Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Laster video…

Wow Park – en annerledes fornøyelsespark!

Lek og moro

Opplev WOW Park

Velkommen til WOW PARK, en kjempestor leke- og fornøyelsespark i skogen. Her kan familien boltre seg hele dagen, i toppen av trærne, i skogbunnen, men også under jorden og i tillegg i vann. Her er det god plass, frisk luft, masse fuglekvitter og flott beliggenhet i et naturområde tilsvarende 40 fotballbaner.

GIGANTEN

I Skandinavias høyeste frittfalls-rutsjetårn, Giganten, kan de aller modigste prøve LYNET, parkens 20 meters frittfalls-rutsjebane eller en av de to andre virkelig tøffe rutsjebanene. Nyt også den fantastiske utsikten fra toppen av det 25-meter høye tårnet.

Prøv de elleville rutsjebanene:

  • LYNET – Opplev toppfarten i fritt fall fra 20 meters høyde
  • SPIRALEN - Snurr i vei i den villeste skogen
  • SKOGRACEREN- Konkurrer med vennene dine om hvem som kommer først

Spar minimum 15%!

Spesialpris på inngangsbilletter for Color Line-kunder! Kjøp billetter samtidig som du bestiller reisen og spar minimum 15 %.

Åpningstider WOW Park

Sjekk åpningstider på WOW Park sin hjemmeside.

Mat og drikke

Besøk det barnevennlige spisestedet Madladen, hvor blant annet en kjempestor sommerfugl og andre overraskelser venter. Her kan dere nye streetfood-inspirert mat.

Opplevelser WOW Park

Unik skogspark med leke- og aktivitetstilbud

Parken vil garantert vekke minner hos voksne og skape mye glede hos familiens yngste. Her er det hytter i tretoppene, rutsjebaner fra toppen av trærne, enorme nett som er spent mellom trestammene og utfordrer klatreferdighetene. Wow Park gir friluftslivet en ekstra dimensjon.

Tretopphus, rutsjebaner og hengebroer i 14 meters høyde!

Har du noen gang lekt høyt oppe i trekronene? Rutsjet ned i full fart? Løpt fra tre til tre i spennende hengebroer? Nå kan du prøve det, nærmere bestemt i WOW PARK, som er fylt med lek og masse spenning oppe i høyden. Prøv også den 40 meter lange kjelkebakken fra toppen av tårnet. Det er nemlig fullt mulig å kjøre kjelke, også på sommeren.

Underjordiske huler og store labyrinter

I Wow-parkens underjordiske univers kan du faktisk krype på eventyrferd og oppdage små lekehuler i de snirklete gangene. Foretrekker du å være på bakkenivå kan du utfordre hele familien til å finne frem i pileskogen og i kjempelabyrinten.

Hopp, kryp eller sleng deg fra tre til tre

Hva med å hoppe i enorme nett høyt over bakken? I Wow-parken er det spent et kjempenett på mer enn 300 m2 mellom trestammene, så her hopper du virkelig høyt! Hva med en tur på hengebroen eller kanskje frister det å slenge seg  i Tarzan-tauet? Kanskje mor og far også vil prøve.

Bli med inn i vannets verden

Man blir aldri for gammel til å leke med vann. I Wow-parken er det en egen vannverden med minielver hvor du kan leke med små skip, lære hvordan slusene fungerer, bygge demninger og få elvene til å skifte retning.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.