Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

BluesCruise 4. april

Vårt skip er lastet med blues – i hvert fall 4.–6. april. Vi fyller Color Fantasy med behagelige og flotte bluestoner i hele to døgn!

I tillegg byr cruiset på deilige matopplevelser i skipets flotte restauranter, show, taxfree-shopping, casino og spa – en reise med alt på ett sted.

Finn pris og bestill

 • BluesCruise

  Priseksempelet inkluderer 2-døgns Cruise tur/retur Oslo-Kiel i en 3-stjerners lugar uten vindu, samt fri adgang til all underholdning. Tillegg for singellugar og andre lugarkategorier.

  BluesCruise fra 1 348,- per person Bestill

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Disse artistene opptrer på scenen:

 • Travellin' Brothers (ES)

  Bandet feirer nå 15-års jubileum og ble kjent som vinnere av EBC (European Blues Challenge 2015).

  Året etter turnerte bandet Europa rundt på ulike festivaler. I Norge både på Notodden og Nidaros Blues Festival samt Color Line BluesCruise. Siden den gang har de utgitt to album og har et dryss av spilleoppdrag i ryggen. Nå får publikum igjen møte dette bandet. De gir av seg selv til de grader og skaper magisk stemning hvor de enn befinner seg. Det er bare å glede seg!

 • Egidio "Juke" Ingala & The Jacknives (IT)

  Det er 3 år siden de sist besøkte Norge og Color Line BluesCruise. Nå får vi igjen møte dette munnspillbaserte bandet fra Milano i Italia. De er de beste til å tolke Gary Smith, i tillegg imponerer de med nytolkinger av Little Walter og Howlin' Wolfer. Artister som regnes som de store munnspillere gjennom tidene. Her blir det jump, swing og west coast blues av beste sort!

 • Michael Wallace (US)

  Mr. Soul Shine fra Michigan USA, har drevet med musikk i mange år, men så langt har han vært ukjent her i Norge. Det har vi i Color Line gjort noe med og hentet Michael og hans store stemme eksklusivt til Norge. Han dykker ned i sørstats bluesens nerve og blander dette med den beste musikk av gospel og soul. Her får publikum en overraskelse de sent vil glemme! Michael blir backet av Spellemann nominerte J.T. Lauritsen & The Buckshot Hunters. 

 • The Jelly Roll Men (NO)

  Det er 1 år siden de besøkte oss sist, og vi inviterer dem tilbake etter at magasiner og andre tidsskrifter utnevner dem til uoffisielt Norges beste blues band. The Jelly Roll Men har et klart mål om å holde liv i tradisjonell chicago-blues. De ønsker å spre den utdøende sjangeren til flest mulig. Bandet har opparbeidet seg et solid rykte som et live band med en herlig formidlingsevne. Endelig er de ute med med debutalbumet sitt «Jelly Roll Shuffle», etter at bandet ble signet av Rhythm Bomb Records. En produksjon som er blitt godt lagt merke til på begge sidene av dammen.

 • Ronny Aagren & His Blues Gumbo (NO)

  Gjør dere klar til en heftig konsertopplevelse med Ronny Aagren & His Blues Gumbo på årets BluesCruise. De tar deg med på en reise innom forskjellige bluesgenre med skikkelig feeling og trøkk. Bandet er startet opp i 2016 og her er det en god samling av rutinerte musikere som har slått seg sammen. I desember 2017 utga de albumet "Close to You", et som album har fått gode anmeldelser og mye spilletid på radio i inn- og utland

  Ronny Aargen har tunert i inn- og utland forskjellige band i snart 30 år. Han og bandet tar derfor med seg en god porsjon rutine når de entrer scenen. Artisten har med årene skapt et eget distinkt uttrykk når det gjelder sitt gitar- og slidegitarspill. Som låtskriver og komponist står han også bak de fleste av bandets låter. Alle bluesentusiaster kan glede seg til en herlig musikalsk opplevelse!

 • Awek Blues Band (FR)

  For første gang i Norge får vi besøk av et av Frankrikes mest spennende blues band. De spiller på de største scenene i Europa og har mer enn 24 år bak seg med over 10 utgivelser. Med seg til vårens BluesCruise har de et helt nytt album spilt inn i Greaseland Studios utenfor San Fransisco. Dette er studioet til norske Kid Andersen og albumbet er produsert av han. Dette bandet svinger svært bra og showet er virkelig underholdene med flotte musikalske prestasjoner. Vi ser virkelig frem til å presentere dette bandet for første gang på Color Line BluesCruise. 

 • The Big Blue / Jam Host

  The Big Blue er en kvartett fra Lillestrømområdet som ble etablert i 2010. De er kjent som et bluesrock band med et helt særegent uttrykk. Medlemmene har lang fartstid fra andre band med forskjellige stilarter, og med seg i bagasjen har de egne låter som utgjør brorparten av repertoaret, samt en håndfull coverlåter som ikke nødvendigvis er kjent for alle. Frontfigur og låtskriver Trond Ihlen er kjent for sitt eminente gitarspill og sin råe vokal.

  Bandet blir å se i Donky Pub og holder kontroll på seilasets Blues Jam. Ta med horn og bli med å spille dine favorittblueslåter med disse dyktige musikerne i backingen!

Program

Torsdag 4. april

Fantasy Show Lounge, dekk 7
1500-1700: Travellin Brothers 

Night Club, dekk 14 
1930-2100: Jelly Roll Men 

Monkey Pub, dekk 7
1630-2000: Jam med THE BIG BLUE "Bring your Axe"
(ta med ditt instrument)

Fantasy Show Lounge, dekk 7
1900-1950: Skipets eget show 
2030-2130: Awek Blues Band 
2145-2245: Ronny Aagren & his Blues Gumbo 
2300-0000: Egidio Ingala & the Jacknives 
0015-0130: Michael Wallace with JT & The Buckshot Hunters 

Fredag 5. april

Fantasy Show Lounge, dekk 7 
1500-1700: Michael Wallace with JT & The Buckshot Hunters 
+ hemmelig gjest!

Night Club, dekk 14 
1930-2100: Jelly Roll Men 

Monkey Pub, dekk 7
1630-2000: Jam med THE BIG BLUE "Bring your Axe"
(ta med ditt instrument)

Fantasy Show Lounge, dekk 7 
1900-1950: Skipets eget show 
2030-2130: Egidio Ingala & the Jacknives
2145-2245: Awek Blues Band 
2300-0000: Ronny Aagren & his Blues Gumbo 
0015-0130: Travellin Brothers 

Praktisk informasjon

Betingelser

Aldersgrense 20 år. Begrenset antall plasser, bestill tidlig. Vi tar forbehold om endringer. 

Show

Skipets show er kun kl. 1900 4. og 5. april.

Rutetider

Avreise Oslo kl. 1400
Ankomst Kiel neste dag kl. 1000
Avgang fra Kiel kl. 1400
Ankomst Oslo neste dag kl. 1000

Kontaktinformasjon

For ytterligere informasjon ta kontakt på tlf: 229 44 200.