Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Lugarer Oslo - Kiel

Velg mellom romslige suiter eller komfortable 3 og 4-stjerners lugarer.

Komfortable lugarer

På Color Fantasy og Color Magic kan du bo i alt fra fine 3-stjerners lugarer til luksuriøse 5-stjerners suiter. Uansett hvilken lugar du velger, ligger den over bildekk, har eget bad og tv, og er en rolig og komfortabel base på reisen. 

Over bildekk

Alle lugarer ligger over bildekk.

Frokost

Frokost er inkludert i prisen på 4- og 5-stjerners lugarer.

Behov for mer plass?

Du kan bestille to lugarer med dør imellom. Perfekt for familier på tur!

Lugaroversikt

Se alle lugarer

Slik velger du riktig lugar

En innvendig lugar er det rimeligste alternativet, men denne har ikke vindu. Ønsker du havutsikt på reisen bør du gå for en 3-stjerners lugar med havutsikt eller bedre.

Bestiller du en 4 eller 5-stjerners lugar er frokosten inkludert i prisen. Frokosten spiser du sammen med de som har samme lugartype som deg dvs. at det er mindre kø og mer av den gode maten. Gjestene i 4-stjerners lugarer spiser frokost i à la carte restauranten akterut, mens gjestene i 5-stjerners lugarer spiser i Observation Club, forut på dekk 15. Her får du en fantastisk utsikt og kan nyte en deilig frokost samtidig som du ser innseilingen til Oslo eller Kiel.

Ønsker du litt større plass er 4 og 5-stjerners lugarene romslige. 5-stjerners lugarene har i tillegg en egen sofagruppe, perfekt for deg som tilbringer litt tid på lugaren.

Connecting lugar

Enkelte av våre lugarer kan bestilles som "connecting". Det vil si at det er en dør imellom lugarene. Det er kun mulig å bestille 3-stjerners connecting lugarer på våre nettsider. Du må velge en lugar for hele reisefølget og systemet vil da foreslå en connecting lugar. For bestilling av 4-stjerners connecting lugar, kontakt oss på telefon 22 94 42 00. Bestilling forutsetter at det er 4–8 personer i lugaren.

TRÅDLØST INTERNETT

Det er gratis trådløst nettverk på alle 4-stjerners og 5-stjerners lugarer. Du får nettverkskode i resepsjonen om bord. For øvrige lugarer anbefaler vi å kjøpe tilgang via en sikker betalingsside på nettverket «ColorGuest». Se mer informasjon om nett om bord.

Barneseng

Det finnes et begrenset antall barnesenger til spebarn som kan lånes gratis om bord. Alle lugarer har plass til én barneseng, med unntak av 3-stjerners lugarer med dobbeltseng.

Allergivennlige lugarer

Det finnes noen få allergivennlige lugarer uten gulvteppe i kategoriene 3-stjerners lugar med havutsikt og køyeseng, 3-stjerners med promenadeutsikt og dobbeltseng, samt 4-stjerners Color Class med havutsikt.

 

Ønsker du en allergivennlig lugar kan du booke en av de nevnte lugartypene og deretter kontakte oss på telefon 22944200 slik at vi kan registrere at du ønsker en allergivennlig lugar.

Se tilbud og bestill båtreise Oslo – Kiel