Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Jobb i Color Line

Ledige stillinger

Er du vår nye kollega?

Bli en del av vårt fantastiske team

I Color Line AS er vi opptatt av å ha et godt og inspirerende arbeidsmiljø – både på land og om bord i skipene. Nå søker vi etter flere nye medarbeidere.

Color Line er en seriøs og trygg arbeidsgiver med solide eiere og en god posisjon i markedet, og som er bevisst sitt samfunnsansvar, bl.a. innen etikk- og miljøsatsing. Vi er opptatt av å etterleve våre verdier "Bryr oss", "Bygger tillit", "Bryter vei". I Color Line legger vi vekt på samarbeid og godt humør.  Lagånd, engasjement og trivsel er viktige elementer i vår kultur. Vi ser på våre ansatte som vår viktigste ressurs, og et godt arbeidsmiljø er viktig for oss, både om bord og på land. 

Er du vår nye kollega? Se våre ledige stillinger eller registrer deg i karriereportalen med en åpen søknad. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Veksten i reiseliv forventes å være 80 prosent på verdensbasis frem mot 2030 (UNWTO), og trenden for norsk reiseliv ligger over denne veksten. Vi i Color Line opplever stor økning i både i utlands- og innlandsturisme, og dermed behøver vi flere på laget for å levere det markedet etterspør. 

Ansattintervju

Lurer du på hvordan det er å jobbe hos oss?

Er du nysgjerrig på arbeidshverdagen hos oss? Vi har snakket med syv ansatte på ulike skip i Color Line. Les hva se synes om å jobbe om bord, og se deres beste tips til nyansatte.

Om Color Line

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier, med rundt 3 000 ansatte i fire land. Color Line har en årsomsetning på over NOK 5 milliarder, og frakter årlig nærmere 4 millioner passasjerer, 1 million biler og 200 000 fraktenheter til og fra Norge. Rederiet har en flåte på fem skip, og operer fire internasjonale fergelinjer mellom syv havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige.

Les mer om Color Line.