Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Randers

Den koselige byen har godt bevarte historiske bygninger og middelaldergater. Midt i sentrum ligger Randers Regnskov, med 250 dyrearter fra alle verdensdeler. Mindre enn 30 minutter med bil fra Randers ligger Djurs Sommerland – Nordens største sommerland.

Tilbud på båtreiser og overnatting i Randers

Om Randers

Byen har også mange hyggelige parker, og det er heller ikke langt til Fussingø skogene. Her har du mulighet til å fiske, eller bare nyte det rike fuglelivet langs vannet. 

Randers har også et svært allsidig shoppingtilbud, fra trange middelaldergater med nisjebutikker til et stort shoppingsenter med alle de kjente butikkjedene. Reiser du med barn anbefaler vi et besøk i Djurs Sommerland, som flere år på rad er kåret til Nordens beste sommerland.

+6
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Visste du at...

...Nordens største Sommerland, Djurs Sommerland, ligger like utenfor Randers. Her kan du oppleve Danmarks største berg-og-dalbaner og over 60 spennende attraksjoner for hele familien.

...I Randers finner du en av de største offentlige samlingene av Elvis effekter utenfor USA? Er du Elvis fan, anbefaler vi et besøk til Memphis Mansion.

...Danmarks eldste gågate, Houmeden, ligger midt i sentrum av Randers.