Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

BluesCruise 17. oktober

Vi fyller Color Fantasy med blues fra 17.– 19. oktober. Bli med på BluesCruise med behagelige og flotte bluestoner i hele to døgn!

I tillegg byr cruiset på deilige matopplevelser i skipets flotte restauranter, show, taxfree-shopping, casino og spa – en reise med alt på ett sted.

Finn pris og bestill

 • BluesCruise

  Priseksempelet inkluderer 2-døgns Cruise tur/retur Oslo-Kiel i en 3-stjerners lugar uten vindu, samt fri adgang til all underholdning. Tillegg for singellugar og andre lugarkategorier.

  BluesCruise fra 1 348,- per person Bestill

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Disse artistene opptrer på scenen:

 • Buddy Whittington (US)

  Buddy Whittington er en amerikansk gitarist og sanger med hjerte for blues. Denne mannen har samarbeidet med stjerner som blant annet John Mayall, og var en del av bandet John Mayall & the Bluesbreakers fra 1993 og helt frem til 2008. Buddy Whittington slapp sitt første solo-album i 2008, og har siden turnert i England og Europa.

 • Danielle Nicole Band (US)

  Hun var tidligere bassist og hovedsanger i blues-rock bandet "Tramped Under Foot", men har siden den gang gledet publikum som soloartist. Hun slapp sin første soloplate "Wolf Den" i 2015. Nicoles karakteristiske og originale bass gitar spill førte henne til seier, som den første kvinnen, i Blues Foundation's 2014 Blues Music Award for Best Instrumentalist, Bass. Med hennes nye band i ryggen, er det bare å glede seg til en herlig blanding av blues, roots og soul.

 • Earl Thomas (US)

  Earl Thomas er en amerikansk blues-vokalist og låtskriver, og hans lidenskap for blues og musikkferdigheter har ikke gått ubemerket hen. Han har blant annet blitt nominert to ganger til å motta en Grammy Award og han har vunnet San Diego Music Award hele fire ganger. Earl Thomas har spilt på festivaler og turnert i USA og England, og nå kommer han endelig til Color Fantasy. Vi gleder oss!

 • Igor Prado & the Just Groove (BRA)

  Den brasilianske bluesmusikeren og hans band er kommet for å fylle skipet med en spennende miks av Blues/West Coast Swing/ Jump Rhythm & Blues. Igor Prado lærte seg allerede som 11-åring å spille gitar opp ned. Hans første soloalbum, "UpsideDown", byr på gjester som R.J Mischo, Steve Guyger, Ron Dziuba og J.J Jackson. Igor og bandet har opp gjennom årene turnert med flere internasjonale artister, og i år kommer de til Color Fantasy for å gi dere en uforglemmelig bluesopplevelse.

 • Aki Kumar Bollywood Blues (IN)

  Aki Kumar, eller "The Only Bombay Blues Man", byr på det beste av to verdener. Musikken bærer preg av indiske kultur mikset sammen med bluesens myke, sjelefulle toner, og sammen med en særegen visuell fremføring er dette virkelig noe å se frem til. Aki Kumar har opptredt på festivaler i USA og turnert i Russland og Skandinavia.

 • Tomi Leino Trio (FIN)

  Tomi Leino Trio er en av Finlands mest suksessfulle Roots-band. Her får du servert dype bluestoner full av sjel og følelser. Gutta er stadig å se på turne rundt om i Skandinavia og Mellom-Europa, og vi er så heldige å få besøk av trioen igjen om bord på BluesCruise.

 • Freddie Pate (US)

  Freddie Pates kjærlighet for musikk begynte i tidlig alder, og allerede som 8-åring holdt han live-opptredener rundt om i Los Angeles. Deretter gikk veien videre til Houston og Dallas, og Freddie Pate begynte virkelig å skape et navn. Han har blant annet åpnet for stjerner som Johnny Cash, Willie Nelson og Eddie Rabbit. Siden har han også turnert verden rundt som medlem i Wayne Toups & Zydecajun, og gitt ut flere album med bandet.

 • Trez Gregory (US)

  Trez Gregory er et velkjent navn og det for ingen grunn. Hun har en lang musikkarriere å se tilbake til, og har blant annet fremført sammen med 60's soul-gruppen "Soul Sisters" med berømte C.C. Miller fra "Dynastones". I 2003 var hun å se på the David Letterman show sammen med country artisten Shelly Fairchild, og i hele syv år turnerte hun sammen med duoen Brooks og Dunn. Vi gleder oss til å se hun om bord på Color Fantasy! 

 • JT Lauritsen & The Buckshot Hunters (NO)

  Vår egen blues-general Jan Tore Lauritsen og hans jegere The Buckshot Hunters, har markert seg godt i miljøet. Blant annet med utmerkelsen "Notodden blues"- pris 2014 samt tredjeplass under Europeiske Blues Challenge (EBC) i Brussels året etter. Bandet ble semifinalister under IBC i Memphis USA i hard konkurranse med over 260 band fra hele verden, hvor kun 40 band gikk videre til semifinale. Vi ønsker JT og bandet velkommen!

 • Jolly Jumper & Big Moe (NO)

  Gjennom ulike stilarter og musikk, med røtter tilbake til 1920, 30- og 40-tallet, tar den berømte duoen deg med på en reise gjennom bluesens historie. Jolly Jumper & Big Moe har vært på scenen i England, Europa og Skandinavia, og har høstet inn gode ord hvor enn de har vært. Konsertene føles ofte som historietimer, ispedd en god dose humor, scenesjarm og fantastisk musikk.

 • Billy T Band (NO)

  Det norske blues/soul-bandet, med den amerikanske bassisten Bill Troiani i front, er klare for å fylle skipet med deilige bluestoner og god stemning. Bandet har gitt ut fire album og har vunnet Spellemannprisen to ganger innen klassen "Blues". Her er det med andre ord mye å se frem til når disse inntar scenen om bord.

Praktisk informasjon

Betingelser

Aldersgrense 20 år. Begrenset antall plasser, bestill tidlig. Vi tar forbehold om endringer. 

Rutetider

Avreise Oslo kl. 1400
Ankomst Kiel neste dag kl. 1000
Avgang fra Kiel kl. 1400
Ankomst Oslo neste dag kl. 1000

Kontaktinformasjon

For ytterligere informasjon ta kontakt på tlf: 229 44 200.