Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Shopping i Skagen

I Skagen er det kort vei til de mange butikkene, og selv om byen er liten finner du det aller meste her. Butikkutvalget er nemlig utrolig bra, med spennende mote, flotte merkeklær og lekre designprodukter.

 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Shoppingtips

Anbefalte butikker i Skagen

Huset Holst – Bolig:Design

Huset Holst – Bolig:Design har det meste av det du trenger til hjemmet. Alt fra lekre hagemøbler, kjøkken, bad og belysning til møbler, interiør og gaveartikler.

Color Club-medlemmer får 10% rabatt på ordinære varer (ikke nedsatte bestillings- eller tilbudsvarer). Husk å ta med medlemskortet.

Holte Vinlager

Holte Vinlager i Skagen er en populær butikk hvor nordmenn alltid ønskes varmt velkommen. Butikken, som ligger like ved havnen, byr på mer enn vin. Her er nemlig en herlig blanding delikatesser og konfekt samt en egen avdeling med gaveartikler og nyttige ting til hjemmet.

Vertskapet byr på smaksprøver og gir en god innføring i vinens verden på en hyggelig og lettfattelig måte.

Color Club-tilbud: Ved kjøp på 500 kroner mottas et produkt med verdi kr 75,-. Ved kjøp på kr 750,- mottas et produkt med verdi på kr 100,-.

Vodskov

Vodskov har et  bredt utvalg kjente, danske designmøbler og interiørartikler. Erfarne ansatte gir gode råd og nyttig veiledning.

Color Club-medlemmer får 15% rabatt på Georg Jensen og Georg Jensen Damask (ikke kampanjer og varer med reduserte priser). Husk å ta med medlemskortet.

Laurentius

Her får du gastronomisk- utstyr og supre ting til kjøkkenet. Uansett hva du trenger til matlagingen finner du det her. Et spennende og fristende vareutvalg og smilende betjening gjør det ekstra hyggelig å besøke butikken.

Color Club-medlemmer får 20% på den dyreste ”de Buyer” stekepannen. Disse supre franske jernpannene er kjent for høy kvalitet. Husk medlemskort.

Pier 1

Den populære butikken ligger vegg i vegg med Restaurant Pakhuset ved havnen. Her får du lekre merkeklær til dame og herre, et utvalg vesker og sko, samt egen outletavdeling med drømmepriser.
 

Slagter Munch

«Danmarks verdensberømte slagter» er viden kjent for sine fantastiske kjøttvarer. Her får du de lekreste  pølser, fileter, patéer og posteier.