Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Restauranter i Skagen

Mat og drikke

Nyt havets delikatesser og danske spesialiteter

Skagen har opparbeidet seg mange gode restauranter og spisesteder, og målet er å by på gourmetopplevelser året rundt. I havna yrer det av liv, og fiskerne kan friste med ferskt fra sjøen.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Anbefalte restauranter i Skagen

Restaurant Holger på Color Hotel Skagen

Her går kjærlighet til gode råvarer og lokal mat hånd i hånd. Menyen endres i takt med sesongen og består à la carte retter, inspirert av det franske og det nye nordiske kjøkken. I vår-og sommersesongen er hotellets gårdshave et populært sted.

Brøndums Hotel

De mest kjente Skagenmalerne var hyppige gjester på Brøndums, og den helt spesielle atmosfæren gjør måltidet til en fest. Her serveres høye, lekre smørbrød, smørstekt flyndre og sildetallerken til lunsj og deilige menyer til aftens.

Jakobs Café og Bar

Med sentral plassering i den livlige gågaten er dette stedet å møtes over en kald forfriskning og en deilig matbit. Saftige hamburgere og andre fristende retter står på menyen. Uteservering i hele vår- og sommersesongen.

Restaurant Pakhuset

Den kjente og populære restauranten ligger ved havnen. Her kan du nyte havets ferske delikatesser mens du beskuer fiskebåter som losser og laster, smekre seilbåter og yachter fra hele verden, og masse mennesker som rusler langs bryggene.