standardrom. Her finner du oversikt over alle romtypene.