Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Laster video…

Wow Park – en annerledes fornøyelsespark!

Lek og moro

Opplev WOW Park

WOW Park er en av Billund store familieattraksjoner. Her kan man boltre seg i Tarzanslynger og hengebroer i 14 meters høyde, teste de spennende taubanene, besøke tretopphusene eller krype inn i de underjordiske hulene. Det er heldigvis noe for alle – også for dem som ikke er så glade i høyder!

Spar minimum 15%!

Spesialpris på inngangsbilletter for Color Line-kunder! Kjøp billetter samtidig som du bestiller reisen og spar minimum 15 %.

Åpningstider WOW Park

Sjekk åpningstider på WOW Park sin hjemmeside.

Mat og drikke

Besøk det barnevennlige spisestedet Madladen, hvor blant annet en kjempestor sommerfugl og andre overraskelser venter. Her kan dere nye streetfood-inspirert mat.

Opplevelser WOW Park

Unik skogspark med leke- og aktivitetstilbud

Parken vil garantert vekke minner hos voksne og skape mye glede hos familiens yngste. Her er det hytter i tretoppene, rutsjebaner fra toppen av trærne, enorme nett som er spent mellom trestammene og utfordrer klatreferdighetene. Wow Park gir friluftslivet en ekstra dimensjon.

Lystig lek i tretoppene

Hvis du noen gang har lurt på hvordan det er å rutsje, eller løpe fra tre til tre i hengebroer, 14 meter over bakken, da er det bare å ta en tur til Wow-parken. Og ikke nok med det; her kan du også ake! Parken har faktisk en 40 meters akebakke, og gjett om du får god fart?

Utforsk huler og labyrinter

I Wow-parkens underjordiske univers kan du faktisk krype på eventyrferd og oppdage små lekehuler i de snirklete gangene. Foretrekker du å være på bakkenivå kan du utfordre hele familien til å finne frem i pileskogen og i kjempelabyrinten.

Hopp, kryp eller sleng deg fra tre til tre

Hva med å hoppe i enorme nett høyt over bakken? I Wow-parken er det spent et kjempenett på mer enn 300 m2 mellom trestammene, så her hopper du virkelig høyt! Hva med en tur på hengebroen eller kanskje frister det å slenge seg  i Tarzan-tauet? Kanskje mor og far også vil prøve.

Bli med inn i vannets verden

Man blir aldri for gammel til å leke med vann. I Wow-parken er det en egen vannverden med minielver hvor du kan leke med små skip, lære hvordan slusene fungerer, bygge demninger og få elvene til å skifte retning.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.