Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Oceanic à la Carte Restaurant

Nyt et herlig måltid med havet som utsikt.

Spektakulær havutsikt

À la Carte restauranten

Restauranten hvor kvalitet er et stikkord og kun de beste råvarene blir brukt. Restauranten ligger akter i skipet, med en imponerende utsikt over havet.

Åpningstider

Frokost: 0700–0945
Lunsj:    1300–1530
Middag: 1700–2200

Allergi

Vi tilbyr både glutenfrie og laktosefrie retter. Ta kontakt med en av våre servitører for mer informasjon.

Plassering

Akter, dekk 6.

Retningslinjer rundt servering

Formelt er det Oslo Kommunes retningslinjer som gjelder for terminalområdet og når skipet ligger til kai i Oslo. Etter avgang gjelder nasjonale retningslinjer. Dette betyr at det ikke kan serveres alkohol i kafeen i avgangshallen eller på skipet under landligge i Oslo. Om bord starter alkoholserveringen 15 minutter etter avgang fra Oslo og avsluttes klokken 2400. Under landligge i Kiel følger alkoholserveringen skjenkestedets åpningstid. Vi oppfordrer våre gjester til å vise måtehold i denne spesielle tiden.

Color Line har sammen med sertifiseringsselskapet DNV GL gjennomgått alle rutiner knyttet til smittevern. Vi er nå verifisert etter deres strenge kriterier, derfor skal du være trygg når du reiser med oss.

Her kan du lese mer om hvilke tiltak som møter deg når du reiser med oss.

Forhåndsbestill måltider – det lønner seg

Det lønner seg å forhåndsreservere måltider. Du unngår å komme til fullbooket restaurant og du får inntil 25% rabatt. Måltider og bordreservasjon gjør du enten når du bestiller reisen eller på telefon 22 94 42 00. Les mer om måltidspakker og hva du sparer her.

Små og store fristelser

Menyer i Oceanic à la Carte

Menyene spenner fra klassiske bestselgere til sesongens spesialiteter og populære retter fra flere verdensdeler, og våre dyktige servitører står klare for å gi deg en utsøkt matopplevelse.

Her serveres frokost for våre Color Class-gjester, lettere lunsjretter, samt en allsidig kveldsmeny med godt utvalg av kjøtt- og fiskeretter. Velg blant dagens anbefalte 3-retters, eller plukk og miks som du ønsker selv fra menyen. Topp det hele med en av våre hjemmelagde desserter.

Vi har også egen Captain Kid meny for barna. I skoleferier setter vi i tillegg frem Captain Kid buffet mellom klokken 1700 og 1930. Alle hovedretter i à la carte-menyen tilbys til ½ pris (ved halv porsjon) for barn t.o.m. 15 år.

Meny Color Magic

Vi anbefaler for familien:

To voksne og to barn i Oceanic à la Carte:
Buffet til barna (i skoleferien) og 3-retters til voksne KUN 1 056,– / Spar opptil 298,-

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Type mat

À la Carte. Egen Captain Kid meny til barna.

Vegetar

Det finnes et godt tilbud av vegetarmat. Ta kontakt med en av våre servitører for mer informasjon.

Halv pris på hovedrett til barn

Alle hovedretter i à la carte-menyen tilbys til halv pris (ved halv porsjon) for barn t.o.m. 15 år.

Bordreservasjon

Ved bestilling av reisen: Bestill måltider eller en måltidspakke samtidig som du bestiller reisen, vi reserverer da også et bord til deg og dine.
Om bord:  Book bord ved oppmøte direkte i restauranten fra kl. 1300 eller via vår mobilapp.

Frokost i Oceanic à la Carte

I Oceanic à la Carte serveres frokost til alle våre Color Class-gjester.

Les mer om våre lugartyper her