Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Aalborg - kort vei mellom opplevelsene

Kulturbyen Aalborg byr på alt fra spennende shopping, nydelig mat og drikke til en mengde museer og arkitektur i verdensklasse.

Tilbud på båtreise og hotell i Aalborg

Opplev Aalborg

Byen fremstår i dag som en svært trendy og moderne storby, men likevel har Aalborg beholdt sin sjarm med en herlig blanding av livlige gågater og idylliske brosteinsgater. 

Reiser du med Color Line tar det under fire timer fra Kristiansand eller Larvik til Hirtshals. Dermed er Danmarks fjerde største by et ypperlig alternativ for helgeturer, da det kun tar 45 min med bil fra Hirtshals.

+4
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Aalborg passer for alle

Aalborg er rik på innhold, enten du reiser med kjæresten, vennegjengen eller familien. Byen byr på sjarmerende bindingsverkshus blandet med moderne arkitektur, koselige restauranter, Aalborg Zoo, shoppingsentre, et stort utvalg av spesialbutikker og gode kulturelle opplevelser.

Når du ankommer Aalborg vil du straks merke den hyggelige atmosfæren, og du møtes med raus, dansk gjestfrihet i byens butikker og restauranter.

Danskene regnes som svært lykkelige folk, og innbyggerne i Aalborg ble faktisk kåret til Europas lykkeligste i 2016.

 • Matopplevelser i Aalborg

  Nordjyllands gastronomiske hovedstad byr på en mengde restauranter og spisesteder. Vi tipser deg om hvor du bør gå for å få de beste matopplevelsene.

 • Shopping i Aalborg

  I Aalborg finner du et stort utvalg av butikker. Her er lange gågater og smale brosteinsgater med butikker som frister med alt fra dansk design til internasjonal mote.
 • Kunst og kultur i Aalborg

  Aalborg er en mangfoldig by, også når det gjelder kunst og kultur. Med byens nye storstue, Musikkens Hus, kan man nå oppleve populære danske artister og internasjonale stjerner.

 • Familieferie i Aalborg

  Aalborg har selvfølgelig også morsomme og spennende tilbud til familiens yngste. Her har vi samlet aktiviteter som passer for hele familien.

Medlemsfordeler Color Club

Som Color Club-medlem får du medlemsfordeler blant annet Danmark. Melder du deg inn nå, kan du få mange gode rabatter og fordeler på et utvalg restauranter, butikker og aktiviteter.

Les mer om fordelene i land her.

Visste du at...

...…Aalborg Zoo er Aalborgs mest populære attraksjon med over 1 500 dyr fra hele verden. Dette er også verdens første øko-sertifiserte dyrehage.

...du i Aalborg finner Musikkens Hus som byr på en rekke forskjellige musikalske og kulturelle aktiviteter.

…han som har tegnet Sydneys verdensberømte opera også har tegnet Utzon Centeret, den arkitektoniske perlen som pryder Aalborgs havnefront?

...Aalborg arrangerer Nord-Europas største karneval i perioden 19.–25. mai. Dette medfører liv og røre i bygatene hele døgnet.