Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Hotel LEGOLAND®

Bo midt i LEGOLAND® parken! Hotel LEGOLAND® er et utrolig flott hotell som blant annet tilbyr flere værelser innredet som små eventyrland, med temaer som garantert vil glede de fleste barn.

Det lønner seg å kjøpe LEGOLAND pakke hos Color Line. Da er båtreise, overnatting og 2-dagersbilletter til LEGOLAND inkludert, og du slipper unna køen når du skal inn i parken.

LEGOLAND åpner 30. mars 2019. Sjekk parkens åpningstider før du bestiller.

Finn pris og bestill

 • LEGOLAND-pakke

  Overnatting på Hotel LEGOLAND®

  Prisen inkluderer båtreise med bil tur/retur, én natt i familierom med frokost og 2 dagers entré til LEGOLAND®.

  Temarom fra 5 830,- 2 voksne og 2 barn (fra (1 460,- pr. person) Bestill
  Color Club fra 5 630,- 2 voksne og 2 barn (fra 1 410,- pr. person) Bestill

Meld deg inn i dag og benytt deg av Color Club-tilbudet du også

Medlemskapet koster kun 160,- pr år fra innmeldingsdato. Som medlem får du også muligheten til å samle bonuspoeng, spesialtilbud på reiser og 10 % rabatt på de fleste produktene i våre Taxfree-brosjyrer og Trend-magasin.

Meld deg inn her

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

 • Fasilieter

  Det er lagt stor vekt på at barna skal trives på hotellet, og med lekerom og masse LEGO® klosser er det liten tid til å kjede seg. I restauranten er det lekker mat for alle, med en mangfoldig barnebuffet som trekkplaster for familiens yngste.

 • Romtyper

  Hotellet har mange morsomme romtyper som er spesiallaget for barn, men også vanlig standardrom. Her finner du oversikt over alle romtypene.