Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Southern RockCruise til Kiel

3.-5. mars

Velkommen om bord! Vi garanterer to døgn med god stemning og rocka musikk.

KANSELLERT

Southern RockCruise fra 898,- per person

Priseksempelet inkluderer:

  • 2-døgns Cruise tur/retur Oslo-Kiel i en 3-stjerners lugar uten vindu
  • fri adgang til all underholdning.

Tillegg for singellugar og andre lugarkategorier.

Når: 3. mars til 5. mars
Hvor: Color Fantasy fra Oslo til Kiel

Temacruise

En reise med det lille ekstra

På våre TemaCruise får du en reise med det lille ekstra. I tillegg byr cruiset på deilige matopplevelser i skipets flotte restauranter, show, taxfree-shopping, casino og spa – en reise med alt på ett sted.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Artister

Disse artistene opptrer på scenen

Gled deg til å oppleve en rekke band som garanterer god stemning og rocka musikk. 

Dream Police

Med suksessen i 1989-1992 var Dream Police et av de største norske rockeband. Etter en lang pause frem til 2009 har de spilt inn litt nytt materiale og gjort noen utvalgte livejobber. Med festivalsesongen 2019 bak seg er det bare å slå fast at Dream Police er tilbake på livescenetoppen. Med musikere fra den absolutt norske elite, er dette et virkelig helstøpt band med kanskje Norges råeste stemme i front.

Riot Boots

Riot Boots er en up and coming trio fra Toten og Biri, og har til sammen mange års erfaring som musikere på til tross for sin unge alder. De elsker å underholde sitt publikum og spiller suveren rock med egne tolkninger av perler fra 60-, 70- og 80-tallet i tillegg til sine egne låter. De er som født til å stå på scenen og elsker hver konsert de spiller. Espen Rogne er en av landets mest lovende gitarister og hans satsning i Riot Boots er suveren! Espen er også kjent fra bandet Street Legal, The Last Hard Men, Dyer Maker og Dee Snider. Bandet har spilt med flere større artister, blant annet Dee Snider (Twisted Sister), Linda Gail Lewis, Åge Sten Nilsen, Don Airey, Jan Akkermann og Kee Marcello.

Land Rovers

Med svært etablerte musikere i sjangeren, er denne nye sammensetningen svært populær på utesteder, eventer, motorsykkelklubber o.l. der man ønsker partymusikk med amerikansk preg og allsang.

Her er god stemning i fokus, og med over 30 års fartstid på veien vet man å sjonglere setlisten til stemningen er i taket.

D´yer Ma´ker

Dette er et tribute band til Led Zeppelin. Navnet er fra låten med samme navn, et ordspill fra Jamaica og henspeiler på reggeafeelingen i låten. Med fantastiske Maria Gram i front, er det duket for en konsert der man gjenskaper den rå følelsen, grooven og energien Led Zeppelin hadde live.

 

Program Southern RockCruise

Utreise

Show Lounge
22:30: Konsert med Riot Boots og Land Rovers

Retur:

Show Lounge
22:30: Konsert med Dream Police og D´yer Maker

Når går båten?

Avreise Oslo kl. 14.00
Ankomst Kiel neste dag kl. 10.00
Avgang fra Kiel kl. 14.00
Ankomst Oslo neste dag kl. 10.00

Aldersgrense og betingelser

Aldersgrense 20 år. Vi tar forbehold om endringer.

Kontaktinformasjon

For ytterligere informasjon ta kontakt på telefon: 22 94 42 00.