Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Båtreiser Sandefjord - Strømstad

Vi har flere daglige fergeavganger mellom Sandefjord og Strømstad, overfarten tar kun to og en halv time. Husk at du handler til taxfree-priser om bord.

Se tilbud og bestill båtreise

Om bord:

 • Captain Kid og vennene hans

  Hver lørdag og søndag, og i høstferien, er Captain Kid og vennene hans om bord med et spennende og morsomt familieshow.

  Frida Fyrvokter koser seg på Tordenskjær med sine bestevenner når hun forstår at Captain Kid er borte. Sammen reiser de ut på eventyr i håp om å finne ham. På reisen møter de ulike figurer som: en usikker og engstelig kråkebolle, en bever med ukuelig tro på egen intelligens, en slu hammerhai og en solbrent hummer som elsker bling. De møter på flere utfordrende situasjoner men med kløkt og humor klarer våre venner å løse gåtene.

  I tillegg arrangerer de rebusløp og byr på masse moro for barna.

  Hver lørdag og søndag:
  Fra Sandefjord kl. 1000
  Fra Strømstad kl. 1340

  Høstferien 29.09.-07.10.:
  Fra Sandefjord kl. 1000 og 1330
  Fra Strømstad kl. 1340 og 1700

 • Taxfreekataloger og butikker

  Vi har satt ned prisene på våre bestselgere om bord mellom Sandefjord og Strømstad. På mange matvarer sparer du nå mer enn 50 % sammenlignet med prisene i Norge. Det er til og med rimeligere enn i Sverige!
+4
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Hotell i Sverige?

 • Hotell i Sverige

  Vil du kjenne storbypulsen i Gøteborg, nyte den svenske skjærgården eller leke deg i Skara Sommerland? Her finner du reisetips og gode tilbud på hotell i Sverige.