Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Hotell

Vil du bli en del av vår hotellbesetning?

Våre ansatte i hotellet om bord hos oss er de du møter når du reiser med våre skip. Vi i Color Line er opptatt av å yte god service og levere magiske reiseopplevelser. Uten våre hotellansatte ville ikke dette vært mulig.

Ledige stillinger

Søk på en av våre ledige stillinger eller registrer deg i vår Jobagent for å få beskjed om aktuelle jobbmuligheter.

Lurer du på hvordan det er å jobbe hos oss?

Er du nysgjerrig på arbeidshverdagen hos oss? Vi har snakket med syv hotellansatte på ulike skip i Color Line. Les hva de synes om å jobbe om bord, og se deres beste tips til nyansatte.

Kokk

En jobb som kokk hos Color Line er både spennende, variert og utfordrende. Kine har jobbet som kokk hos Color Line siden 2014, og vi har stilt henne noen spørsmål om hennes arbeidshverdag.
Les intervju med Kine

Resepsjonist

Resepsjonistene er de første gjestene møter når de kommer om bord. Som resepsjonist må du kunne hjelpe gjestene med alt de lurer på. Vi har snakket med resepsjonistene André og Sissil om hva de synes om jobben.
Les intervju med Sissil og André

Butikkekspeditør

Som butikkekspeditør jobber du i et miljø med høyt tempo, spennende utfordringer og mye kundekontakt. Vi har tatt en prat med Kairi, en av våre butikkekspeditører, om hvordan det er å jobbe om bord.
Les intervju med Kairi

Forpleinings-assistent

Våre forpleiningsassistenter på kjøkkenet har en variert hverdag. De hjelper til med alt fra kutting av grønnsaker til å ta oppvasken og rydde. Lena har jobbet som forpleiningsassistent på kjøkkenet siden 2022. Les hva hun synes om å jobbe om bord.
Les intervju med Lena

Forpleinings-assistent

Våre forpleiningsassistenter i restaurant har en variert og spennende arbeidshverdag. De hjelper til der det trengs, og arbeider i flere ulike avdelinger. Vi har snakket med Paulo om hvordan det er å jobbe om bord.
Les intervju med Paulo

Forpleinings-assistent

Forpleiningsassistentene i husøkonomavdelingen har ansvar for at gjestene får en god mottakelse, og er en stor bidragsyter til gjestenes trivsel om bord. Les hva Hanna synes om sin arbeidshverdag.
Les intervju med Hanna

Servitør

Å jobbe som servitør hos Color Line betyr å jobbe i team hvor kundekontakt, yte god service og struktur er viktige egenskaper. Sondre jobber fast som servitør. Se hva han sier om å jobbe om bord.
Les intervju med Sondre