Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplevelser i Strømstad

Beliggende rett i vannkanten, omkranset av en idyllisk skjærgård, her er ikke sommerfølelsen og de gode opplevelsene langt unna. Her har vi samlet noen utvalgte reisetips til Strømstad.
 

Tips til hva du kan se og gjøre i Strømstad

 • Kosterøyene

  Kosterøyene ligger kun 40 minutters ferjetur fra Strømstad. Her kan du leie sykkel og oppleve øyene på egen hånd. Terrenget er flatt og avstandene er korte - perfekt for barnefamilier.
 • Shopping i Strømstad

  Strømstad har massevis av små spesialforretninger. Flere steder som f.eks. i Trädgården får du kjøpt lokalproduserte delikatesser som honning og marmelade.

  Rett utenfor Strømstad er det flere store matbutikker og kjøpesentre som Nordby Shopping, Gallerian og Svinesunds området. PS. flere av butikkene holder også åpent på søndager.

 • Kystbyen Strømstad

  Kystlandskapet byr på flere ulike naturopplevelser. Slå deg ned på bryggekanten med en pose ferske reker, opplev Furuholmen med strender, klipper og hoppetårn eller ta en båttur til naturreservatet Alaska. Det finnes også flere muligheter for guidede turer i skjærgården.

 • Strømstad Golfklubb

  En perle for golfere sentralt i Strömstad.

Båtreise + hotell

Bestill hotell i Strømstad

Gunstige hotelltilbud i Strømstad. Båtreisen tur/retur Sandefjord - Strømstad er inkludert i prisen.