Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ferie i Skagen

Skagen er først og fremst kjent som en populær og livlig sommerby, men byr på et mangfold av opplevelser også utenom høysesongen, da i et roligere tempo.

Velkommen til Skagen

Bestill et opphold i Skagen

Skagen ligger kun 45 minutter fra Hirtshals og byr på koselige gågater, langstrakte strender og flotte turområder.

Om Skagen

Den lille sjarmerende byen, helt på nordspissen av Danmark er alltid verdt et besøk. Det bor omkring 10 000 innbyggere i Skagen, og byen er kompakt med gangavstand til alle severdigheter.  

Byen er såpass liten at det er gåavstand til både strender, museer og severdigheter.  Skagen fikk bystatus i 1413, og tåler meget godt konkurransen fra Danmarks øvrige byer når det gjelder sjarm og sjel.

Skagens gågater lokker med dansk design og internasjonal mote, gode spisesteder og spennende butikker. Restaurantene i havnen byr på havets delikatesser, ferske skalldyr og lekre fiskeretter. For kulturinteresserte er det et spennende utvalg av museer, gallerier og kunstverksteder. Skagenmalerne er viden kjent, og de fantastiske maleriene kan oppleves i Skagens Museum.

Milevis med supre strender omkranser byen. På Grenen, hvor Kattegat og Skagerrak møtes, kan du faktisk stå med ett ben i hvert hav! Både voksne og barn har mye å glede seg til i Skagen.

Les mer om opplevelser i Skagen

+4
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Populær hele året

Og tro ikke at den gode stemningen er over i høst- og vintersesongen. Naturen er like vakker, menneskene like hyggelige, maten like god og butikkene like spennende. Kanskje du til og med setter pris på å ha byen litt mer for deg selv enn i den travleste sommersesongen?

Ja, Skagen er faktisk vel så sjarmerende når ferien er over og byen igjen har lagt seg litt mer til ro.

Medlemsfordeler i Danmark

Som Color Club-medlem får du medlemsfordeler i blant annet Danmark. Melder du deg inn nå, kan du få mange gode rabatter og fordeler på et utvalg restauranter, butikker og aktiviteter.

Hva skjer i Skagen?

Her finner du oversikt over årets største begivenheter i Skagen.

Shopping i Skagen

I Skagen er det kort vei til de fleste butikkene, og selv om byen er liten og oversiktlig, finner du det meste her.

Her får du våre beste shoppingtips.