Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

BluesCruise til Kiel

Torsdag 23. april

Vårt skip er lastet med blues 23.– 25. april 2020. Bli med på BluesCruise på Color Magic med behagelige og flotte bluestoner i hele to døgn!

BluesCruise fra 1 398,- per person

Priseksempelet inkluderer 2-døgns cruise tur/retur Oslo-Kiel i en innvending 3-stjerners lugar dobbeltlugar samt fri adgang til all underholdning. Tillegg for singellugar og andre lugarkategorier.

Når: 23. til 25. april
Hvor: Color Magic fra Oslo til Kiel
 

Temacruise

En reise med det lille ekstra

På våre TemaCruise får du en reise med det lille ekstra. I tillegg byr cruiset på deilige matopplevelser i skipets flotte restauranter, show, taxfree-shopping, casino og spa – en reise med alt på ett sted.

 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Artister

Diss artistene opptrer på BluesCruise

Knockout Greg & The Jukes

Vi har gleden av å presentere dette svenske bandet som tidligere har spilt på BluesCruise på Color Festivall. Nå er de endelig tilbake, i en ny lineup med Greger Anderson i front på munnspill og vokal. Her kommer jump blues og en deilig mix.

You better be ready to get KNOCKED OUT!

Spoonful of Blues

Spoonful of Blues kommer fra Bluesbyen Notodden og er blant Norges mest populære band innen sin sjanger. Bandet som kan feire sitt 20-årsjubileum i 2020, trekker fulle hus og skaper feststemning over alt hvor de kommer.  Med sin unike blanding av tøff sørstatsblues og klassisk rock har Spoonful of Blues opparbeidet seg en posisjon som et av Norges beste liveband og mest karakteristiske bluesband.

Alle bandets album har mottatt overveldende kritikker og brakt dem på klubbturneer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Frankrike og USA. Spoonful of Blues har også gjort seg bemerket på anerkjente bluesfestivaler som svenske Åmål Blues Festival, Suwalki Blues Festival i Polen og de amerikanske festivalene Sunflower River Blues Festival i Clarksdale, Mississippi og Tampa Bay Blues Festival i St. Petersburg, Florida. Forvent å høre publikumsfavoritter som Here We Go Again, Back On The Road, We Were Rocking. Spoonful of Blues lager fest!

GB Blues Machine

GB Blues Machine er Geir ”Milkman” Bertheussens nye prosjekt. Geir Bertheussen er en rotekte bluesmann fra Senja i Troms. Han har lang fartstid i norsk blues og har reist land og strand rundt med sine munnspill og høstet mange lovord for sitt sterke uttrykk. Hans evne til å engasjere publikum er unik og en konsert med GB Blues Machine er alltid en fest.

Geir Bertheussen kan også se tilbake på en spellemannsnominasjon for 2018 og en andreplass i European Blues Challenge i 2019. Han har gitt ut 6 album med forskjellige konstellasjoner hvorav det siste altså ble nominert i klassen Blues på Spellemann 2018. Siden høsten 2019 har Geir jobbet med sitt nye prosjekt, GB Blues Machine. Bandet ønsker å rendyrke Geir ”Milkman” Bertheussens uttrykk og jobber fortiden med nytt materiale som vil bli presentert på vårens Blues Cruise.

Mr. Martin & His Big Horns

Stig Martinsen, eller også kjent som Mr. Martin, er en ildsjel i bluesklubben og kjent musiker i Moss siden 70-tallet. Den gangen spilte han trommer og spilte i band som Love in Vain, Skallagrimson, Lady Rosemary, Josie m.fl. Han ble etterhvert lei av å sitte gjemt bak trommer og ønsket en mer fremtredende rolle som vokalist og gitarist. Han gjorde seg mer bemerket på scenen i sammenheng med blant annet Dr. Blå, Kråkeby, Morsa Blueslag. Hans nyeste prosjekt kalles altså Mr. Martin & His Big Horns og bandet har flere konserter i Moss, Østfold og Oslområdet bak seg.

Sears Crossing

Sears Crossing er et Blues rockeband, men også solide tradisjonsbærere av Blues. De trives aller best på klubber hvor atmosfæren er tett og intim. Der stemningen er løs og ledig og skuldrene lave, men passer selvsagt også på en festivalscene. Kall dem gjerne pubrockere, og tenk deg Nine Below Zero live på the Marquee. De har hentet inspirasjon fra det beste rocken og bluesen har kunnet vise til de siste 10-årene: Albert Collins på 60 tallet, Fleetwood Mac og Alman Brothers Band på 70-tallet, samt Rockpile og Fabulous Thunderbirds på tidlig 80-tall. Her blir det topp stemning!

Gråblå Strenger

Bandet Gråblå Strenger ble til tilfeldig da Dag Bergesen måtte stille med vikarer på en spillejobb november 2018!  Denne kvelden ble en åpenbaring for alle fire og der de merket at akkurat denne gjengen satt som ei kule fra første låt. Med de to gitaristene Tore Kvalvik og Trond Olsen i front, med sine to helt forskjellige spillestiler som samtidig kler hverandre utrolig bra, fant de ut at her var det noe å bygge på. For Bjørn Moe på trommer og Dag Bergesen på bass var det bare å få satt et tett komp, så var bandet i gang.

Etter sitt første år på veien og rundt 30 jobber er bandet blitt et solid bluesband med både egne og noen coverlåter. Medlemmene i bandet kommer fra flere “store” bluesband på Vestlandet og har med god erfaring med seg inn i dette bandet. Color Line gleder seg over å få besøk av dette bandet fra Bergen og er sikre på at de vil slå godt an hos blues folket med et variert repertoar.

Pugsley Buzzard Trio

Fra Australia, for første gang i Norge og om bord Color Magic, kommer Pugsley Buzzard sammen med Micha Mass på trommer og vokal. I tillegg til Fabio Bianchi på sousaphone blir dette en opplevelse for dere som liker hardcore New Orleans basert Piano blues med innslag av Funk, groovy trommer og multidimensjonal vokal. Dette er et band som nå turnerer verden rundt og vi er spesielt glade for å kunne presentere disse her på BluesCruise.

Når går båten?

Avreise Oslo kl. 1400
Ankomst Kiel neste dag kl. 1000
Avgang fra Kiel kl. 1400
Ankomst Oslo neste dag kl. 1000

Aldersgrense og betingelser

Aldersgrense 20 år. Begrenset antall plasser, bestill tidlig. Vi tar forbehold om endringer.

Kontaktinformasjon

For ytterligere informasjon ta kontakt på telefon: 22 94 42 00.