Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Laster video…

LEGOLAND® – en verden full av lek

Danmarks mest populære feriemål

LEGOLAND® Billund

LEGOLAND® har mer enn 55 attraksjoner, over 65 millioner LEGO® klosser og er en av Europas mest besøkte opplevelsesparker gjennom mer enn 50 år. Opplevelsene ligger på rekke og rad, og spisestedene er mange.

 

ÅRETS NYHET! Danske Peppa Gris flytter inn i Legoland

Legoland Billund har åpnet et 1500 kvadratmeter nytt område dedikert til Peppa Gris, eller Gurli Gris som hun heter på dansk.

Det er i Duplo-form at Peppa, Georg, Pappa Gris og alle de andre figurene flytter inn til et flunkende nytt område i parken.

LEGOLAND® gir deg sug i magen!

Hopp om bord i LEGO® Canoe, og gjør deg klar til den virvlende fossen i enden av villmarksturen, eller kast deg ut fra Ørnefjellet i susende fart forbi præriens ville LEGO® dyr i Flying Eagle. 

Vil du ha pulsen ned noen hakk, kan du utforske LEGOLAND® ovenfra i LEGOTOP® eller oppleve den store verden i miniformat, nærmere bestemt  i Miniland som er bygget av mer enn 20 millioner LEGO® klosser.  

Gled deg til å få et skikkelig sug i magen – og selvfølgelig – trygt og sikkert!

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Ferrari Build & Race

Ferrari Build & Race er en helt ny interaktiv og digital Ferrari-attraksjon. Her kan du blant annet bygge din egen LEGO® Ferrari, teste og kjøre den på den digitale racerbanen, og ikke minst – oppleve den legendariske 1:1 LEGO bygde Ferrari Monza SP1.

Attraksjoner i LEGOLAND

Her er det hygge, fart og moro for hele familien, enten favoritten er pirater, ville vesten eller berg-og-dal-baner. Parken har mer enn 55 attraksjoner, her er noen av høydepunktene.

THE LEGO® MOVIE™ World,

THE LEGO® MOVIE™ World er en unik verden på hele 5 000 m2, bestående av tre ulike fornøyelser, tilpasset forskjellige aldersgrupper.

Skandinavia første Flying Theater
Her svever man bokstavelig talt foran en gigantisk skjerm, med effekter som gir vind i håret. Under flyturen får man en tur i verdensrommet, og i kan tillegg oppleve pirater og kjente områder fra LEGO filmene.

Fly rundt i 14 meters høyde
En annen høytflyvende nyhet henvender seg til litt større barn. Her kan de styre sitt eget fly, og helst ikke være redde for litt fart og spenning. Her kiler det nemlig godt i både mage og hode.

Lekeplass
En sentral del av det nye området er viet til en kjempestor lekeplass. Her blir det blant annet et 10 meter høyt tårn, hvor barna kan klatre og boltre seg i to store rutsjebaner.

LEGO® NINJAGO® WORLD

I LEGO® NINJAGO® WORLD blir dine ninjaferdigheter utfordret. Er du smidig nok til å gjennomføre Lloyds Laser Labyrint? Har du styrke til Coles Klatrevegg, balanse til Kais Spinnere, er du rask nok til Jays reaksjonstrening og parat til årets største utfordring i NINJAGO The Ride?

KNIGHTS’ KINGDOM™

Legg turen til KNIGHTS’ KINGDOM™ og opplev en verden av modige riddere, vakre prinsesser og ville vikinger. Dere vil oppleve sug i magen i Dragen, vannsprut i Vikings River Splash, latterkick i Borgshowet, og kan nyte en overdådig grill-buffet på Borgen.

Miniland

Miniland ligger i hjertet av LEGOLAND®. Her kan du oppleve den store verden i miniformat, og fryde deg over berømte bygninger, hovedsteder, småbyer og spennende miljøer, bygget av mer enn 20 millioner LEGO® klosser.

Flere attraksjoner

PIRATLAND

Splitte mine bramseil! Kom inn i Piratland og ifør deg badetøyet, for her er massevis med vannlek! Du kan også slippe tørrskodd igjennom og heise deg opp i Fyrtårnet – samt mange andre aktiviteter der landkrabber får kjørt seg!

LEGOREDO® Town

I LEGOREDO® Town møter dere Det ville vesten midt i fredelige LEGOLAND®, hvor lys levende revolvermenn, gullgravere, cowboyer og indianere går rundt og leker med barna. Yihaa! Berg-og-dal-banen Flying Eagle vil garantert begeistre de minste.

POLAR LAND

Morsomme pingviner og fem meter fritt fall – du kan få både sug i magen og skjønne naturopplevelser i Polar Land. Du kan også bygge din egen tur i Ice Pilots School. Kom innenfor i verdens kuleste Polar Land.

DUPLO® Land

DUPLO® Land er et fargerikt lekeland med moro og aktiviteter for de minste. Området er på 500 kvadratmeter og rommer en mengde gjenstander som barna vil gjenkjenne fra DUPLO-leker – bare 15 ganger større.

Imagination Zone

Levende haier, murene-ål, en vannfontene som får hele orkestret til å spille og en 4D-kino: Ta i bruk alle sansene i Imagination Zone.

Åpningstider i LEGOLAND

Sjekk parkens åpningstider før du bestiller drømmeferien til LEGOLAND!

Be Happy Pass

Be Happy Pass er gratis og gir deg og din familie tilgang til gode tilbud og rabatter på en lang rekke spennende opplevelser samt mat og drikke.

Overnatting og opplevelser

Opplev LEGOLAND