Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Laster video…

Lalandia Billund

Bo ved opplevelsessenteret Lalandia®, med gangavstand til LEGOLAND®

2 overnattinger + båtreise

Inkludert 2 dager i LEGOLAND

LALANDIA® feriehus byr på samvær og hygge med familien etter en dag fylt med lek og moro. De flotte feriehusene har et moderne interiør, bad, kjøkken og terrasse. Det finnes også feriehus med boblebad og badstue for dem som ønsker litt ekstra luksus.

 • Bo i 4-personers feriehus

  Prisen inkluderer båtreise med bil tur/retur, 2 netter i feriehus, 2 dagers entré til LEGOLAND® og inngang til badeland og opplevelser på senteret.

  Maksimum 5 personer, inkl. spedbarn 0–2 år. Minimum opphold 2 netter. Prisen forutsetter 4 personer i feriehuset.

  2 netter Fra 2 290,- per person Bestill
  Color Club Fra 2 240,- per person Bestill

 • Bo i 6-personers feriehus

  Prisen inkluderer båtreise med bil tur/retur, 2 netter i feriehus, 2 dagers entré til LEGOLAND®, og inngang til badeland og opplevelser på senteret.

  Maksimum 7 personer, inkl. spedbarn 0–2 år. Minimum opphold 2 netter. Prisen forutsetter 6 personer i feriehuset.

  2 netter Fra 2 710,- per person Bestill
  Color Club Fra 2 660,- per person Bestill

 • Bo i 8-personers feriehus

  Prisen inkluderer båtreise med bil tur/retur, 2 netter i feriehus, 2 dagers entré til LEGOLAND® og inngang til badeland og opplevelser på senteret.

  Prisen forutsetter 8 personer i feriehuset. Maksimum 10 personer, inkl. spedbarn 0–2 år. Minimum opphold 2 netter.

  2 netter Fra 3 550,- per person Bestill
  Color Club Fra 3 450,- per person Bestill

Våre samarbeidspartnere har innført retningslinjer og tiltak i forbindelse med COVID-19. Vi gjør oppmerksom på at overnattingsstedet derfor kan oppleves litt annerledes enn hva som er beskrevet på nettsiden, i brosjyrer m.m. Dette gjelder også attraksjoner og fornøyelsesparker. For mer informasjon se hotellets/feriesenterets/parkens egne nettsider.

Opplev LEGOLAND®

Danmarks mest populære feriemål!

Lalandia Billund

Inkludert 2 overnattinger + båtreise

Det er selvsagt mulig å bo i Lalandia Billund også når LEGOLAND er stengt. Opplevelsesfylte Lalandia Billund er et fantastisk reisemål året rundt.

 • 2 netter i feriehus

  Prisen inkluderer båtreise med bil tur/retur, 2 netter i feriehus, inngang til badeland og opplevelser på senteret. Prisen forutsetter 4 personer i feriehuset. Maksimum 5 personer, inkl. spedbarn 0–2 år. Minimum opphold 2 netter.

  Det finnes også feriehus for 6 og 8 personer.

  2 netter Fra 1 900,- per person Bestill
  Color Club fra 1 850,- per person Bestill

Fasiliteter

Om feriesenteret

Etter en morsom dag i opplevelsessenteret Lalandia® kan dere slappe av i  komfortable feriehus, og tilbringe tid sammen med de dere er aller mest glad i.

Moderne feriehus

Feriehusene er et ideelt utgangspunkt for familiehygge, samvær og gode opplevelser hele året. De moderne feriehusene varierer i størrelse, med plass til 4, 6 og 8 personer. Det finnes naturligvis også handikapvennlige feriehus i Lalandia.

Opplevelsessenteret Lalandia®

I Lalandia® i Billund ligger Skandinavias største badeland, hyggelige kjøpesentre med spennende butikker, familievennlige spisesteder, god underholdning og en mengde morsomme aktiviteter for hele familien. Velkommen til et paradis av opplevelser!

Be Happy Pass

Be Happy Pass er gratis og gir deg og din familie tilgang til gode tilbud og rabatter på en lang rekke spennende opplevelser samt mat og drikke.

Åpningstider Lalandia

Her finner du spesielle arrangementer og åpningstider i Lalandia Billund.

Åpningstider i LEGOLAND

Sjekk parkens åpningstider før du bestiller drømmeferien til LEGOLAND!