Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Restauranter i Aalborg

Aalborg byr på en mengde restauranter og spisesteder, med alt fra gourmetmat til enklere husmannskost. Her er våre restauranttips.

I byens sentrum ligger de koselige gågatene Nørregade, Algade, Gravensgade og Bispensgade. Matperlene er overalt, og her finner du mange tradisjonsrike lunsjsteder.

På det lille torvet, Mølle Plads finner du bl.a. det trivelige Caféministeriet, som serverer hjemmelaget brød til frokost og lunsj, og herlige retter til middag.

Anbefalte restauranter i Aalborg:

 • Mortens Kro

  Du bør unne deg et besøk hit! Dette er en moderne opplevelsesrestaurant med et spennende, internasjonalt fusjonskjøkken, champagnebar, grand cru-viner, behagelig musikk og peis.
 • Søgaards Bryghus

  Mikrobryggeri, ølstue, café og restaurant – Søgaards Bryghus– serverer ekte dansk frokost: Kaldrøkt laks, fisk, sild, sylte, lun leverpostei, tarteletter, andestek, fleskestek og medisterpølse. Og rykende ferskt brød. Søgaards brygger sitt eget øl som er kjent for å være blant Danmarks beste.
 • Pingvin – tapas og vincafé

  Pingvin er en utrolig populær tapasrestaurant. Deilige småretter velges ut fra et spennende menykart og serveres ved bordet til lunsj og middag. Gode priser og hyggelig betjening. Egen gårdshave.
 • Penny Lane

  Følger du kaffeduften kommer du til Penny Lane, som i følge dem selv er "en annerledes café med en lekker og original utgave av både sandwicher, brunch, spesialiteter og ikke minst kakene fra vårt konditori". I lokalet ved siden av har samme eiere også nettopp åpnet creperiet Maggie Mae med fristende dessert- og lunsjpannekaker.

 • Restaurant Tabu

  Restaurant Tabu er en av Aalborgs nyeste gastronomiske perler, hvor det bys på moderne gourmetopplevelser basert på ferske , lokale råvarer.

  Den er kåret til den 25. beste restauranten i Danmark av den Danske Spiseguiden.

   

 • Duus Vinkjælder

  Populære Duus Vinkjælder er trygt plassert i kjellerhvelvet til en av Aalborgs eldste bygninger - Jens Bangs Stenhus. Restaurant og vinstuens gjennomførte interiør gir deg en smak av middelalderen.
 • Restaurant Fusion

  Restaurant Fusion serverer moderne, luksuriøs mat, hvor de kombinerer matkunst fra Europa og Asia . Tradisjonelle smaker og innovative kombinasjoner gir deg en smaksopplevelse du sent vil glemme.
 • Behag din smag – kaffebar og sjokoladehus

  Ta en tur innom og opplev en kaffebar hvor er kvalitet og håndverk er satt i høysetet, og hvor ferske brød og kaker virkelig går unna. Lokalene er koselige og smakfulle, og her treffer du også en danmarksmester i Latte Art. Kaffe og te kan også kjøpes med hjem.
 • Restaurant Flammen

  Her er det virkelig noe for alle. Med mer enn 15 forskjellige kjøtt-typer på grillen er det ikke vanskelig å tilfredsstille smakssansene. Har du forresten smakt kenguru? Her får du sjansen!

Tilbud på båtreise og hoteller i Aalborg