Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Reise til Aalborg

kort vei mellom opplevelsene

Bestill ferie i Aalborg

Kulturbyen Aalborg byr på alt fra spennende shopping, nydelig mat og drikke til en mengde museer og arkitektur i verdensklasse. Reiser du med Color Line tar det under fire timer fra Kristiansand eller Larvik til Hirtshals. Dermed er Danmarks fjerde største by et ypperlig alternativ for helgeturer, da det kun tar 45 min med bil fra Hirtshals. Se tilbud på båtreise og hotell i Aalborg her.

Opplev Aalborg

Om Aalborg

Byen fremstår i dag som en svært trendy og moderne storby, men likevel har Aalborg beholdt sin sjarm med en herlig blanding av livlige gågater og idylliske brosteinsgater. 

+3
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Aalborg passer for alle

Aalborg er rik på innhold enten du reiser med kjæresten, vennegjengen eller familien. De siste årene har store deler av byen blitt totalrenovert, og Nordjyllands hovedstad fremstår i dag som en virkelig moderne, men også en svært sjarmerende by. Gamle bindingsverkshus blandet med ny arkitektur, en fantastisk havnefront, koselige restauranter, kjente varehus, et stort utvalg spesialbutikker og ikke minst - gode kulturopplevelser er noe av det du kan glede deg til.

Medlemsfordeler i Danmark

Som Color Club-medlem får du medlemsfordeler i blant annet Danmark. Melder du deg inn nå, kan du få mange gode rabatter og fordeler på et utvalg restauranter, butikker og aktiviteter.

Hva skjer i Aalborg

Her finner du oversikt over årets største begivenheter i Aalborg.

Familieferie i Aalborg

Aalborg har selvfølgelig også morsomme og spennende tilbud til familiens yngste. Her har vi samlet aktiviteter som passer for hele familien.